ΕΥΡΩΠΗ
Εξέλιξη με Σβαμπ
Τι συνέβη στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χάιντουκ, με μία προπόνηση στην οποία… «παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έκαναν και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε» όπως σημειώνει η ομάδα.
Θετικά ήταν τα νέα για τον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο ισχίο και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτό στη διάθεση του Λουτσέσκου ενόψει Πέμπτης και από τη στιγμή που μπήκε και ο Αυστριακός, το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, είναι «λευκό».
ΕΥΡΩΠΗ
Αυτό είναι ίσως το πιο τρελό αυτογκόλ που έχεις δει ποτέ! (vid)
Σημειώθηκε στο Αμβούργο – Ζανκτ Πάουλι

Μια φάση που τη βλέπεις και τη ξαναβλέπεις και δεν μπορείς να πιστέψεις ότι συνέβη.
Και όμως!
Ο τερματοφύλακας του Αμβούργου, Ντάνιελ Φερνάντες έκανε την γκάφα της χρονιάς, αλλά σε αυτό συνέβαλαν και οι συμπαίκτες του, αλλά και μια... λακκούβα!
Οι αμυντικοί του Αμβούργου έπαιζαν... πασούλες στη μικρή τους περιοχή, ώσπου γύρισαν τη μπάλα στον γκολκίπερ τους.
Εκείνος προδόθηκε από μια λακκούβα στο χορτάρι και κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 για την Ζανκτ Πάουλι.
https://twitter.com/viaplaysportpl/status/1730649665551405463

Ο Ντίνο Τοπμέλερ έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα, μιλώντας για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Άιντραχτ, στην έδρα της Άουγκσμπουργκ την Κυριακή και αναφέρθηκε και στην αποβολή του Κρίστιαν Γιάκιτς ο οποίος ήταν έξαλλος, μετά από 40 λεπτά που είχε μπει ως αλλαγή.
«Δεν έκανε μόνο την κίνηση με τη γροθιά προς το διαιτητή, καθώς φεύγοντας από το γήπεδο κλώτσησε μία διαφημιστική πινακίδα και στη συνέχεια επιτέθηκε λεκτικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ηρθε σε λογομαχία με τον τέταρτο» αναφέρουν οι Γερμανοί, με τον Τοπμέλερ να σχολιάζει.
«Είναι ένας παίκτης που δε μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματα του. Όμως, σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι μετά την αποβολή του από το παιχνίδι»…

Εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών της Άιντραχτ, ο Τόμας Κετζιόρα, άνοιξε το σκορ χθες στη Φρανκφούρτη και παράλληλα το δρόμο για το σπουδαίο διπλό και την απευθείας πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League.
Ο Πολωνός, μοιράστηκε τις σκέψεις του, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV...