Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιεράπετρα: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του! (vid)

Πληροφορίες που σοκάρουν: O δράστης είχε προαναγγείλει το φονικό!

PAOK24

Ιεράπετρα: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του! (vid)

Σε συναγερμό βρίσκεται από νωρίς το πρωί η αστυνομία στην Ιεράπετρα, στην περιοχή του Περιστερά, καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές.

Οι πρώτες πληροφορίες από την άγρια γυναικοκτονία, με δράστη έναν 54χρονο και θύμα την 48χρονη πρώην σύζυγό του, κυριολεκτικά σοκάρουν!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το radiolasithi.gr, το περιστατικό όπως όλα δείχνουν, έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα, όταν ο 54χρονος συναντήθηκε με την πρώην γυναίκα του, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσυκλέτα και στη  συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Πρόκειται για τη 13η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 στην Ελλάδα. Μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρισκόταν σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε αγώνα βόλεϊ γυναικών!

Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης «Ανδρέας Βαρίκας», στο περιθώριο του αγώνα γυναικείου βόλεϊ μεταξύ Πανιωνίου και ΟΦΗ!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, άνδρας περίπου 30 ετών πυροβόλησε έναν άλλον στον μηρό, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο δράστης έχει διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται από την αστυνομία, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαπληκτισμό μεταξύ οργανωμένων οπαδών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το σαββατοκύριακο του ΠΑΟΚ

Όλη η ασπρόμαυρη δράση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γεμάτο με ασπρόμαυρη δράση και το σαββατοκύριακο που μας έρχεται με το... μενού να είναι πλούσιο με σημαντικές αναμετρήσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης για τα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Το PAOK24 σας παρουσιάζει την ασπρόμαυρη ατζέντα.

Σάββατο 13/4

Ποδόσφαιρο - Super League Κ15 - 12:00

ΠΑΟΚ - Άρης (Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, Μίκρα)

Ποδόσφαιρο - Super League Κ17 - 14:00

Βόλος - ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο - Super League K19 - 15:00

Κηφισιά - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ Γυναικών - 15:00

ΠΑΟΚ - Κορυδαλλός (Σπίτι του Χάντμπολ Μίκρα - live stream AC PAOK TV YouTube)

Πόλο Ανδρών - 15:30

ΠΑΟΚ - Περιστέρι (Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης)

Πόλο Γυναικών - 17:00

ΝΕ Πατρών - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ Ανδρών - 18:00

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Σπίτι του Χάντμπολ Μίκρα - live stream AC PAOK TV YouTube)

Κυριακή 14/4

Ποδόσφαιρο - Super League 2 - 16:00

ΠΑΟΚ Β - Αναγέννηση Καρδίτσας (Γήπεδο Μακεδονικού, Ευκαρπία)

Ποδόσφαιρο Γυναικών  - 16:00

Βόλος - ΠΑΟΚ

Μπάσκετ Ανδρών - 20:15

ΠΑΟΚ - Καρδίτσα (PAOK Sports Arena - ΕΡΤ3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποινή φυλάκισης στο Νίκο Γεωργέα!

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρά την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως, ο πρώην ποδοσφαιριστής Νίκος Γεωργέας καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ψευδή κατάθεση.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Βέροιας μεταξύ άλλων είχε καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά ένα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη «βασίλισσα του βορρά», το οποίο είχε διεξαχθεί το 2013 και είχε λήξει με 3-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Ο Γεωργέας είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ότι ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας είχε πάει στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ζητώντας από τους παίκτες να χάσουν με 3-0. Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ελήφθη κατά πλειοψηφία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για ψευδορκία, ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι ουδείς παίκτης του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε στον κατηγορούμενο την χειραγώγηση του ματς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ