Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Τσάβι: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Πιστεύει στην ομάδα του ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα»

PAOK24

Τσάβι: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Η Μπαρτσελόνα ξεκινάει της υποχρεώσεις της για το φετινό Champions League υποδεχόμενη την Βικτόρια Πλζεν στο «Καμπ Νόου».

Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου πριν από το παιχνίδι, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να ονειρεύεται την κατάκτηση του τροπαίου, μιας και είναι ομάδα φτιαγμένη για να κερδίζει.

«Θα αγωνιστούμε και θα κάνουμε μεγάλα όνειρα. Διαφορετικά, θα είχα μείνει σπίτι. Γιατί δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την διοργάνωση; Η Μπαρτσελόνα παίζει για να νικήσει. Μου αρέσει να κερδίζω, δεν μπορώ να διανοηθώ να αγωνίζομαι χωρίς να κερδίζω. Το να είσαι φαβορί είναι κάτι άλλο. Πρέπει να είσαι ταπεινός. Κάθε αγώνας θα είναι πόλεμος. Δεν έχουμε κερδίσει έναν τίτλο Champions League από το 2015. Βλέπω κάθε μέρα πώς αντιδρούν οι φίλαθλοι. Οι φανέλες των παικτών έχουν εξαντληθεί, ο κόσμος μας σταματά και μας επευφημεί στο δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε, είναι θετικό συναίσθημα» τόνισε αρχικά ενώ πρόσθεσε:

«Αποδεχόμαστε την πίεση εδώ, υπάρχει πίεση κάθε μέρα όταν είσαι στη Μπαρτσελόνα. Κερδίσαμε πέντε τίτλους Champions League υπό πίεση. Το να ονειρευόμαστε ότι θα κερδίσουμε ξανά δεν προσθέτουμε πίεση. Γνωρίζω ότι ο κόσμος μας βλέπει ως φαβορί στο ματς με την Πλζεν, αλλά είναι μια ομάδα, πολύ σκληρή. Είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Προς το παρόν πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον στους “16” σε έναν περίπλοκο όμιλο. Οι στόχοι, ωστόσο, είναι η κατάκτηση τίτλων, αλλά για αύριο πρέπει να κερδίσουμε στο ντεμπούτο μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Βανάκεν: «Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να το πιστέψει»

Ο ηγέτης μέσος της Κλαμπ Μπριζ ήταν ξεκάθαρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Χανς Βανάκεν έβγαλε και χθες την ποιότητα του στην Τούμπα και σε δηλώσεις του στο Βέλγιο, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του. «Είναι μία πραγματικά όμορφη, ιστορική στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας βελγικός σύλλογος κατάφερε να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πατήσαμε γερά στα πόδια μας.

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες του. Είναι θέμα τόλμης. Ξέραμε από το πρώτο παιχνίδι ότι θα υπήρχαν χώροι για αντεπίθεση. Στο ημίχρονο ήταν 0-2, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερο. Είχαμε εκτιμήσει ότι η ρεβάνς θα ήταν πιο δύσκολη εκ των προτέρων, αλλά αυτή είναι και η δύναμή μας. Ποτέ δε δώσαμε στον ΠΑΟΚ την αίσθηση να το πιστέψει, ότι μπορεί». είπε και συνέχισε…

«Πριν από ένα μήνα κανείς δεν θα το φανταζόταν αυτό. Μας είχαν ξεγράψει και τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα θα απολαύσουμε την πρόκριση. Αν ονειρευόμαστε έναν τελικό; Ναι. Όταν είσαι στον ημιτελικό, θέλεις να πας και στον τελικό. Αλλά τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ