Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Χαμός στο Αταλάντα-Γιουβέντους: Στο επίκεντρο ο Βλάχοβιτς!

Ρατσιστικά συνθήματα και προσωρινή διακοπή

PAOK24

Χαμός στο Αταλάντα-Γιουβέντους: Στο επίκεντρο ο Βλάχοβιτς!

Το ματς μεταξύ της Αταλάντα και της Γιουβέντους “σημαδεύτηκε” από ρατσιστικά συνθήματα κατά του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο Σέρβος φορ σκόραρε στο φινάλε και προέτρεψε τον κόσμο της Αταλάντα να… σωπάει, με την Γιουβέντους να φεύγει με τη νίκη από το Μπέργκαμο, κερδίζοντας με 2-0 για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής, Ντοβέρι σταμάτησε για ένα λεπτό τον αγώνα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον 22χρονο άσο να βρίσκεται στο επίκεντρο και να “απαντά” με γκολ.

Δυστυχώς υπάρχουν άσχημες στιγμές, είναι ανάγκη να τις αγνοούμε, αν και δεν είναι εύκολο“, αν’εφερε μεταξύ άλλων ο Μάσιμο Αλέγκρι στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξει και τιμωρία για την Αταλάντα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

H Premier League δεν είναι… Super League!

“Σκληρή” ανακοίνωση της Premier League ως απάντηση στις διαμαρτυρίες της Νότιγχαμ Φόρεστ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανακοίνωση - απάντηση στην Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε η Premier League, από τη στιγμή που η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επιτέθηκε τόσο στον διαιτητή όσο και τον χειριστή του VAR του κυριακάτικου αγώνα με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" (2-0).

«Η Premier League είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με τα σχόλια της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media την Κυριακή (21/04), μετά το ματς με την Έβερτον. Σημειώνουμε πως η FA έχει επιβεβαιώσει πως θα διερευνήσει την ανακοίνωση του συλλόγου. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό το να αμφισβητείται ακατάλληλα η ακεραιότητα των διαιτητών και η φύση αυτών των σχολίων σημαίνει πως και η Premier League θα ανοίξει έρευνα επί του θέματος σε συνάρτηση με τους κανονισμούς της λίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Premier League.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ έφυγαν μετά το 4-3 της Κόβερντι κι έπειτα επέστρεψαν… τρέχοντας!

Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάποιοι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοητεύτηκαν όταν είδαν την Κόβεντρι να πετυχαίνει τέταρτο γκολ και αποχώρησαν από το Γουέμπλεϊ, αλλά μόλις είδαν ότι ακυρώθηκε μέσω VAR έτρεξαν για την επιστροφή.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χααγκ γλίτωσε ιστορικό κάζο, αλλά προκρίθηκε στο τέλος. Οι κόκκινοι διάβολοι προηγήθηκαν με 3-0 κόντρα στην Κόβεντρι και στη συνέχεια η ομάδα της Championship πέτυχε τρία γκολ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Μάλιστα η Κόβεντρι πέτυχε και τέταρτο γκολ λίγο πριν από την εκπνοή της παράτασης, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR, αν και αρχικά μέτρησε. Την ώρα που σημειώθηκε το γκολ, αρκετοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ έφυγαν από το Γουέμπλεϊ. Ωστόσο όταν συνειδητοποίησαν ότι το γκολ ακυρώθηκε, έτρεξαν πίσω με το VIDEO να γίνεται viral.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Νέβιλ εναντίον Νότιγχαμ: «Η ανακοίνωσή τους θυμίζει μαφιόζικη συμμορία»

«Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να παραιτηθεί και να διαχωρίσει τη θέση του»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την έντονη ενόχλησή του για το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης της Νότιγχαμ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ καλώντας μάλιστα τον σύμβουλο της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραιτηθεί.

«Ειλικρινά, είναι σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας αυτή η ανακοίνωση. Τι διάολο έχουν στο μυαλό τους. Πιστεύω πως πολλοί νιώθουν συμπάθεια απέναντι στη Νότιγχαμ για κάποιες αποφάσεις που είχαν εναντίον τους φέτος, αλλά αντέδρασαν σαν κακομαθημένο παιδί. Είναι ντροπή! Οι υπόνοιες πως αδικήθηκαν επειδή στο VAR ήταν κάποιος που είναι οπαδός της Λούτον είναι σκανδαλώδες. Θα το πληρώσουν αυτό και θα το μετανιώσουν αυτό», ανέφερε ο Νέβιλ.

«Αναφέρουν ‘θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας’. Πρέπει να σταματήσουν να το λένε αυτό οι ομάδες. Τι θα κάνουν; Θα κάνουν μηνύσεις; Θα επαναληφθεί το παιχνίδι; Θα πάρουν πίσω τους βαθμούς. Ποιες είναι οι επιλογές; Μπορείς να είσαι εκνευρισμένος, αλλά δεν έχεις επιλογές. Η στάση της Νότιγχαμ ήταν απογοητευτική», πρόσθεσε και στη συνέχεια περιέλαβε τον Κλάτενμπεργκ. «Πρέπει να παραιτηθεί σήμερα κιόλας από τη θέση του. Είναι σαν να υποστηρίζει όσα λέγονται και αμφισβητούν την αξιοπιστία ενός διαιτητή. Θεωρώ πως θα πρέπει να παραιτηθεί και να διαχωρίσει τη θέση του από αυτή την ανακοίνωση», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ