Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Η Γιουβέντους τελειώνει τους ultras από όλα τα γήπεδα της Ιταλίας

Η κόντρα των Μπιανκονέρι με τους οργανωμένους οπαδούς πάει σε άλλο επίπεδο

PAOK24

Η Γιουβέντους τελειώνει τους ultras από όλα τα γήπεδα της Ιταλίας

Η κόντρα που έχει αρχίσει ανάμεσα στη διοίκηση των Μπιανκονέρι και τους οργανωμένους οπαδούς είναι γνωστή σε όλους πλέον. Αυτό, όμως, δεν εμπόδιζε τους ultras της Γιουβέντους να πάνε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Βασικά, πολλοί από αυτούς πάνε και εντός έδρας, αλλά δεν φωνάζουν καθόλου. Στα εκτός έδρας, όμως, πάνε και φωνάζουν συνεχώς. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Τώρα, όμως, θα κοπεί κι αυτό, όπως ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης που κυκλοφορεί στα social media. Ανακοίνωση που ανάρτησαν αρχηγοί συνδέσμων, όπως για παράδειγμα ο Λορίς Γκραντσίνι των Viking.

Τι λέει αυτή η ανακοίνωση; Οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιούβε καταγγέλουν το εξής: Στον αγώνα με τη Ρόμα στο Ολίμπικο δεν τους επιτράπηκε να φέρουν μαζί τους διακριτικά των συνδέσμων τους. Δεν τους επιτράπηκε να έχουν πανό και σημαίες από τα κλαμπ τους. Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε μόνο στο Allianz Stadium αλλά τώρα για πρώτη φορά συνέβη και εκτός έδρας. Και όπως είναι λογικό, οι ultras της Γιουβέντους αναφέρουν ότι η ομάδα τους είναι αυτή που έχει την ευθύνη. Οτι η διοίκηση του κλαμπ κρύβεται πίσω από αυτή την απαγόρευση.
Σιωπηλοί στο Σούπερ Καπ με την Ιντερ

Ετσι, φροντίζουν ήδη να ενημερώσουν για το από εδώ και πέρα. Και ακόμη πιο συγκεκριμένα για το Σούπερ Καπ με την Ιντερ στο Μεάτσα την Τετάρτη (12/1). Εκεί, λοιπόν, δεν θα δούμε το ντέρμπι που περιμέναμε στις εξέδρες. Την ώρα που οι ultras των Νερατζούρι προετοιμάζουν την coreo τους, αυτοί των Μπιανκονέρι θα είναι σιωπηλοί. Το ξεκαθαρίζουν στην ανακοίνωσή τους, κατηγορώντας τη διοίκηση του κλαμπ γι’ αυτό. Και στο σημείο που έφτασαν τα πράγματα, πλέον, είναι σαφές ότι αυτοί οι οπαδοί με αυτή τη διοίκηση δεν μπορούν να συνυπάρξουν άλλο…

Πηγή: Italians

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σβαμπ: «Μας έλειψε η ενέργεια…»

Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε ότι έλειψε η απαραίτητη ενέργεια από τον ΠΑΟΚ σήμερα και έδωσε συγχαρητήρια την Κλαμπ Μπριζ για την πρόκριση.

«Για να είμαι ειλικρινής, ο αντίπαλος κυριάρχησε σήμερα, είτε όταν είχε τη μπάλα, είτε όταν αμυνόταν. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε απειλητικοί. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και θα δώσουμε συγχαρητήρια στη Μπριζ για την πρόκριση» ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση γι’αυτά που έλειψαν από τον ΠΑΟΚ σήμερα.

«Θα έπρεπε να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε πιο απειλητικοί, να επιτεθούμε περισσότερο να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι για εμάς και νομίζω ότι μας έλειψε και η απαραίτητη ενέργεια».

Όσο για την αντίδραση του κόσμου και αν δίνει ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν, ανέφερε… «Ήταν φανταστική υποστήριξη για ακόμα μία φορά. Αν ηρεμήσει το μυαλό μας και σκεφτούμε όσα ζήσαμε από το Ισραήλ μέχρι σήμερα, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να προχωρήσουμε στα ημιτελικά, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και το ζήσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες τις στιγμές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μπαλάντα: «Ξέραμε πως να αντέξουμε στην πίεση»

Ο έμπειρος αμυντικός της Μπριζ ξεχώρισε το στοιχείο που έκανε τη διαφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Έντερ Μπαλάντα τόνισε μετά το 0-2 της Κλαμπ Μπριζ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ότι η ομάδα του, ήξερε πως να αντέξει στην πίεση του αντιπάλου και του γηπέδου.

«Ήταν ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την αρχή του καλοκαιριού. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για την ομάδα και θα την απολαύσουμε. Είναι μία πολύ θετική κατάσταση για το σύλλογο. Ξέραμε πως να αντέξουμε στην πίεση του ΠΑΟΚ. Ανοίξαμε τους χώρους, βρήκαμε τις ευκαιρίες μας και τις εκμεταλλευτήκαμε» ανέφερε ο Περουβιανός αμυντικός στην κάμερα της Cosmote TV.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Λουτσέσκου: «Φτάσαμε εκεί που δεν πιστεύαμε στην αρχή»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε έναν πρώτο ευρωπαϊκό απολογισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας από την αρχή της σεζόν, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ. «Η δουλειά της ομάδας όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη, το ίδιο και στην Ευρώπη. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο που δε μπορούσαμε να πιστέψουμε στην αρχή της σεζόν. Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια φτάσαμε σε προημιτελικούς. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με περισσότερη εμπειρία στην Ευρώπη που πέρσι έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει διαφορετική αυτοπεποίθηση και άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα στους δύο αγώνες» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση για την καλύτερη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, σημείωσε…

«Δε μπορούμε να μιλάμε για 1-2 φάσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε από λεπτομέρειες. Κατάφεραν να πάρουν πλεονέκτημα από τις λεπτομέρειες. Δε θέλω να αναφέρομαι σε άλλα πράγματα, αλλά είχαμε παίκτες που δεν είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, λόγω ασθένειας. Παρόλο που έδωσαν όλοι το 150% δεν ήμασταν στο μέγιστο επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ