Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο και στις λύσεις που δεν βρήκε ο ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε»

«Νομίζω ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων που πήγαν λάθος στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά εμείς θέλαμε να βρούμε χώρο στην άμυνα της ΜΠΑΤΕ και πηγαίναμε με πολλούς παίκτες στην επίθεση με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να παίζει με μακρινές μπαλιές στις αντεπιθέσεις και να μας δημιουργήσει πρόβλημα γιατί σε εκείνο το κομμάτι δεν είχαμε σωστές τοποθετήσεις για να τους αντιμετωπίσουμε. Επίσης ο Βιερίνια σε όλο το πρώτο ημίχρονο έπαιζε με ενοχλήσεις και ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εμάς να μπορέσουμε να αμυνθούμε σωστά στις αντεπιθέσεις» είπε αρχικά ο Κρέσπο και στη συνέχεια σχολίασε:

«Ο πρώτος μας αγώνας ήταν απέναντι στην Τσέλσι και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε κάτι σε εκείνο το παιχνίδι, ο επόμενος αγώνας ήταν με την ΜΠΑΤΕ που πήραμε μια πολύ καλή νίκη, με τη Βίντι δυσκολευτήκαμε γιατί ξέραμε ότι ήταν μια ομάδα πολύ καλή αμυντικά και είναι πολύ συμπαγής. Ξέραμε επίσης ότι αν δεχτούν γκολ το παιχνίδι τους αλλάζει αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Νομίζω πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και σήμερα ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά εμείς δεν είχαμε τις λύσεις που έπρεπε για να σπάσουμε την άμυνα. Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι γιατί μπορεί να μας παρουσιαστεί και στη συνέχεια και γενικότερα να μάθουμε όταν ο αντίπαλος παίζει με αυτό το στυλ να βρίσκουμε λύσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διαδοχικές απουσίες της πιο παραγωγικής γραμμής

Τα γκολ που προσφέρουν οι παίκτες πίσω από το φορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω καρτών. Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ έχει συνεχώς τουλάχιστον μια απουσία στη μεσοεπιθετική του γραμμή, που είναι και η πλέον παραγωγική. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ απουσίασε ο Τάισον. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ έλειπε ο Μουργκ ενώ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Βέλγους ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει λόγω ίωσης.

Ο ΠΑΟΚ μετρά 122 γκολ με τα 61 να έχουν έρθει από τους πέντε μεσοεπιθετικούς του, που έχουν πετύχει το 50%  των ασπρόμαυρων τερμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μπαίνουν με Παναθηναϊκό Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς

Οι επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονούνται και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή, με τους Ροντόλφο Πισάρο και Αρόλντ Μουκουντί να παραμένουν εκτός.

Στη διάθεση του Αλμέιδα έχουν τεθεί από τη Δευτέρα οι Λιβάι Γκαρσία και Πέτρος Μάνταλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Το μεγάλο ερωτηματικό για την αναμέτρηση στην ΟΠΑΠ Αρένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά επί των ημερών του Φατίχ Τερίμ στον «πράσινο» πάγκο, ο Παναθηναϊκός δεν ανακοίνωσε απ’ την παραμονή την αποστολή του αυριανού (24/4) μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική των play off και θα το κάνει λίγες ώρες πριν το ματς, στο ξενοδοχείο που θα μείνει η ομάδα από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Τούρκος τεχνικός θέλει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπερνάρ Ντουάρτε (μετά το τελικό τσεκάρισμα που θα γίνει το αύριο το μεσημέρι) και το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» στην OPAP Arena, μετά τις ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους μύες που ένιωσε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε σε ασκήσεις κατοχής κι άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ