Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Από το κακό στο χειρότερο οι “μπλε”

PAOK24

Το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Η Τσέλσι πραγματοποιεί φέτος μία κάκιστη χρονιά, με τη διοίκηση της ομάδας να αντικαθιστά τον Γκρέιαμ Πότερ και να εμπιστεύεται τις τύχες του συλλόγου μέχρι το φινάλε της σεζόν στον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο πρώην μέσος των “μπλε” δεν έχει καταφέρει να αλλάξει στο ελάχιστο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Λονδίνο, αντίθετα μάλιστα “κατάφερε” να γράψει αρνητική ιστορία στον πάγκο της Τσέλσι.

Στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια ο Λάμπαρντ μετράει ισάριθμες ήττες, καθώς η Τσέλσι έχασε τόσο από τη Γουλβς και την Μπράιτον για το πρωτάθλημα, όσο και από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League σκοράροντας μάλιστα μόλις μία φορά σε αυτά τα παιχνίδια.

Αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει προπονητής στον πάγκο της Τσέλσι στα 118 χρόνια ιστορίας του αγγλικού συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Τσάμπι Αλόνσο: «Αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου»

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Ισπανός τεχνικός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν πάει πουθενά ο Τσάμπι Αλόνσο! Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Ισπανός τεχνικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Μπάγερν Λεβερκούζεν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας τέλος στις φήμες για μετακίνησή του είτε στη Λίβερπουλ, είτε στην Μπάγερν Μονάχου, που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο 44χρονος σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε την παραμονή του, τονίζοντας πως στη διακοπή πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσει στις «Ασπιρίνες». «Είχα μια συνάντηση σε καλό κλίμα με τους ανθρώπους της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τους ενημέρωσα ότι θα μείνω και θα συνεχίσω στον σύλλογο. Μετά από πολλές κουβέντες σχετικά με το μέλλον μου, χρησιμοποίησα αυτή την διακοπή για να πάρω την απόφασή μου. Αυτό εδώ είναι το μέρος για εμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα πια είναι όλα ξεκάθαρα και μας μένουν δύο μήνες για να τερματίσουμε στην κορυφή. Η δουλειά μου στη Λεβερκούζεν δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχo, όλα είναι φανταστικά εδώ. Είμαι ακόμα νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Πήρα το χρόνο μου και είμαι σίγουρος γι' αυτό», πρόσθεσε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, έχει εντυπωσιάσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη δουλειά του στη Λεβερκούζεν, η οποία είναι μια ανάσα από την κατάκτηση της Bundesliga (+10 από την Μπάγερν Μονάχου με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν), στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και στα προημιτελικά του Europa League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Ζιντάν για τον πάγκο της Μπάγερν με βοηθό τον Ριμπερί»

To δημοσίευμα της «Bild» για τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της στο τέλος της σεζόν, με τα σενάρια για την διάδοχο κατάσταση να είναι αρκετά.

Στα ονόματα των Τσάμπι Αλόνσο, Μουρίνιο, Ουνάι Έμερι και Ντε Τσέρμπι, ήρθε να προστεθεί κι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής «Bild».

«Για αυτόν, οι μόνες επιλογές είναι η γαλλική ομάδα, η Γιουβέντους και η Μπάγερν. Αυτό που είναι οριστικό είναι ότι δεν θέλει να πάει στην Αγγλία, σίγουρα. Ο Ζινεντίν βλέπει τη Μπάγερν όπως η Ρεάλ Μαδρίτης: ένας θεσμός, ένας σύλλογος με εξαιρετικό παρελθόν και εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Και οι δύο σύλλογοι έχουν πολλές ομοιότητες στον τρόπο που δουλεύουν» δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του «Ζιζού».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως για βοηθός του προορίζεται ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αγωνίστηκε για μια 12ετία στους Βαυαρούς. Ο Ριμπερί είναι βοηθός προπονητή στη Σαλερνιτάνα, ωστόσο θα αποχωρήσει από το πόστο στο τέλος της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ