ΕΥΡΩΠΗ
«Μάχη» τεσσάρων ομάδων για Κίτσιου
Ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Τουρκία θέλουν τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Μετά την απόφαση της Γκαζιαντέπ να εγκαταλείψει το φετινό πρωτάθλημα στην Τουρκία, ως απόρροια των φονικών σεισμών που έπληξαν την περιοχή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δικαίωμα να μεταβούν σε άλλον σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Κίτσιου, στο όνομα του οποίου γίνεται μάχη μεταξύ τεσσάρων ομάδων για την απόκτηση του. Μετά τις Σίβασπορ, Τράμπζονσπορ και Κασίμπασα προέκυψε και η Άδανα Ντεμίρσπορ.
Στην Τουρκία μετέδωσαν πως η Αδάνα Ντερμισμπόρ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κίτσιου, που για μερικές ημέρες ακόμη έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

Δημοσίευμα της «sport.es» αναφέρει πως η Αλ Χιλάλ επιθυμεί να έχει πάρει το οριστικό «οκ» του Λιονέλ Μέσι προκειμένου να τον ανακοινώσει στις 6 Ιουνίου.
Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς η πρόταση της στον Αργεντινό φτάνει τα 400 εκατομμύρια ετησίως! Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προσπαθήσει μέχρι τέλους για την επιστροφή του Μέσι στην ομάδα που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε, ωστόσο με δεδομένο πως αυτό το ποσό είναι απλησίαστο από οποιονδήποτε σύλλογο της Ευρώπης, η απόφαση είναι καθαρά στα χέρια του ποδοσφαιριστή.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παίζει σήμερα (3/6) το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί και αναμένεται σύντομα να πάρει την απόφαση για το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν.
🔴 | #NoticiaSPORT
💣 Al-Hilal quiere anunciar el fichaje de Leo Messi el 6 de junio
🤝 El club más laureado de Arabia Saudí trabaja de forma interna en esta idea
✍️ Albert Masnouhttps://t.co/bulFuasCSm
— Diario SPORT (@sport) June 3, 2023

Ο Σέρχιο Ράμος θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την ολοκλήρωση τη σεζόν, με τον Ισπανό στόπερ να αποχωρεί μετά από μια διετία στη Γαλλία.
Η διοίκηση του συλλόγου του έκανε πρόταση ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, με μειωμένες κατά το ήμισυ τις ετήσιες απολαβές του, αλλά και με αρκετά μπόνους ατομικών και συλλογικών διακρίσεων. Τελικά η συμφωνία δεν επετεύχθη και ο Ράμος θα αποχωρήσει.
«Η Παρί Σεν Ζερμέν χαιρετίζει θερμά τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από την πρωτεύουσα μετά από δύο σεζόν που υπερασπίζεται τα χρώματα του συλλόγου. (...) Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι χαρούμενη που είδε τον Σέρχιο Ράμος να υπερασπίζεται τα χρώματά της με τόση αποφασιστικότητα και του εύχεται ειλικρινά ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της καριέρας του» έγραψε η Παρί στην ανακοίνωση της.
Συνολικά με την φανέλα των Γάλλων αγωνίστηκε 57 φορές, πετυχαίνοντας 5 γκολ ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Επαναπατρισμός για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Κραϊόβα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του γι' αυτήν την εξέλιξη.
«Ναι, υπέγραψα στην Κραϊόβα. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ομάδα, αυτή η πόλη για εμένα και την οικογένειά μου. Υπέγραψα για τρία χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος» σημείωσε στις δηλώσεις του ο 28χρονος Ρουμάνος.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-10-2022, 13:26
Να τον χαίρονται στο Κιλκίς (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 11:53
Με Σεκού Ολίσε στην κορυφή (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-05-2023, 23:28
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό χάος και ο Πέλκας
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)