Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Λάμπαρντ: «Ήθελα τον Χάαλαντ στην Τσέλσι»

Όταν ακόμη ο Νορβηγός αγωνιζόταν στην Σάλτσμπουργκ

PAOK24

Λάμπαρντ: «Ήθελα τον Χάαλαντ στην Τσέλσι»

Η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι (31/12, 17:00), για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Ο προπονητής των «ζαχαρωτών» παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως επιχείρησε να αποκτήσει τον Χάαλαντ, όταν ακόμη ο Νορβηγός αγωνιζόταν στην Σάλτσμπουργκ και ο ίδιος ήταν προπονητής της Τσέλσι.

«Ο Χάαλαντ είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και αυτοί οι απόλυτοι παίκτες κορυφαίου επιπέδου μπορούν να κάνουν αυτό που κάνει κι αυτός σε ένα πρωτάθλημα επίσης κορυφαίου επιπέδου. Εγώ τον συνάντησα σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας όταν έπαιζε για τη Σάλτσμπουργκ. Προσπάθησα να τον πάρω στην Τσέλσι, αλλά δεν έγινε.

Φάνηκε ξεκάθαρα στην προετοιμασία μας πριν από τον αγώνα τι ήταν αυτό το αγόρι. Το παιχνίδι μαζί του είναι τίμιο. Θα τον αντιμετωπίσουμε, σέβομαι αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή. Παρακολούθησα τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Λιονέλ Μέσι, και ο Χάαλαντ έχει μπει σε αυτή την κατηγορία από πολύ νεαρή ηλικία»

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Ζιντάν για τον πάγκο της Μπάγερν με βοηθό τον Ριμπερί»

To δημοσίευμα της «Bild» για τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της στο τέλος της σεζόν, με τα σενάρια για την διάδοχο κατάσταση να είναι αρκετά.

Στα ονόματα των Τσάμπι Αλόνσο, Μουρίνιο, Ουνάι Έμερι και Ντε Τσέρμπι, ήρθε να προστεθεί κι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής «Bild».

«Για αυτόν, οι μόνες επιλογές είναι η γαλλική ομάδα, η Γιουβέντους και η Μπάγερν. Αυτό που είναι οριστικό είναι ότι δεν θέλει να πάει στην Αγγλία, σίγουρα. Ο Ζινεντίν βλέπει τη Μπάγερν όπως η Ρεάλ Μαδρίτης: ένας θεσμός, ένας σύλλογος με εξαιρετικό παρελθόν και εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Και οι δύο σύλλογοι έχουν πολλές ομοιότητες στον τρόπο που δουλεύουν» δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του «Ζιζού».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως για βοηθός του προορίζεται ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αγωνίστηκε για μια 12ετία στους Βαυαρούς. Ο Ριμπερί είναι βοηθός προπονητή στη Σαλερνιτάνα, ωστόσο θα αποχωρήσει από το πόστο στο τέλος της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μπριζ: Η νέα βαθμολογία και η απόσταση απ’ την κορυφή

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση και οι κρίσιμες μάχες των Βέλγων πριν τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, ξεκινά τώρα την διαδικασία των Play-Off στο βελγικό πρωτάθλημα.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, πραγματοποιείται αναδιαμόρφωση της βαθμολογίας, με τις ομάδες να βλέπουν του βαθμούς που συνέλεξαν να διαιρούνται δια του δυο.

Έτσι, η διαφορά της Μπριζ από την πρώτη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ «ψαλιδίστηκε» κατά 10 βαθμούς. Από τους 19 που είχαν στην κανονική διάρκεια, μπαίνουν με 9 στα Play-Off. Γεγονός που προσφέρει στην αντίπαλο του Δικεφάλου την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση.

Με τα νέα δεδομένα, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχει 35 βαθμούς, η Άντερλεχτ ακολουθεί με 32 και στη συνέχεια είναι οι Άντβερπ και Κλαμπ Μπριζ με 26. Από 24 έχουν οι Σερλκ Μπριζ και Γκενκ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Σερκλ Μπριζ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος (1/4) και στη συνέχεια υποδέχεται την Άντερλεχτ (7/4), τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο ενδιάμεσο από τα προημιτελικά παίζει και πάλι στην έδρα της με την Άντβερπ και αμέσως μετά τους «ασπρόμαυρους» πάει στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό μαζί με τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια να φανεί σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο θα καταφέρει -ή όχι- να διεκδικήσει κάτι καλύτερο η Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επίθεση στον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη: «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Βραζιλιάνος λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποτελεί persona non grata για τους κατοίκους της Βαρκελώνης μετά την καταδίκη του για βιασμό. Ο Ντάνι Άλβες κατέβαλλε την εγγύηση αποφυλάκισης και το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπου δέχθηκε φραστική επίθεση από πολίτες, που εξέφρασαν την οργή τους.

«Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις, ε; Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει γρήγορα, μην φρικάρεις», ήταν μερικά από τα λόγια της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος.

Ο Ντάνι Άλβες κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε κατά της πρωτόδικης απόφασης, ωστόσο κάθε εβδομάδα θα πρέπει να δίνει το παρών στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ