Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Μπαπέ: Ο δρόμος προς την ανανέωση

Επισπεύδουν τις διαδικασίες οι “Παριζιάνοι”

Θωμάς Παπάς

Μπαπέ: Ο δρόμος προς την ανανέωση

Στις 15 Φεβρουαρίου 2022, θα γίνει μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του Champions League, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και χωρίς αμφιβολία, το «πρόσωπο» στο συγκεκριμένο «ζευγάρι», είναι ο Κιλιάν Μπαπέ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο νεαρός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, με πιθανότερο προορισμό, την Μαδρίτη και τους «μερένχες». Από τότε, πολλά είναι τα «σενάρια» που κυκλοφορούν σχετικά, με ένα εξ΄ αυτών να υποστηρίζει πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, θα μπορούσε να συμφωνήσει με τους Μαδριλένους, ακόμη και στην επικείμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Κι΄ αυτό, γιατί από την 1η Ιανουαρίου 2022, ο Μπαπέ είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί μία ενδεχόμενη μεταγραφή και μάλιστα να το ανακοινώσει! Και σε μία τέτοια περίπτωση, είναι εύκολα κατανοητό, τί θα συμβεί εάν ο Γάλλος άσος και η Ρεάλ Μαδρίτης, κάνουν γνωστή μία συμφωνία, λίγες εβδομάδες πριν τις καθοριστικές αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κι ενώ θεωρείται βέβαιο, ότι ο Μπαπέ και οι «μερένχες» βρίσκονται σε «στενή επαφή», η γαλλική εφημερίδα «L` Equipe», αποκαλύπτει ότι οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, δρομολογούν τις συζητήσεις με τον νεαρό επιθετικό, προκειμένου να… ανανεώσουν την συνεργασία τους. Τα οικονομικά στοιχεία της… διάθεσης που θα δείξει η διοίκηση των «πρωτεουσιάνων» δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, η πρόταση θα καθιστά τον Μπαπέ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, με την διαφορά, ότι ο Γάλλος απέρριψε την προσφορά…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ