Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγγελος: «Πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια…»

Οι δηλώσεις ενόψει Λιχτενστάιν για τα προβλήματα, το γήπεδο και όλα τα άλλα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Άγγελος: «Πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια…»

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν απόψε και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε δηλώσεις και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα για τα θέματα που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε πριν λίγο:

«Εμένα τη φιλοσοφία μου τη γνωρίζετε. Θα ήθελα όλα τα παιδιά να ήταν καλά αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα μπορέσουν να αναπληρώσουν τα κενά. Σημασία έχει να είμαστε καλά εμείς, αυτό είναι το σημαντικό. Μέσα απ’ αυτή τη φιλοσοφία να φτιάξουμε την ομάδα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. 

Αν δείτε τα δυο προηγούμενα ματς στο παιχνίδι που ήταν πιο δύσκολο καλά είχαμε καλή απόδοση το κερδίσαμε χωρίς να έχουμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ματς βγήκαν κάποια πράγματα που θα μας βοηθήσουν στο δρόμο που έχουμε μπροστά μας, αν μπούμε στη φιλοσοφία πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει».

Για την παρουσία των Μπασινά και Γιαννακόπουλου στο πλευρό του: 

«Η επιλογή που έγινε στα δυο πρόσωπα έχει τους λόγους τους. Έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από οποιονδήποτε από εμάς στην Εθνική ομάδα. Μόνο βοήθεια μπορούμε να περιμένουμε απ’ αυτούς. Είναι μια επιλογή καθαρά δική μου και πιστεύω ότι θα περάσει και μέσα στα αποδυτήρια η βοήθεια τους ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω». 

Για το αν θα είναι ικανοποιημένος με τέσσερις πόντους στα δυο πρώτα ματς: 

«Μην με βάζετε να λέω τέτοια. Να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και ανάλογα να δούμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι που θα πάμε για να μην χάσουμε. Θα πάμε να κερδίσουμε όλα τα ματς. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Άλλος βέβαια αποφασίζει για το τι θα γίνει στα παιχνίδια. Μπορεί σε ένα ματς να είσαι καλός, να έχεις αρκετές φάσεις αλλά να μην κερδίσεις. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για το αν έχει κάποιες σκέψεις στο μυαλό του για την ενδεκάδα:

«Πρέπει να δω τα παιδιά σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σήμερα ήταν πρώτη μέρα, θα κάνουμε μια αποθεραπεία που είναι και φυσιολογικό. Από Τετάρτη-Πέμπτη και μετά θα υπάρξουν τα συμπεράσματα που θα μας οδηγήσουν σε αυτούς που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν». 

Για το θέμα του γηπέδου και που θα γίνει το πρώτο εντός έδρας ματς με την Ιταλία: 

«Να μην το συζητήσουμε το θέμα αυτό. Έχει μεγάλη συζήτηση. Εκείνο που βγαίνει είναι πως εμείς το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας θα το παίξουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οποιοδήποτε άλλο θέμα δεν είναι για συζήτηση». 

Για το αν θέλει να δει ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην Ιταλία; 

«Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό ονειρευόμουν ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο στα παιχνίδια του Champions League. Να βοηθήσει η Παναγία να κάνουν τα παιδιά αυτό που πρέπει, να είναι αφοσιωμένοι και μακάρι να γίνει αυτό και να είναι γεμάτο το Ολυμπιακό Στάδιο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ