Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Αλ Νασρ: “Χρυσάφι” στα πόδια του Κριστιάνο και… Μουντιάλ

Νέες λεπτομέρειες από τη Marca

PAOK24

Αλ Νασρ: “Χρυσάφι” στα πόδια του Κριστιάνο και… Μουντιάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο και τώρα, νέο ρεπορτάζ της Marca παρουσιάζει λεπτομέρειες για τη “χρυσή” πρόταση της Αλ Νασρ.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία του με τους Σαουδάραβες, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες, με την Αλ Νασρ να του προσφέρει συμβόλαιο έως και το 2030.

Η πρόταση προβλέπει ότι τα πρώτα δυόμισι χρόνια ο Ρονάλντο θα αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής και κατόπιν, θα αναλάβει θέση πρεσβευτή της υποψηφιότητας της Σαουδικής Αραβίας, με φόντο τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030 μαζί με την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Οι απολαβές του αναμένεται να ξεπεράσουν τα 200 εκατ. ευρώ για τα πρώτα δυόμισι χρόνια και θα… εκτοξευθεί στην πορεία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Nότιγχαμ Φόρεστ: Σκέψεις για νομικές κινήσεις κατά του Γκάρι Νέβιλ!

Για τη δήλωση του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί… μαφιόζικης συμμορίας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Να κινηθεί νομικά κατά του Γκάρι Νέβιλ, για τις δηλώσεις του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί... μαφιόζικης συμμορίας, σκέφτεται η Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Νέβιλ ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής του Sky Sports, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το παιχνίδι με την Έβερτον.

Υπενθυμίζεται πως "σκληρή" ανακοίνωση κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε χθες και η Premier League, με την βρετανική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να υποστηρίζει πως δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι στο ματς με την Έβερτον, κατηγορώντας ανοιχτά τον διαιτητή του VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, υπογραμμίζοντας πως είναι οπαδός της Λούτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

H Premier League δεν είναι… Super League!

“Σκληρή” ανακοίνωση της Premier League ως απάντηση στις διαμαρτυρίες της Νότιγχαμ Φόρεστ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανακοίνωση - απάντηση στην Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε η Premier League, από τη στιγμή που η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επιτέθηκε τόσο στον διαιτητή όσο και τον χειριστή του VAR του κυριακάτικου αγώνα με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" (2-0).

«Η Premier League είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με τα σχόλια της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media την Κυριακή (21/04), μετά το ματς με την Έβερτον. Σημειώνουμε πως η FA έχει επιβεβαιώσει πως θα διερευνήσει την ανακοίνωση του συλλόγου. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό το να αμφισβητείται ακατάλληλα η ακεραιότητα των διαιτητών και η φύση αυτών των σχολίων σημαίνει πως και η Premier League θα ανοίξει έρευνα επί του θέματος σε συνάρτηση με τους κανονισμούς της λίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Premier League.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ έφυγαν μετά το 4-3 της Κόβερντι κι έπειτα επέστρεψαν… τρέχοντας!

Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάποιοι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοητεύτηκαν όταν είδαν την Κόβεντρι να πετυχαίνει τέταρτο γκολ και αποχώρησαν από το Γουέμπλεϊ, αλλά μόλις είδαν ότι ακυρώθηκε μέσω VAR έτρεξαν για την επιστροφή.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χααγκ γλίτωσε ιστορικό κάζο, αλλά προκρίθηκε στο τέλος. Οι κόκκινοι διάβολοι προηγήθηκαν με 3-0 κόντρα στην Κόβεντρι και στη συνέχεια η ομάδα της Championship πέτυχε τρία γκολ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Μάλιστα η Κόβεντρι πέτυχε και τέταρτο γκολ λίγο πριν από την εκπνοή της παράτασης, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR, αν και αρχικά μέτρησε. Την ώρα που σημειώθηκε το γκολ, αρκετοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ έφυγαν από το Γουέμπλεϊ. Ωστόσο όταν συνειδητοποίησαν ότι το γκολ ακυρώθηκε, έτρεξαν πίσω με το VIDEO να γίνεται viral.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ