Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Οργισμένος ο Ουμτιτί: «Δεν είπα ποτέ για φυλακή»

Διέψευσε κατηγορηματικά ο έμπειρος στόπερ όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

PAOK24

Οργισμένος ο Ουμτιτί: «Δεν είπα ποτέ για φυλακή»

Πριν από μερικές ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις του Γάλλου αμυντικού στο έγκυρο Canal+, μέσω των οποίων χαρακτήριζε φυλακή την τετραετή παρουσία του στην Μπαρτσελόνα ή έτσι φερόταν να είχε πει.

Ο Αφρικανός στόπερ τοποθετήθηκε μέσω των social media και διευκρίνισε ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη λέξη.

«Προς όλους τους δημοσιογράφους, τις εφημερίδες… Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη μετάφραση, μπορείτε να με καλέσετε την επόμενη φορά. Κατάθλιψη ισούται με κατάθλιψη, καμία σχέση με φυλακή», αναφέρει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι»

Ο απολογισμός του Δικεφάλου μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε ένα ταξίδι 9 μηνών στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά από τα καλοκαιρινά προκριματικά, να αποκλείει τρεις αντιπάλους, να τερματίζει πρώτος στον όμιλο του και να πραγματοποιεί μια ιστορική ανατροπή με την Κλαμπ Μπριζ. Ένα σύνολο 16 αγώνων που προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις, για όλη την προσπάθεια των παικτών του Λουτσέσκου. Από την πλευρά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έκανε τον απολογισμό της για τον αποκλεισμό, αλλά και τα δυνατά συναισθήματα που αποτυπώθηκαν στην Τούμπα, όπως το κλάμα του Τάισον στο φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

«Δεν αποτιμώνται σε μέγεθος η θέληση, η πίστη, η αυταπάρνηση. Η αφοσίωση. Το κλάμα του Τάισον. Η ευγνωμονούσα Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Conference League. Δίπλα στην απογοήτευση ωστόσο, έχει σαφώς το δικαίωμα να επιδείξει την ικανοποίηση ενός υπέροχου, υπερβατικού ταξιδιού 16 ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Ο Δικέφαλος πίστεψε στην ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα. Τόσο όσο κι ο υποδειγματικός κόσμος του. Μα η υπόθεση πρόκριση απέναντι στους Βέλγους έδειξε να απομακρύνεται αισθητά από το πρώτο ημίχρονο.

Παρά την αρχική ορμητικότητα του ΠΑΟΚ, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι, βγαίνοντας μάλιστα απειλητικά, σε περισσότερες από τρεις περιπτώσεις, στην κόντρα. Σε μια από αυτές, στο 33′ βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν με τον Γιουτγκλά, έπειτα από την σέντρα του Σάμπε. Θα μπορούσαν μάλιστα να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, αν ο Κοτάρσκι δεν αντιδρούσε σωστά στο 41′. Δυστυχώς για τον Δικέφαλο όμως, στην εκπνοή του ημιχρόνου ο VAR απεφάνθη ότι η Κλαμπ Μπριζ, συγκεκριμένα και πάλι ο Γιουτγκλά, σκόραρε από κανονική θέση. 0-2 για τους Βέλγους, λοιπόν, σε μια φάση μάλιστα που βγήκε έπειτα από την καλών προϋποθέσεων επίθεση του ΠΑΟΚ με τον Τάισον …

Με δύο αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα (στο 46′ Ζίβκοβιτς αντί Μουργκ και Σαμάτα αντί Μπράντον ) ο Δικέφαλος δεν είχε καμία άλλη επιλογή από το να πιέσει. Στο 51′ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ντεσπόντοφ , που δεν πρόλαβε όπως θα ήθελε την σέντρα του Τάισον . Όπως …κοντά στο να κερδίσει ένα πέναλτι ήταν και στο 61′ όταν ο Ντεσπόντοφ ανατράπηκε μεν, μα ο VAR υπέδειξε ότι πήρε την μπάλα από αντικανονική θέση. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί, στο 55′, η αντικατάσταση του Μειτέ από τον Οζντόεφ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε και τον Κωνσταντέλια στο παιχνίδι στο 71′, στη θέση του Ντεσπόντοφ και παρότι ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε τη μπάλα και σε μεγάλο βαθμό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ιδιαιτέρως απειλητικός δεν έγινε. Στο 68′ πλησίασε κάπως με μια κεφαλιά του Σβαμπ , όπως και με το σουτ του ίδιου στο 82′, ακόμα ακόμα και πάλι με τον Αυστριακό στο 85′, τον οποίο πρόλαβε ο τερματοφύλακας. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια, ο Δικέφαλος ηττήθηκε, χειροκροτήθηκε όπως του άξιζε από τον κόσμο του και συνεχίζει…Επικεντρώνεται στον στόχο του πρωταθλήματος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πρώτη φορά μετά την Μπενφίκα…

To μηδέν ενεργητικό του ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και αποχαιρετά την Ευρώπη στα προημιτελικά του Conference League. Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι και με δυο νίκες πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αξιοσημείωτο -ειδικά για τον φετινό ΠΑΟΚ- το γεγονός πως δεν κατάφερε καν να σκοράρει στα δυο παιχνίδια με την βελγική ομάδα, κάτι που είχε να του συμβεί από τη σεζόν 2013/14 και τους αγώνες με την Μπενφίκα.

Τότε ήταν για την ενδιάμεση φάση μετά τους ομίλους και πριν τους "16". Ο ΠΑΟΚ έχοντας προκριθεί ως δεύτερος, συνάντησε την Μπενφίκα που κατέβηκε ως τρίτη από το Champions League και αποκλείστηκε με το συνολικό σκορ 4-0. Ηττήθηκε με 0-1 στην Τούμπα και με 3-0 στον επαναληπτικό του «Ντα Λουζ».

Έκτοτε, σε όσες περιπτώσεις συμμετείχε σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πάντοτε σκόραρε, ακόμη και στους αποκλεισμούς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η αναγνώριση του κόσμου (vid)

Το «ευχαριστώ» της Τούμπας για το ευρωπαϊκό ταξίδι που έζησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το Βέλγιο και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0, μετά και τη δεύτερη ηττα του από την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν έτσι ένα πολύ όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι, το οποίο και έζησαν σε όλη την διαδρομή του παρέα με τον κόσμο. Από το Ισραήλ, τις διπλές επισκέψεις σε Κροατία και Σκωτία, την Γερμανία, την Φινλανδία, στο Βέλγιο.

Το όνειρο δεν συνεχίζεται, παρότι έδειχνε πιθανό να γραφτεί ένα μοναδικό σενάριο, ο ΠΑΟΚ μένει εκτός ημιτελικών. Η Τούμπα ωστόσο, αποθέωσε τους παίκτες του Λουτσέσκου και τους ευχαρίστησε με ένα θερμό χειροκρότημα και συνθήματα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437075081_8145101892186448_3286360199323378476_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ