Connect with us

«Σημείο αναφοράς το νέο γήπεδο» (vid)

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, για το οποίο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να αξιοποιηθεί η ευρύτερη περιοχή.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Σημείο αναφοράς το νέο γήπεδο» (vid)

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε το γήπεδο να ολοκληρωθεί στην ώρα του και αισιοδοξώ ότι η δική μας παράταξη θα είναι αυτή που θα εγκαινιάσει το νέο κόσμημα της πόλης».

Την πεποίθησή του ότι θα εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε στη διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

«Θέλουμε τους κατοίκους δίπλα μας, διότι στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, για να βελτιωθεί η ζωή τους. Να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης, παιδικές χαρές, να επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι την περιοχή. Δε θέλουμε να εκμεταλλευθούμε την περιοχή προς ίδιον όφελος», σημείωσε ο κ. Κατσαρής.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ορφανός, αναφερόμενος στη διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τόνισε ότι «έχετε αγκαλιάσει τον ΠΑΟΚ με την αγάπη σας και αυτό το έχει αναγνωρίσει ο κόσμος της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική για δύο διακριτούς λόγους. Ο πρώτος γιατί έχει μια ισχυρή διοίκηση και ο δεύτερος είναι τα 23 τμήματα που διαθέτει ο ερασιτέχνης, τα οποία πρωταγωνιστούν στα περισσότερα αθλήματα. Δεν υπάρχει άθλημα, στο οποίο να μετέχει ο ΠΑΟΚ και να μην τον υπολογίζουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σας δράσεων».

Ο Γιώργος Ορφανός αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο συγκροτήθηκε με τη συνδρομή της οικογένειάς του, εξειδικευμένων συμβούλων αλλά και με βάση τις προτάσεις Θεσσαλονικέων.

«Το σύνθημά μας είναι “το είπαμε, θα το κάνουμε”. Πρόκειται για πολύ σκληρό σύνθημα, το οποίο δημιουργεί μεγάλες υποχρεώσεις, όμως εμείς φροντίσαμε να υποσχεθούμε, αυτά που θα κάνουμε».

«Τοπόσημο το νέο γήπεδο»

Για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ορφανός υποστήριξε ότι θα αλλάξει η εικόνα όλης της περιοχής. Κατά τον ίδιο, το νέο γήπεδο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, ένα νέο τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη.

«Ο δήμος εκ των πραγμάτων συμμετέχει σε αυτήν τη δράση. Πρέπει να παίξει ενεργό ρόλο στη συνολική ανάπλαση της περιοχής. Να θεωρήσετε δεδομένο ότι όλοι εμείς έχουμε πολλά να δώσουμε», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

«Ο Ορφανός μου είπε σταράτες κουβέντες»

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο θρύλος του ΠΑΟΚ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «H Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Κούδας ο οποίος δήλωσε «συγκινημένος και χαρούμενος» τονίζοντας ότι ως «άνθρωπος και ως αθλητής οφείλει πάρα πολλά σε τέσσερα γράμματα που αποτελούν το όνομα του ΠΑΟΚ».

«Δεν ήθελα ποτέ να συμμετάσχω στα κοινά μέχρι τώρα. Ο Γιώργος Ορφανός με έπεισε και με έψησε. Οι πολιτικοί τάζουν. Ο Γιώργος Ορφανός μου είπε πέντε σταράτες κουβέντες», τόνισε ο Γιώργος Κούδας.

Ο θρύλος του ΠΑΟΚ θυμήθηκε και διηγήθηκε συγκινημένος, το πώς υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Ήταν το 1958, όταν σε ηλικία 12 ετών έπαιζε μπάλα στην αλάνα της Αγίας Βαρβάρας. Τον είδαν τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και άρχισαν να δοκιμάζουν το κοντρόλ του με την μπάλα. Έμειναν ενθουσιασμένοι και τον κάλεσαν να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

«Σήμερα είμαι στο σπίτι μου. Είμαι στην οικογένειά μου», τόνισε συγκινημένος ο Γιώργος Κούδας.

Από την πλευρά του ο επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι «όλη μου η ζωή είναι ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω, τι θα έκανα χωρίς αυτόν».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Χριστίνα Τσαρτσίδου – Σαχινίδου και Γιώργος Πάτης – Φουντάς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τα εισιτήρια και το κάλεσμα με φόντο την… ισοφάριση

Θέλει τον κόσμο δίπλα της ομάδα βόλεϊ – Τι ισχύει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά το... break που έκανε στην έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ ετοιμάζεται τώρα για έναν ακόμη "τελικό", αυτή τη φορά την Πέμπτη στο PAOK Sports Arena.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν τους "πράσινους" στη Θεσσαλονίκη, με φόντο το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών, με τον ΑΣ να αναφέρει με φόντο τα εισιτήρια:

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο «μπρέικ» στο Μετς, μειώνοντας την σειρά των ημιτελικών σε 1-2 και πλέον αυτή επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena.

Με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ καλεί στο γήπεδο, οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να κάνουν το 2-2 στην σειρά, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Σημεία διάθεσης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (2310988000): Τρίτη 12:00-20:00, Τετάρτη 10:00-20:00, Πέμπτη 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: Ημέρα αγώνα μετά τις 15:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τούμπα και Ευρώπη: Τι κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ;

Μεγάλες βραδιές, μεγάλα αποτελέσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την επική ανατροπή και το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ταξίδι του για φέτος στο Europa Conference League και τώρα, μπροστά του υπάρχει η Κλαμπ Μπριζ.

Ο "Δικέφαλος" θα βρει απέναντί του τους Βέλγους, στις 11 και στις 18 του Απρίλη, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της Μπριζ και τη ρεβάνς, να ακολουθεί στην Τούμπα.

Τι κάνουν φέτος οι "ασπρόμαυροι", όταν παίζουν μπροστά στον κόσμο τους; Μπορεί στο πρωτάθλημα, στα ντέρμπι, να έχουν απώλειες, ωστόσο, για την ώρα στην Ευρώπη το πρόσημο είναι -αν μη τι άλλο- θετικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει να επιδείξει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε συνολικά 7 αγώνες, από τα προκριματικά μέχρι τώρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα φέτος στην Τούμπα:

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0-0

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ 3-0

ΠΑΟΚ - Χαρτς 4-0

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν 2-2

ΠΑΟΚ - Ελσίνκι 4-2

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόχα και δυσωδία! (vid)

Φέρτε πίσω τις Κυριακές που έκαναν πάρτι οι… Βαλλιάνοι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

19 Μαρτίου 2000. Σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα (25.550 τα "κομμένα" εισιτήρια), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-0!

Καλύτερος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών; Ο Αθηναίος διαιτητής Κώστας Βαλλιάνος, ο οποίος στο 39ο λεπτό απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιώργο Γεωργιάδη για υποτιθέμενο χτύπημα εκτός φάσης στον... οσκαρικό εκείνα τα χρόνια Ανδρέα Νινιάδη, φάση που δεν είδε ούτε ο ίδιος, ούτε οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, ούτε όλοι παρακολουθούσαν το ντέρμπι από την τηλεόραση, παρά μόνο ο βοηθός του!

Αντίθετα, αυτό που είδαν όλοι ήταν πως ο Γιώργος Ανατολάκης έπρεπε νωρίτερα να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζήση Βρύζα, όμως στα χρόνια της "Παράγκας", ήταν πιο πιθανό να διακοπεί ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού από εισβολή... εξωγήινων παρά να αποβληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων".

Με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός πέτυχε στο δεύτερο μέρος δύο γκολ με τον Λάμπρο Χούτο (49΄, 57΄) και πήρε ένα ακόμα... περήφανο διπλό, στον δρόμο για ένα ακόμα... περήφανο πρωτάθλημα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σαμοτούλσκι, Μπορμπόκης, Χασιώτης, Κατσαμπής (63' Καφές), Τετράτζε, Βενετίδης (68' Καραδήμος), Νάγκμπε (55' Αμπονσά), Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Ναλιτζής, Βρύζας.

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Αμανατίδης (77' Τζιωρτζόπουλος), Ανατολάκης, Κωστούλας, Πασσαλής, Πουρσανίδης, Ζάχοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης (77' Γιαννακόπουλος), Χούτος (88' Αλεξανδρής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ