Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεισμός στην Αθήνα – Στο OAKA το επίκεντρο!

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε εστιακό βάθος 9,2 χιλιομέτρων

PAOK24

Σεισμός στην Αθήνα – Στο OAKA το επίκεντρο!

Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην Αττική. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο Μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 Ρίχτερ με χαμηλό εστιακό βάθος. Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα επιφανειακός, κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές η δόνηση έγινε αισθητή επίσης στο Νέο Ηράκλειο, τις Αχαρνές, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 15:52 το μεσημέρι της Δευτέρας, 10 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά της Αθήνας και σε εστιακό βάθος 9,2 χιλιομέτρων. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Χάρτη, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται μέσα στο βοηθητικό γήπεδο ΟΑΚΑ. Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας δήλωσε στο protothema: «Δεν εμπνέει ανησυχία ο σεισμός, έχουμε ξαναδεί τέτοιες μικρές δονήσεις στην περιοχή, παρακολουθούμε το φαινόμενο».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα, η έντονη αισθητότητα του σεισμού αποδίδεται στο επίκεντρο, που ήταν ουσιαστικά εντός του οικιστικού ιστού. Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει ανησυχία, ο καθηγητής απάντησε ότι η παρατήρησή του έχει μόνο επιστημονικό ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του ΟΣΦΠ!»

Σοκαριστικές λεπτομέρειες στο φως

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την υπόθεση των επεισοδίων στο Κλειστό του Ρέντη της 7ης Δεκέμβριο του 2023, που κόστισαν την ζωή στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, όπως φαίνεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με έναν εκ των τριών, στην κατάθεση που έδωσαν, κάποιοι από τους ηγέτες της «Εγκληματικής Οργάνωσης» κατάφεραν να φυγαδευτούν μαζί με τα μέλη της ομάδας βόλεϊ (!!!) του Ολυμπιακού, την ώρα που ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε να προσαχθούν οι χούλιγκαν.

Πιο συγκεκριμένα στην κατάθεση αναφέρεται:

«Το βράδυ της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη είδα τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη να τσακώνεται με έναν αστυνομικό γιατί δεν ήθελε να πάνε οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσαγωγή», αναφέρει αρχικά ο προστατευόμενος μάρτυρας.

Σε άλλο σημείο μάλιστα, εξηγεί τον τρόπο που κάποιοι από τους κατηγορούμενους κατάφεραν να αποφύγουν την προσαγωγή: «Σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού ο Ιωσήφ βρίσκεται με καρτελάκι στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί με άλλους δυο, τον Κιάτο και τον Μάριο, μετά τα επεισόδια στο Ρέντη, δεν προσήχθησαν μαζί με όλους εμάς και όπως άκουσα να συζητιέται αργότερα φυγαδεύτηκαν μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού.

Επειδή πηγαίνω αρκετά χρόνια στο γήπεδο, αυτοί οι τρεις μαζί με κάποιους άλλους είναι τα άτομα που ασχολούνται ενεργά με τη Θύρα 7, είναι σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στα περισσότερα αθλήματα.

Συνήθως κάθονται εντός του αγωνιστικού χώρου, κάποιοι φοράνε καρτελάκι και παίρνουν αποφάσεις τόσο για την οργάνωση της κερκίδας με συνθήματα, πανό κλπ όσο και για τα μεγάλα επεισόδια που πρόκειται να συμβούν.

Εννοώ ότι σε επεισόδια που έχουν συμβεί είτε με την αστυνομία, είτε με αντίπαλους οπαδούς, αυτοί είναι που θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι επιθέσεις».

Πηγή: sdna.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι εκεί για το Νάσο!

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επτά χρόνια συμπληρώνονται χωρίς το Νάσο, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές και των μυαλό όλων!

Συγγενείς, φίλοι, κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρεθούν την Κυριακή 28/4 και ώρα 17:00 στο μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Νάσος Κωνσταντίνου τραυματίστηκε σοβαρά για να υποκύψει λίγο αργότερα από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Το μήνυμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή 28/04/2024 και ώρα 17.00 μπροστά στο μνημείο του Νάσου Κωνσταντίνου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου αδερφού μας…..

Υ.Γ: Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάχες για τίτλους

Γεμάτη η ατζέντα για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου με την ασπρόμαυρη ατζέντα να είναι για μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη με σπουδαία παιχνίδια για τα τμήματα του ΠΑΟΚ εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις μάχες του Δικεφάλου τις ερχόμενες ημέρες.

Σάββατο 27/4

Ποδόσφαιρο Γυναικών - 13:45

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (Action 24 TV + live stream YouTube Action24)

Χάντμπολ Ανδρών - 18:00

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (live stream YouTube AEK Athletic Club)

Μπάσκετ Ανδρών - 20:15

ΠΑΟΚ - Μαρούσι (PAOK Sports Arena - ΕΡΤ3)

Κυριακή 28/4

Ποδόσφαιρο Super League Κ19 - 13:00

Άρης - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ Γυναικών - 14:00

ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΠΑΟΚ (live stream YouTube)

Ποδόσφαιρο Stoiximan Super League - 19:30

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Γήπεδο Τούμπας - NovaSports Prime)

Δευτέρα 29/4

Ποδόσφαιρο Super League 2 - 16:00

Αιολικός - ΠΑΟΚ Β

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ