ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΕΚ εναντίον Μαρινάκη!
Ανακοίνωση εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι ο πρόεδρος της Super League εκμεταλλεύεται τον θεσμικό του ρόλο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ένωση» μεταξύ άλλων αναφέρεται πως: «χωρίς καμία εξουσιοδότηση από τις ΠΑΕ της Super League 1, χωρίς καν να ενημερώσει για την πρόθεσή του, ο κ. Μαρινάκης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενος μάλιστα από τον αντιπρόεδρό του, και όχι ως εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:
«Για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Super League για να επιβάλλει τις επιδιώξεις της ομάδας του.
Χωρίς καμία εξουσιοδότηση από τις ΠΑΕ της Super League 1, χωρίς καν να ενημερώσει για την πρόθεσή του, ο κ. Μαρινάκης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενος μάλιστα από τον αντιπρόεδρό του, και όχι ως εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού.
Μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, προχώρησε και πάλι χωρίς να ενημερώσει τον Συνεταιρισμό σε ανακοίνωση ως πρόεδρος της Λίγκας αυτή την φορά. Σε αυτήν ισχυρίζεται ουσιαστικά πως συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του φέρνει διαιτητές της επιλογής του μέσω του γνωστού και μη εξαιρετέου Κλάτενμπεργκ!
Από την πλευρά μας, εκφράζουμε ακόμα μία φορά την έντονη ενόχληση μας για την απόλυτη απαξίωση της Super League από τις τακτικές του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χρησιμοποιεί τον Συνεταιρισμό ως όχημα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας του.
Υπενθυμίζουμε πως η Super League αιτήθηκε ομόφωνα στην ΕΠΟ τον ορισμό διαιτητών UEFA Elite στους αγώνες των play offs εφόσον βέβαια αυτό είναι εφικτό και εφόσον η σχετική διαδικασία διεξάγεται θεσμικά και σύννομα από το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας. Δηλαδή με την απόλυτη ευθύνη της ΚΕΔ, όπως προβλέπεται κανονιστικά. Και φυσικά όχι με ευθύνη ή οποιαδήποτε συμμετοχή του Κλάτενμπεργκ.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει και πάλι πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθεί οποιαδήποτε εξωθεσμική διαδικασία στην επιλογή και τον ορισμό διαιτητών, πόσο μάλλον όταν σε αυτή επιχειρεί με κάθε τρόπο να εμπλακεί ο Ολυμπιακός και ο ευνοούμενός του, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Ό,τι άλλο έχουμε να πούμε, θα το πούμε στην σύσκεψη των επικεφαλής των ΠΑΕ που διεκδικούν το πρωτάθλημα με τις ΕΠΟ-ΚΕΔ την προσεχή Δευτέρα 27/3.»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, όπως έγινε γνωστό σήμερα (05/06).
Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είχε προσβληθεί από καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα.
Μάλιστα, ο Γιώργος Γεωργίου, το 2017, είχε χάσει τον γιο του, Τάσο, ο οποίος από παιδί είχε διαγνωστεί με τη σπάνια νόσο «αταξία του Φρίντριχ».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ στην Αργεντινή: Οπαδός έπεσε από το πάνω διάζωμα και πέθανε (vid)
Ανείπωτη τραγωδία στο Ρίβερ – Ντεφένσα…

Σοκαριστικό γεγονός στην Αργεντινή, καθώς ένας οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έχασε τη ζωή του την ώρα του αγώνα με την Ντεφένσα Χουστίθια στο «Μονουμεντάλ».
Ο άτυχος οπαδός έπεσε από το πάνω διάζωμα της κερκίδας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, με τους διασώστες να μην καταφέρνουν να τον σώσουν! Το παιχνίδι όπως είναι λογικό διακόπηκε οριστικά στο 25ο λεπτό, όταν έλαβε χώρα η τραγωδία με τους παίκτες και τα επιτελεία των δύο ομάδων να είναι εμφανώς επηρεασμένα και σοκαρισμένα…
#LigaProfesional
🕗 14' INCIDENTES EN LA TRIBUNA!Fernando Rapallini freno el partido para indicarle al equipo de seguridad sobre incidentes alertados en la tribuna#RiverPlate🔴⚪️ 0-0 #DefensayJusticia🟢🟡pic.twitter.com/6b3k1SfjAn
— Partido Picado (@partidopicado) June 3, 2023
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λευτέρης Αυγενάκης σε νέες… περιπέτειες!
Δήλωσε υπερήφανος για την ανακοίνωση των Ομοσπονδιών που έγραψε ο ίδιος

Σε νέα... ύψη έφτασε ο Λευτέρης Αυγενάκης, τερματίζοντας και αυτή την πίστα: μία ημέρα μετά την κοινή ανακοίνωση των αθλητικών Ομοσπονδιών που το Υφυπουργείο Αθλητισμού τους έστειλε για να ευχαριστήσουν τον... Υφυπουργό, έρχεται το «ευχαριστώ» από τον ίδιο τον (μέχρι πρότινος) Υφυπουγό για τις... ευχαριστίες!
Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του ευχαριστεί τις διοικήσεις των ολυμπιακών ομοσπονδιών και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την κοινή τους ανακοίνωση, αναφορικά με το κυβερνητικό έργο στον χώρο των σπορ.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Τα θερμά λόγια στην κοινή ανακοίνωση των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών και της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή - Hellenic Paralympic Committee με γεμίζουν συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την παραγωγική συνεργασία μας επί τέσσερα χρόνια και την αναγνώριση των αποτελεσμάτων, που έφερε η μεταρρυθμιστική μας πολιτική.
Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Μέσα όμως από σκληρή καθημερινή δουλειά, προσπαθήσαμε και πετύχαμε τον κοινό μας στόχο: να μεγαλώνουμε διαρκώς την αθλητική οικογένεια, να κάνουμε τον ελληνικό αθλητισμό πιο εξωστρεφή στο διεθνές στερέωμα, πιο φωτεινό και πιο ανοιχτό στην κοινωνία και στη νέα γενιά.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ειλικρινή σας λόγια! Μαζί τα καταφέραμε, μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα!
Εύχομαι να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι για έναν καλύτερο αθλητισμό, αντάξιο της ιστορίας της χώρας μας. Να δίνουμε τις κοινές μας μάχες και σας λογίζω δίπλα μου -να με λογίζετε κι εσείς πάντοτε κοντά σας- σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε και την κρίσιμη εθνική μάχη που έρχεται, ώστε στις 25 Ιουνίου να αναδείξουμε αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η Ελλάδα μας και ο αθλητισμός της να πορεύονται στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης».
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-10-2022, 13:26
Να τον χαίρονται στο Κιλκίς (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 11:53
Με Σεκού Ολίσε στην κορυφή (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:29
«Χρυσή αλλαγή» ο Κούτσιας: Ισοφάρισε στο 89′ και ξέσπασε (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-05-2023, 23:28
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό χάος και ο Πέλκας
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 18:01
«Έχει σφραγιστεί η μοίρα του Τσιγγάρα»
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…