Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λα Πάλμα: Για 5η εβδομάδα συνεχίζεται η δραστηριότητα του ηφαιστείου! (vid)

Ίση με 4.000 βόμβες στη Χιροσίμα η θερμική του ενέργεια!

PAOK24

Λα Πάλμα: Για 5η εβδομάδα συνεχίζεται η δραστηριότητα του ηφαιστείου! (vid)

Συνεχείς οι εκρήξεις στο νησί Λα Πάλμα, με τους ηφαιστειολόγους να είναι προβληματισμένοι από τη δραστηριότητα του ηφαιστείου και την ποσότητα της θερμικής ενέργειας που εκλύεται από τον κρατήρα του…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμαστείτε! Κάθε Δευτέρα στις 22:00 το τηλεοπτικό Football Factory!

Ανάλυση και συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

Με καλεσμένους που φέρνουν την προοπτική τους από τον κόσμο του αθλητισμού, το "Football Factory" υπόσχεται απολαυστικές συζητήσεις πάνω σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνικής και τακτικής.

Προπονητές, πρώην αθλητές και άλλες επώνυμες προσωπικότητες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ματιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαλτάκος: «Ο τελικός στον Βόλο και το αίτημα του ΠΑΟΚ»

Στον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην ΕΠΟ, ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τελικό του Kυπέλλου Ελλάδας, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει με την ανανέωση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, έδωσε συνέντευξη και τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας σήμερα είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός από την στιγμή που το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή με τις κάμερες ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξη του Κυπέλλου. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο.

Μετά τον τελικό του 2022 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ ζήτησε όταν μία ομάδα είναι από την Αθήνα και η άλλη από τη Θεσσαλονίκη δεν γίνεται να μετακινείται 20.000 κόσμος στην Αθήνα και από την άλλη πλευρά να κάνουν μόλις 500 μέτρα.

Το ακούσαμε αυτό το αίτημα και πήραμε την απόφαση ότι όταν θα είναι μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μία από την Αθήνα τότε ο τελικός Κυπέλλου θα γίνεται στον Βόλο γιατί είναι ένα γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για έναν τέτοιο αγώνα. Αν δεν έβγαινε ο νέος νόμος τότε το γήπεδο θα ήταν έτοιμο.

Τώρα, το γήπεδο χρειάζεται και κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο και γι΄ αυτό ο αγώνας του Βόλου με την Κηφισιά θα γίνει χωρίς κόσμο γιατί δεν έχει όλα αυτά που χρειάζονται σύμφωνα πάντα με τον νέο νόμο. Ο Βόλος δεν μπορούσε να ξέρει από το 2022 ότι θα αλλάξει ο νόμος.

Πριν τον νέο νόμο το Πανθεσσαλικό ήταν κατάλληλο για αγώνες. Για τις κάμερες που χρειάζεται το Πανθεσσαλικό δεν είναι μεγάλο το ποσό, αλλά για την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι αρκετά. Δεν ξέρω αν ο χρόνος είναι υπαρκτός και μπορούν να εγκατασταθούν και τα δύο ώστε να μπορέσει ο φετινός τελικός Κυπέλλου να γίνει με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό.

Για να καταλάβετε για τα ποσά αν οι κάμερες είναι 5 στο γήπεδο χρειάζονται 50.000 ευρώ. Η αστυνομία ζητάει πάρα πολλές κάμερες τόσο εντός όσο και περιμετρικά του γηπέδου. Ο χρόνος είναι το πρόβλημα, δεν είναι τόσο οικονομικό το ζήτημα. Το Πανθεσσαλικό δεν ανήκει στην ΕΠΟ, αλλά στον δήμο Βόλου. Γι' αυτό είναι καλό αυτά να τα ρωτήσετε στον Δήμο Βόλου και τον κ. Μπέο.

Όσον αφορά για το αίτημα του Παναθηναϊκού, η πράσινη ΠΑΕ τόνισε ότι αν δοθούν 11.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα τότε ο τελικός να γίνει καλύτερα κεκλεισμένων γιατί φοβάται για επεισόδια γιατί με το νέο νόμο… καπάκι να πέσει στο γήπεδο τιμωρείσαι-είδατε τι έγινε με τον ΠΑΟΚ-και έτσι ο Παναθηναϊκός φοβάται να μην κουβαλάει τιμωρία για τη νέα σεζόν. Με τα τωρινά δεδομένα ο τελικός θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών.

Για το ΟΑΚΑ που μου λέτε και ο Άρης να αλλάξει γνώμη και να δεχθεί αλλαγή έδρας θέλω να επισημάνω ότι ούτε το ΟΑΚΑ δεν είναι έτοιμο. Το ΟΑΚΑ έχει τουρνικέ, αλλά δεν έχει κάμερες. Ο νέος νόμος βγήκε μετά την δολοφονία του αστυνομικού. Μετά την σημερινή σύσκεψη κι αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού θα γίνει στον Βόλο και χωρίς κόσμο, τελεία και παύλα».

Για το θέμα προπονητή στην Εθνική Ελλάδας:

«Κανονικά αυτό θα ήταν θέμα της καινούργιας διοίκησης της ΕΠΟ αλλά επειδή ακολουθεί ένα φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία τον Ιούνιο δεν μπορεί η Ελλάδα να πάει χωρίς προπονητή στον πάγκο. Οι επίσημοι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Φινλανδία, οπότε η Εθνική μας πρέπει να έχει έναν σταθερό και σίγουρο προπονητή ακόμα και πριν το φιλικό με την Γερμανία. Βέβαια, αν μείνει ο κ. Πογέτ τότε δεν αλλάζει κάτι. Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα προπονητή στον πάγκο της Ελλάδας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει η αδελφή Λυγγερίδη (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη για το δολοφονημένο αστυνομικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη και παρότι από τότε έχουν παρθεί ένα σωρό ανούσια μέτρα, οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Η Κατερίνα Λυγγερίδη, αδελφή του δολοφονημένου αστυνομικού, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του «Star» και συγκλόνισε με όσα είπε:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ