Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπάσιμο» της Παρί Σεν Ζερμέν για Λεβαντόφσκι!

Οι Άραβες δεν έχουν πρόβλημα να τα… «σκάσουν»

PAOK24

«Μπάσιμο» της Παρί Σεν Ζερμέν για Λεβαντόφσκι!

Τις τελευταίες ώρες, αναπτύσσεται έντονη φημολογία, σχετικά με το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός, κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη την τελευταία διετία, θέλει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «RMC Sport», η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει ήδη αρνηθεί μια προσφορά 32 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα και όπως επισημαίνει η ισπανική εφημερίδα «Sport», αναμένεται νέα πρόταση κοντά στα 40 εκ. ευρώ που είναι οι απαιτήσεις των Βαυαρών.

Ενα ποσό, που δεν αποτελεί… πρόβλημα για τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως επίσης και τα περίπου 12 εκ. ευρώ που θα παίρνει ο «Λέβα» από την Μπαρτσελόνα. Μένει πλέον, να εξακριβωθεί -και προφανώς αυτό θα γίνει τις ερχόμενες ημέρες ή εβδομάδες- αφ΄ ενός εάν η Μπάγερν θα αποφασίσει να παραχωρήσει τον 34χρονο άσο και αφ’ ετέρου, ποιά θα είναι η επιλογή του έμπειρου επιθετικού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Όνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Ποια περίπτωση εξετάζεται από την Αγγλική ομάδα;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα όνομα έκπληξη φιγουράρει στο ρεπορτάζ της αγγλικής ομάδας τις τελευταίες ώρες, αφού ο Νίκο Κόβατς φέρεται να είναι στη λίστα των προπονητών που εξετάζει η Λίβερπουλ για την αντικατάσταση του Κλοπ.

Οι ημέρες που η εποχή του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ θα φτάσει στο τέλος της πλησιάζουν, με τους ιθύνοντες των «reds» να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γερμανού προπονητή.

Σύμφωνα, μάλιστα με την «Daily Mail», μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Άγγλοι, είναι αυτή του Κροάτη Νίκο Κόβατς, με θητεία σε Μπάγερν, Μονακό και Βόλφσμπουργκ, από την οποία αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο 52χρονος προπονητής αποτελεί μια επιλογή-έκπληξη δεδομένου ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερα βαρύ βιογραφικό, με τα περάσματά του από Μονακό και Βόλφσμπουργκ να θεωρούνται αποτυχημένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σκούρας: «Θα είναι δύσκολο στην Τούμπα…»

Ξεκινάει να σκέφτεται την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ικανοποίηση στις τάξεις της Κλαμπ Μπριζ μετά την επικράτηση με 3-0 επί της Άντβερπ και «στροφή» πλέον στην ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Μίχαου Σκούρας δήλωσε ότι το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα είναι δύσκολο, όμως η Κλαμπ Μπριζ θα έρθει με αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα.

«Ήταν ένα καλό ματς από εμάς σήμερα. Η Άντβερπ δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Είναι κάπως το ίδιο συναίσθημα που είχαμε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και τα καταφέραμε. Το 3-0 είναι ικανοποιητικό.

Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Ακολουθούν πολλά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο το ματς στην Ελλάδα, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο με αλλαγή προπονητή, πλέον καταλαβαίνουμε τι περιμένει από εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε και να έχουμε πίστη ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σοκ στο Ουντινέζε – Ρόμα: Η στιγμή που κατέρρευσε ο Ν’Ντικά (vids)

Οριστική διακοπή στον αγώνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανατριχιαστικές στιγμές στο Dacia Arena καθώς ο αγώνας ανάμεσα στην Ουντινέζε και την Ρόμα διακόπηκε οριστικά με το σκορ στο 1-1 έπειτα από την αποχώρηση του Ν’Ντικά των Giallorossi με ανησυχητικούς πόνους στο στήθος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και μεγάλη ανησυχία με το ιατρικό τιμ της Ρόμα και στη συνέχεια τους νοσοκόμους του γηπέδου να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ν' Ντικά αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Λίγο μετά οι παίκτες της Ρόμα ενημερώθηκαν από τον Ντε Ρόσι για την κατάσταση της υγείας του συμπαίκτη τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ