Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Το… βιολί τους Μπαπέ – Νεϊμάρ: Νέα κόντρα για ένα πέναλτι

Ένα σήριαλ που επαναλαμβάνεται…

PAOK24

Το… βιολί τους Μπαπέ – Νεϊμάρ: Νέα κόντρα για ένα πέναλτι

Η υπόθεση που αφορά στην νέα «διαμάχη» του Κιλιάν Μπαπέ με τον Νεϊμάρ, θα αποτελέσει αντικείμενο συνάντησης μεταξύ των παικτών, του Κριστόφ Γκαλτιέ και της διοίκησης των πρωταθλητών Γαλλίας. Και δεν αποκλείεται, όσα συνέβησαν στην εμφατική νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μονπελιέ με 5-2, το περασμένο Σάββατο, να σηματοδοτήσει μία νέα περίοδο για τον γαλλικό σύλλογο.

Ενώ η επιστροφή του Μπαπέ στην ομάδα, αναμενόταν με ανυπομονησία από τους ποδοσφαιρόφιλους και ειδικά τους φίλους της Παρί ΣΖ, ο νεαρός επιθετικός έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, την ώρα που στο γήπεδο, ο Νεϊμάρ είχε πολύ καλή απόδοση και μάλιστα, ανέλαβε -επιτυχώς- την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Οπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», το αμέσως προσεχές διάστημα, θα υπάρξει συνάντηση των… εμπλεκόμενων μερών, προκειμένου να εξακριβωθεί τί συμβαίνει ανάμεσα στους δύο «αστέρες» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Παρόντες, θα είναι οι δύο παίκτες, ο Κριστόφ Γκαλτιέ και ο Λουϊς Κάμπος.

Η εφημερίδα προσθέτει, πως από το περιβάλλον του Μπαπέ «διαρρέεται» πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εντάσεις, ειδικά από την στιγμή που, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια ιστορία μεταξύ του συλλόγου και του Νεϊμάρ. Μένει, ασφαλώς, να διαπιστωθεί, πώς θα διαχειρισθούν αυτήν την υπόθεση, οι νέοι ιθύνοντες της ομάδας, ενώ, σύμφωνα πάντα με την «L’Équipe», ο Μπαπέ δεν θα ήταν… αντίθετος στην ιδέα μιας αποχώρησης του Νεϊμάρ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επίθεση στον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη: «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Βραζιλιάνος λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποτελεί persona non grata για τους κατοίκους της Βαρκελώνης μετά την καταδίκη του για βιασμό. Ο Ντάνι Άλβες κατέβαλλε την εγγύηση αποφυλάκισης και το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπου δέχθηκε φραστική επίθεση από πολίτες, που εξέφρασαν την οργή τους.

«Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις, ε; Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει γρήγορα, μην φρικάρεις», ήταν μερικά από τα λόγια της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος.

Ο Ντάνι Άλβες κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε κατά της πρωτόδικης απόφασης, ωστόσο κάθε εβδομάδα θα πρέπει να δίνει το παρών στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητά 120 εκ. Ευρώ για τον Γιόκερες

Τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 17 εκ. Ευρώ…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αρσεναλ θέλει το καλοκαίρι να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του, αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει τον Βίκτορ Οσίμεν από τη Νάπολι, καθώς τον διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, που τον θέλει στη θέση του Κιλιάν Μπαπέ.

Η διοίκηση όμως της ομάδα της Λισαβόνας αιφνιδίασε αρνητικά τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου, που χτύπησε την πόρτα της για τον Γκιοκέρες, καθώς ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, όπως σχετικά αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Λισαβόνας «Record». Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ, και η Ιπσουιτς από την Μπράιτον έναντι 1,5 εκ. Ευρώ το 2021...

Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής φορ κάνει θραύση στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 22 γκολ και 10 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Primeira Liga. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει ξεχωρίζει τον διεθνή άσο και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, την οποία διεκδικούν ακόμη αρκετές ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια από αυτές αποφασίσουν τελικά να βγάλουν αυτό το τεράστιο ποσό από τα ταμεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απαλλαγή Ατσέρμπι από τις κατηγορίες για ρατσισμό

Επιστρέφει στη δράση ο 35χρονος Ιταλός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αθλητικός δικαστής, Γκεράρντο Μαστραντρέα, αποφάσισε την απαλλαγή του Φραντσέσκο Ατσέρμπι από τις κατηγορίες για ρατσισμό.
Ο αμυντικός της Ίντερ αθωώθηκε λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη από τον αμυντικό της Νάπολι, Ζουάν Ζεσούς, ο οποίος είχε παραπονεθεί ότι είχε δεχτεί προσβολές. Από τις έρευνες-όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport- δεν προέκυψε άλλο αποδεικτικό υλικό πέραν της κατάθεσης του Βραζιλιάνου. Για το λόγο αυτό, στον 35χρονο δεν επιβλήθηκε ούτε τιμωρία ούτε αποκλεισμός και θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Έμπολι τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ