Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: 105 θάνατοι, 608 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

PAOK24

Κορονοϊός: 105 θάνατοι, 608 διασωληνωμένοι

Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 105 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 608 διασωληνωμένοι ασθενείς.

  • Καταγράφονται συνολικά 7.287 νέα κρούσματα.
  • Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.287, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
  • Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 886.207 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 87 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.477 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
  • Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 105, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.425 θάνατοι. 1 Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
  • Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 608 (60.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 81.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 503 (82.73%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 105 (17.27%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
  • Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.446 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 391 (ημερήσια μεταβολή +1.56%).
  • Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 437 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
  • Από το σύνολο των 7.287 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 6 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει η αδελφή Λυγγερίδη (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη για το δολοφονημένο αστυνομικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη και παρότι από τότε έχουν παρθεί ένα σωρό ανούσια μέτρα, οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Η Κατερίνα Λυγγερίδη, αδελφή του δολοφονημένου αστυνομικού, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του «Star» και συγκλόνισε με όσα είπε:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Nτεμετράτζε: «Το ματς του αιώνα για τη Γεωργία»

Όσα ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O παλαίμαχος στράικερ των Φέγενορντ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γκιόργκι Ντεμετράτζε χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση ως «το ματς του αιώνα» για την Γεωργία κάνοντας αναφορά στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην Τυφλίδα.

Οι Γεωργιανοί ζουν και αναπνέουν για την αυριανή (26/3, 19:00) αναμέτρηση με την Ελλάδα, φιλοδοξώντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους να προκριθούν σε τελική φάση Euro. Ο άλλοτε φορ της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, Γκιόργκι Ντεμετράτζε κατέθεσε την δική του άποψη για το ματς με την Εθνική.

«Το ματς κόντρα στην Ελλάδα είναι ιστορικό για τη χώρα μου. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1981) από τη Ντιναμό Τυφλίδας. Είναι το ματς του αιώνα μπροστά μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά, ο πρώην παίκτης της Φέγενορντ προσθέτοντας:

«Οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν πολύ. Πάνω από 500.000 άνθρωποι ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια αλλά το στάδιο χωράει μόνο 55.000. Δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία της ομάδας κάτι ανάλογο. Τόσο εμείς, όσο και η Ελλάδα διαθέτουμε καλή ομάδα.

Παρακολούθησα το ματς της Ελλάδας με το Καζακστάν. Διαθέτουν πολύ καλή άμυνα. Οι οπαδοί θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε περισσότερες πιθανότητες από την Ελλάδα επειδή παίζουμε στην έδρα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια άκρως «ασπρόμαυρη» εβδομάδα

Η επιστροφή του ποδοσφαίρου, η… σαββατιάτικη Τετάρτη και μία κούπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το γεμάτο ΠΑΟΚ σαββατοκύριακο δίνει τη σκυτάλη σε μία άκρως «ασπρόμαυρη» εβδομάδα με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια για τα τμήματα του Δικεφάλου.

Η Τετάρτη (27/3) θα μοιάζει με... Σάββατο από πλευράς αγώνων. Στην ατζέντα επιστρέφει η ποδοσφαιρική δράση, ενώ υπάρχει και η προσπάθεια του ανδρικού βόλεϊ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

13:00 ΠΑΟΚ - Χανιά (Πόλο Γυναικών - Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο)

15:00 ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης (Πόλο Ανδρών - Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο)

16:00 Άρης - ΠΑΟΚ (Ποδόσφαιρο Γυναικών - Κύπελλο Ελλάδας - Γήπεδο Αγ. Βασιλείου)

19:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Βόλεϊ Γυναικών, playoffs - PAOK Sports Arena)

19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΣΧ Πυλαίας (Χάντμπολ Ανδρών - Σπίτι του Χάντμπολ Μίκρα)

Η μάχη για την κούπα

Την Παρασκευή στις 20:15 στη Λάρισα, στο ΕΑΚ Νεάπολης, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας τον Ολυμπιακό.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 20:15.

Γεμάτο σαββατοκύριακο με ποδοσφαιρική επιστροφή

Φουλ δράση και το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαρτίου.

Το Σάββατο αγωνίζονται εκτός έδρας το χάντμπολ ανδρών κόντρα στο Διομήδη Άργους στις 16:00 και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στις 19:00 απέναντι στην ΑΕΚ.

Την Κυριακή στις 14:00 στη Μίκρα το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Κένταυρο στον πρώτο προημιτελικό της Futsal League B.

Την ίδια μέρα στις 15:00 στο PAOK Sports Arena η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πρωτέα Βούλας.

Στις 16:00 στους Νέους Επιβάτες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Στις 18:00 τα βλέμματα στραμμένα στο «Απ. Νικολαΐδης» για τη μεγάλη μάχη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

*Το σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένος και ο πρώτος αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τα playouts του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών στο PAOK Sports Arena.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ