Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Η Κάλιαρι σόκαρε τη Σαμπντόρια με ανατροπή (vid)

Νίκη – ανάσα για τους φιλοξενούμενους

PAOK24

Η Κάλιαρι σόκαρε τη Σαμπντόρια με ανατροπή (vid)

Νίκη-ανάσα πέτυχε σήμερα η Κάλιαρι στη Γένοβα με 2-1 επί της Σαμπντόρια, για την 20ή αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα της Σαρδηνίας, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (18′ Γκαμπιαντίνι), κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πολύτιμη νίκη με τα γκολ των Ντεϊόλα (55′) και Ντεβολέτι (71′). Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η Κάλιαρι ενίσχυσε την προσπάθεια της για την παραμονή στην κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Νέβιλ εναντίον Νότιγχαμ: «Η ανακοίνωσή τους θυμίζει μαφιόζικη συμμορία»

«Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να παραιτηθεί και να διαχωρίσει τη θέση του»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την έντονη ενόχλησή του για το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης της Νότιγχαμ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ καλώντας μάλιστα τον σύμβουλο της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραιτηθεί.

«Ειλικρινά, είναι σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας αυτή η ανακοίνωση. Τι διάολο έχουν στο μυαλό τους. Πιστεύω πως πολλοί νιώθουν συμπάθεια απέναντι στη Νότιγχαμ για κάποιες αποφάσεις που είχαν εναντίον τους φέτος, αλλά αντέδρασαν σαν κακομαθημένο παιδί. Είναι ντροπή! Οι υπόνοιες πως αδικήθηκαν επειδή στο VAR ήταν κάποιος που είναι οπαδός της Λούτον είναι σκανδαλώδες. Θα το πληρώσουν αυτό και θα το μετανιώσουν αυτό», ανέφερε ο Νέβιλ.

«Αναφέρουν ‘θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας’. Πρέπει να σταματήσουν να το λένε αυτό οι ομάδες. Τι θα κάνουν; Θα κάνουν μηνύσεις; Θα επαναληφθεί το παιχνίδι; Θα πάρουν πίσω τους βαθμούς. Ποιες είναι οι επιλογές; Μπορείς να είσαι εκνευρισμένος, αλλά δεν έχεις επιλογές. Η στάση της Νότιγχαμ ήταν απογοητευτική», πρόσθεσε και στη συνέχεια περιέλαβε τον Κλάτενμπεργκ. «Πρέπει να παραιτηθεί σήμερα κιόλας από τη θέση του. Είναι σαν να υποστηρίζει όσα λέγονται και αμφισβητούν την αξιοπιστία ενός διαιτητή. Θεωρώ πως θα πρέπει να παραιτηθεί και να διαχωρίσει τη θέση του από αυτή την ανακοίνωση», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μεγάλο διπλό της Κλαμπ Μπριζ

Παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες για περίπου 30 λεπτά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο διπλό της Κλαμπ Μπριζ λίγες ημέρες μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για την 4η αγωνιστική των playoffs του βελγικού πρωταθλήματος.

Ο Βέτλεσεν στο 52' έκανε το 0-1, αλλά λίγο αργότερα έγινε μοιραίος για την ομάδα του καθώς την άφησε με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη που αντίκρισε στο 65'.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Κλαμπ Μπριζ έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Μέιγιερ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πουέρτας σε 1-2, αλλά η Κλαμπ Μπριζ έφυγε με το τρίποντο που την ανεβάζει στους 36 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή εκεί όπου βρίσκεται η Άντερλεχτ με 38, την ώρα που η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μένει στην 3η θέση με 35.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Μπάγερν έβαλε σε μπελάδες την Ουνιόν

Από το Τσάμπιονς Λιγκ, κινδυνεύει με υποβιβασμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Μπάγερν άφησε πίσω της τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στους «4» του Champions League και την κούραση από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Άρσεναλ και παρότι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον διέλυσε με 5-1 στο Βερολίνο την Ουνιόν για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga.

Τέσσερις... στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να βρεθούν «αγκαλιά» με την παραμονή τους. Ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τους βαθμούς, προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα, ωστόσο, όχι μόνο δεν πήραν τίποτα από την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, αντίθετα, διασύρθηκαν κι ελπίζουν, πια, σε «δώρο» της Φράιμπουργκ στην αναμέτρηση της Κυριακής (21/04) με την Μάιντς.

Είχε πραγματικά μία τεράστια ευκαιρία η Ουνιόν στο σημερινό ματς για να κάνει «άλμα» παραμονής», μετά τις ήττες των Κολωνίας και Μπόχουμ, παρ΄ όλα αυτά οι «πρωτευουσιάνοι» την «κλώτσησαν» και τώρα θα περιμένουν το αυριανό ματς στο Φράιμπουργκ για να μάθουν εάν θα διατηρηθούν στο +3 από την 16η θέση που κατέχει η Μάιντς (μπαράζ παραμονής) ή, η διαφορά τους θα μειωθεί.

Νωρίτερα, η Λειψία δυσκολεύτηκε πολύ στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, αλλά κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη με 2-1 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Από εκεί και πέρα η Βόλφσμπουργκ νίκησε την Μπόχουμ με 1-0 και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η τελευταία της βαθμολογίας και «καταδικασμένη» Ντάρμαστ νίκησε μέσα στην Κολωνία με 2-0 και ουσιαστικά παρέσυρε και την τοπική ομάδα μαζί της στον γκρεμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ