Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Λέφσκι Σόφιας: Ισόπαλο το πρώτο τεστ! (pics)

Το φιλικό με την Σεπτέμβρι Σόφιας και η δήλωση “δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε ελληνική ομάδα δεύτερης κατηγορίας”!

Στέργιος Αναστασιάδης

Λέφσκι Σόφιας: Ισόπαλο το πρώτο τεστ! (pics)

Ισόπαλη με την Σεπτέμβρι Σόφιας αναδείχθηκε πριν από λίγη ώρα η Λέφσκι Σόφιας στο “Γκεόργκι Ασπαρούχοφ”, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 31΄ με τον Ιλιέφσκι και την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 40΄ με τον Μπάρι.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Στάνιμιρ Στοϊλοφ να δίνει φανέλα βασικού στους Ζαγκόροφ, Αντόνοφ, Μπάτσεφ, Μποζίλοφ, Νταντάκοφ, Ντίνεφ, Ιβάνοφ, Μαρκόφ, Μίτκοφ, Ρουπάνοφ, Στογιάνοφ και να δηλώνει μετά το παιχνίδι:

Νομίζω πως οι νεαροί παίκτες μας απέδωσαν καλά. Είδαμε σε ποιο κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μετά από δική τους επιθυμία, σταματήσαμε το παιχνίδι στο 60ο λεπτό και όχι στο 90ο. Όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, θα πρέπει να δείχνεις κατανόηση και εμείς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. 

Η εικόνα μας στην άμυνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Οι αμυντικοί επέτρεψαν πολύ εύκολες φάσεις στον αντίπαλο. Αν δούμε τα τελευταία 7-8 παιχνίδια της σεζόν και το σημερινό, δεν θα δούμε τίποτα κοινό. Γενικά κάναμε και καλά πράγματα, ελπίζω σύντομα να μπούμε στους ρυθμούς που θέλουμε και γι΄ αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ.

Και οι τρεις καινούργιοι ποδοσφαιριστές μας (σ.σ. Ρονάλντο, Ιβελίν Ποπόφ και Αντέ Μπλάζεβιτς) προσπαθούν στην προπόνηση, αλλά πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδο της άμυνας τους, στην επίθεση έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Δεν είπα ότι θα πάρουμε και άλλον καινούργιο ποδοσφαιριστή μετά τον Ρονάλντο. Δεν θέλω να ξοδέψω περιττά χρήματα. Θα επικεντρωθούμε σε νεαρούς παίκτες για την εξέλιξη της ομάδας. Σε αυτή την κατάσταση πάντως που βρισκόμαστε σήμερα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε ελληνική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά. Στη φάση της άμυνας, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα άψογοι“.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητά 120 εκ. Ευρώ για τον Γιόκερες

Τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 17 εκ. Ευρώ…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αρσεναλ θέλει το καλοκαίρι να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του, αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει τον Βίκτορ Οσίμεν από τη Νάπολι, καθώς τον διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, που τον θέλει στη θέση του Κιλιάν Μπαπέ.

Η διοίκηση όμως της ομάδα της Λισαβόνας αιφνιδίασε αρνητικά τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου, που χτύπησε την πόρτα της για τον Γκιοκέρες, καθώς ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, όπως σχετικά αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Λισαβόνας «Record». Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ, και η Ιπσουιτς από την Μπράιτον έναντι 1,5 εκ. Ευρώ το 2021...

Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής φορ κάνει θραύση στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 22 γκολ και 10 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Primeira Liga. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει ξεχωρίζει τον διεθνή άσο και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, την οποία διεκδικούν ακόμη αρκετές ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια από αυτές αποφασίσουν τελικά να βγάλουν αυτό το τεράστιο ποσό από τα ταμεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απαλλαγή Ατσέρμπι από τις κατηγορίες για ρατσισμό

Επιστρέφει στη δράση ο 35χρονος Ιταλός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αθλητικός δικαστής, Γκεράρντο Μαστραντρέα, αποφάσισε την απαλλαγή του Φραντσέσκο Ατσέρμπι από τις κατηγορίες για ρατσισμό.
Ο αμυντικός της Ίντερ αθωώθηκε λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη από τον αμυντικό της Νάπολι, Ζουάν Ζεσούς, ο οποίος είχε παραπονεθεί ότι είχε δεχτεί προσβολές. Από τις έρευνες-όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport- δεν προέκυψε άλλο αποδεικτικό υλικό πέραν της κατάθεσης του Βραζιλιάνου. Για το λόγο αυτό, στον 35χρονο δεν επιβλήθηκε ούτε τιμωρία ούτε αποκλεισμός και θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Έμπολι τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

UEFA: Παρών ο Γκαγκάτσης στην παρουσίαση νέου format

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλάζουν από την επόμενη σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αλλά και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Τζόρτζιο Μαρκέτι, βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να παρουσιάσουν σε εκπροσώπους ομάδων και ΜΜΕ, το νέο τρόπο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων από την ερχόμενη σεζόν.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, το «παρών» στη συγκεκριμένη εκδήλωση, έδωσε ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ φυσικά παρόντες ήταν και εκπρόσωποι άλλων ομάδων, καθώς και ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη σεζόν 2024-2025 και αυξάνονται αρκετά τα έσοδα των ομάδων που συμμετέχουν και προχωρούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ