Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρώτη αντίδραση του Λίνεκερ μετά την επιστροφή του στο BBC

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε την επαναπρόσληψή του στο κανάλι.

PAOK24

Η πρώτη αντίδραση του Λίνεκερ μετά την επιστροφή του στο BBC

Ο Γκάρι Λίνεκερ… δικαιώθηκε και πλέον ανήκει και πάλι στο δυναμικό του BBC.

Ο διάσημος σχολιαστής, των αγώνων του αγγλικού ποδοσφαίρου και παρουσιαστής μιας από τις πιο γνωστές αθλητικές εκπομπές του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου σχολίασε την επαναπρόσληψή του. Μέσα από μία σειρά από tweet σχολίασε την μεγάλη στήριξη που είχε από πολλά άτομα του αθλητισμού και μη, από πολλούς συνεργάτες του στην εκπομπή, ενώ κατέληξε πως: «Παραμένουμε μια χώρα κυρίως ανεκτικών, φιλόξενων και γενναιόδωρων ανθρώπων»…

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μετά από μερικές σουρεαλιστικές μέρες, χαίρομαι που κάναμε μια πλοήγηση σε αυτό. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την απίστευτη υποστήριξη, ιδιαίτερα τους συναδέλφους μου στο BBC Sport, για την αξιοσημείωτη εκδήλωση αλληλεγγύης. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, αλλά η υποστήριξή τους ήταν συντριπτική. 1/4
Παρουσιάζω τον αθλητισμό στο BBC για σχεδόν 3 δεκαετίες και είμαι απεριόριστα περήφανος που συνεργάζομαι με τον καλύτερο και πιο δίκαιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα στον κόσμο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην καρέκλα του MOTD το Σάββατο.

2/4 Μια τελευταία σκέψη: όσο δύσκολες ήταν οι τελευταίες μέρες, απλά δεν συγκρίνεται με το να πρέπει να εγκαταλείψετε το σπίτι σας από τη δίωξη ή τον πόλεμο για να αναζητήσετε καταφύγιο σε μια χώρα μακρινή. Είναι συγκινητικό να έχετε δει την ενσυναίσθηση για την κατάστασή τους από τόσους πολλούς από εσάς.

3/4 Παραμένουμε μια χώρα κυρίως ανεκτικών, φιλόξενων και γενναιόδωρων ανθρώπων. Ευχαριστώ 4/4»

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι εκεί για το Νάσο!

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επτά χρόνια συμπληρώνονται χωρίς το Νάσο, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές και των μυαλό όλων!

Συγγενείς, φίλοι, κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρεθούν την Κυριακή 28/4 και ώρα 17:00 στο μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Νάσος Κωνσταντίνου τραυματίστηκε σοβαρά για να υποκύψει λίγο αργότερα από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Το μήνυμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή 28/04/2024 και ώρα 17.00 μπροστά στο μνημείο του Νάσου Κωνσταντίνου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου αδερφού μας…..

Υ.Γ: Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάχες για τίτλους

Γεμάτη η ατζέντα για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου με την ασπρόμαυρη ατζέντα να είναι για μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη με σπουδαία παιχνίδια για τα τμήματα του ΠΑΟΚ εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις μάχες του Δικεφάλου τις ερχόμενες ημέρες.

Σάββατο 27/4

Ποδόσφαιρο Γυναικών - 13:45

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (Action 24 TV + live stream YouTube Action24)

Χάντμπολ Ανδρών - 18:00

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (live stream YouTube AEK Athletic Club)

Μπάσκετ Ανδρών - 20:15

ΠΑΟΚ - Μαρούσι (PAOK Sports Arena - ΕΡΤ3)

Κυριακή 28/4

Ποδόσφαιρο Super League Κ19 - 13:00

Άρης - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ Γυναικών - 14:00

ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΠΑΟΚ (live stream YouTube)

Ποδόσφαιρο Stoiximan Super League - 19:30

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Γήπεδο Τούμπας - NovaSports Prime)

Δευτέρα 29/4

Ποδόσφαιρο Super League 2 - 16:00

Αιολικός - ΠΑΟΚ Β

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Πουλάνε εισιτήρια και λαχνούς σε Καραϊσκάκης και ΣΕΦ»

Νέες αποκαλύψεις για τα ηγετικά στελέχη της Θ7 που εμπλέκουν και την ΚΑΕ Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων από την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες που δείχνουν τις σχέσεις των ηγετικών στελεχών της «Θύρα 7» και με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πέρα από την ΠΑΕ που ήδη υπάρχουν πολλά στοιχεία.

«Τα ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 κερδίζουν χρήματα. Ο ένας τρόπος είναι ότι έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια τα οποία πωλούν πριν τους αγώνες με «καπέλο» το ύψος του οποίου εξαρτάται από τη ζήτηση που υπάρχει. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχω δει τον Ι. να έχει πακέτο εισιτηρίων και να το δίνει σε δικά του άτομα για να τα πουλήσουν. Το πως μοιράζονται μετά τα έσοδα δεν το γνωρίζω. Στο ΣΕΦ η κατάσταση είναι διαφορετική. Αν και οι περισσότερες θέσεις στο πέταλο των οργανωμένων είναι με εισιτήρια διαρκείας, τον έλεγχο εισόδου τον έχουν τα ηγετικά στελέχη των οργανωμένων οπαδών καθώς και δικοί τους άνθρωποι οι οποίοι επιτρέπουν την είσοδο με απλά χαρτάκια που πουλάνε σε όποια τιμή θέλουν. Τα χαρτάκια αυτά είτε γράφουν Ολυμπιακός είτε για την Ενίσχυση της Θύρας 7. Σε κάθε θύρα κάθονται περίπου είκοσι άτομα και έχουν ανοιχτά τα τουρνικέ. Ο Ι. μοιράζει σε αυτά τα άτομα μπλοκάκια με λαχνούς είτε ο ίδιος είτε βάζει κάποιο δικό του άτομο και τα άτομα αυτά στις θύρες να πουλάνε τους λαχνούς».

Ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει και άλλες λεπτομέρειες για τη δράση του Ι., σε ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα:

«Τον έχω δει να μπαίνει και στη φυσούνα στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Το θυμάμαι αυτό γιατί μου έκανε πολύ εντύπωση το να μπαίνει και στη φυσούνα δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιον αγώνα ήταν. Πάντως αυτό έγινε ή στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ή στην αρχή της φετινής περιόδου. Επίσης αυτός δίνει και τις εντολές στον οργανωτή και όταν κάποιοι δεν υπακούσουν, μαζεύει ομάδα δικών του ατόμων και τραμπουκίζουν και δέρνουνε τα άτομα που δεν υπακούν. Οι συμπεριφορές τους αυτές δείχνουν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο στη Θύρα 7 με επικεφαλής τον Ι.».

Σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού ο Ι. βρίσκεται με καρτελάκι στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί με άλλους δυο, τον Κ. και τον Μ., μετά τα επεισόδια στο Ρέντη, δεν προσήχθησαν μαζί με όλους εμάς και όπως άκουσα να συζητιέται αργότερα φυγαδεύτηκαν μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού. Επειδή πηγαίνω αρκετά χρόνια στο γήπεδο, αυτοί οι τρεις μαζί με κάποιους άλλους είναι τα άτομα που ασχολούνται ενεργά με τη Θύρα 7 ,είναι σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στα περισσότερα αθλήματα. Συνήθως κάθονται εντός του αγωνιστικού χώρου, κάποιοι φοράνε καρτελάκι και παίρνουν αποφάσεις τόσο για την οργάνωση της κερκίδας με συνθήματα, πανό κλπ όσο και για τα μεγάλα επεισόδια που πρόκειται να συμβούν. Εννοώ ότι σε επεισόδια που έχουν συμβεί είτε με την αστυνομία, είτε με αντίπαλους οπαδούς, αυτοί είναι που θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι επιθέσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ