Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Αναβολή στο Λέστερ- Νόριτς

Δεκτό έγινε το αίτημα των “καναρινιών”

Editorial

Αναβολή στο Λέστερ- Νόριτς

Η Premier League αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης Λέστερ – Νόριτς που ήταν προγραμματισμένη για την Πρωτοχρονιά, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η ομάδα της Νόριτς εξαιτίας των πολλών απουσιών που έχει λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών.

Η ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη είχε ενημερώσει πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε τουλάχιστον 10 παίκτες λόγω τραυματισμών και κορονοϊού, με την διοργανώτρια αρχή να κρίνει πως δεν έχει στη διάθεσή της τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που απαιτούνται για να να λάβει μέρος στην αναμέτρηση (13 παίκτες πλην τερματοφύλακα και έναν γκολκίπερ), με την απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης να είναι αναπόφευκτη. Μάλιστα είναι το τρίτο παιχνίδι της Λέστερ που αναβάλλεται τον τελευταίο μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Τι ψάχνει για τον πάγκο της η Μπριζ

Η προσωρινή λύση και αναζήτηση αντικαταστάτη του Ντέιλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε και επίσημα νωρίτερα σήμερα το τέλος της συνεργασίας με το Ρόνι Ντέιλα, με το μέχρι πρότινος προπονητή της β’ ομάδας, Νίκι Χάγεν να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η έγκυρη «Het Laatste Nieuws», οι άνθρωποι της Mπριζ, έχουν τσεκάρει δύο περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Ντέιλα.

Η μία είναι αυτή 42χρονου Βέλγου, Κάρελ Γκέρερτς, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι στη Σάλκε, πέρσι ήταν στην Ουνιόν Ζεν Σιλουάζ και φόρεσε τη φανέλα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ από το 2007 ως το 2011.

Η άλλη περίπτωση είναι του 51χρονου Αμερικανού, Τζέσε Μαρς, ο οποίος έχει δουλέψει σε Σάλτσμπουργκ και Λειψία, ενώ τη σεζόν 2022-2023 κάθισε στον πάγκο της Λιντς.

Η λύση του Χάγεν έχει προσωρινό χαρακτήρα και μένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση για τον αντικατάστατη του Ντέιλα από τώρα ή από το καλοκαίρι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μέλος της διοίκησης της Φενέρ πέταξε ποτήρια σε οπαδούς της Τραμπζονσπόρ (vid)

Ξέφυγε η κατάσταση και στα επίσημα του γηπέδου στην Τουρκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με τη Φενέρμπαχτσε στην Τραπεζούντα. Οπαδοί των γηπεδούχων μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς και επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πανηγύριζαν τη νίκη τους.

Ωστόσο, ένταση καταγράφηκε και στις θέσεις των επισήμων. Οπαδοί εκτόξευσαν αντικείμενα προς τη σουίτα που φιλοξενούνταν στελέχη της Φενέρ, με ένα εξ αυτών να αντιδρά. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο, μέλος του Δ.Σ σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να πετάει γυάλινα αντικείμενα προς την εξέδρα, με ένα από αυτά να τραυματίζει έναν άνθρωπο στο κεφάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Η Κλαμπ Μπριζ τελειώνει τον Ντέιλα, αυτός είναι ο διάδοχος»

Φουντώνουν οι πληροφορίες στο Βέλγιο για αντικατάσταση προπονητή στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για τον προπονητή της Κλαμπ Μπριζ, Ρόνι Ντέιλα, μετά τη σημερινή ήττα της ομάδας του από τη Σιντ Τρούιντεν με 2-1 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του βελγικού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος ο Ντέιλα παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ότι η εμφάνιση της Κλαμπ Μπριζ ήταν άσχημη ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, κάνοντας λόγο για πνευματική και σωματική κούραση έπειτα από μια περίοδο απαιτητικών παιχνιδιών για το βελγικό σύλλογο που θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.

Τα βελγικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ χρεώνει στον Ντέιλα τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του συλλόγου το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι είναι αυτός που θα... πληρώσει το μάρμαρο.

Μάλιστα, αρκετοί Βέλγοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η απόφαση για απομάκρυνση του Ντέιλα είναι ειλημμένη και ότι θα οριστικοποιηθεί ενδεχομένως και τη Δευτέρα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, η Κλαμπ Μπριζ φέρεται να έχει βρει και τον αντικαταστάτη του Ντέιλα. Αυτός αναμένεται να είναι ο Νίκι Χάιεν ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι προπονητής στην ομάδα Κ23 της Κλαμπ Μπριζ, ενώ μέχρι πέρσι εκτελούσε χρέη βοηθού στην πρώτη ομάδα.

Όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα, η διακοπή που ακολουθεί αποτελεί μια είδους ευκαιρία για... restart στην Κλαμπ Μπριζ ενόψει της συμμετοχής της στα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος, αλλά και των αγώνων με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ