Connect with us

ΒΟΛΕΙ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Pregame LIVE)

Λιγότερο από 48 ώρες μετά τον τρίτο ημιτελικό της Δευτέρας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους στις 18:00 στο PAOK Sports Arena με το Δικέφαλο να ψάχνει τη νίκη που θα τον στείλει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Pregame LIVE)

Για ότι συμβαίνει από εδώ και πέρα στο PAOK Sports Arena θα ενημερώνεστε από το LIVE που έχει ετοιμάσει το PAOK24 πατώντας ΕΔΩ.

O ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σήμερα με τις μαύρες εμφανίσεις, ενώ ο Ολυμπιακός με άσπρες.

Στο γήπεδο πριν από λίγο έφτασε και ο κ. Βεζυρτζής, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του PAOK24.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε σήμερα με 500 ευρώ πρόστιμο για τα ψωμιά που πετάχτηκαν κατά τη διάρκεια, αλλά και το τέλος του τρίτου ημιτελικού, αλλά και 500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα κατά παικτών του ΟΣΦΠ. Ωστόσο, θα πληρώσει 750 ευρώ αφού υπάρχει συμψηφισμός.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν το ζέσταμα τους 35 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αυτή τη στιγμή και εν μέσω αποδοκιμασιών η είσοδος των παικτών του Ολυμπιακού.

Περισσότερος κόσμος όσο περνάει η ώρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μόλις εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν την προθέρμανσή τους. Σε λίγο φώτο και βίντεο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του γηπέδου έκαναν έναν… αγώνα δρόμου από τις 14:00, όταν και τελείωσε το παιχνίδι μπάσκετ των γυναικών ανάμεσα στο Δικέφαλο και τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ετοιμάσουν το τάραφλεξ, αλλά και τις καρέκλες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου για την αναμέτρηση του βόλεϊ.

Αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από το PAOK Sports Arena και σε λίγη ώρα αναμένεται και αυτός να μπει στο γήπεδο. Υπάρχει άλλωστε και η διαδικασία του διπλού ελέγχου που πραγματοποιείται από τους ανθρώπους του PAOK Sports Arena, αλλά και από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σιγά σιγά ο κόσμος παίρνει τις θέσεις του στις εξέδρες του γηπέδου. Οι άνθρωποι του ΤΑΠ ΠΑΟΚ είναι πεποισμένοι ότι το PAOK Sports Arena θα γεμίσει, όπως ακριβώς έγινε και τη Δευτέρα, όπου περίπου 7.000 κόσμος έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης αστυνομικές δυνάμεις επιθέωρησαν σπιθαμή προς σπιθαμή τις εξέδρες του PAOK Sports Arena, ακόμη και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Ο Δικέφαλος μετά τις δύο του νίκες στο κλειστό του Ρέντη  έχει τη δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για να “καθαρίσει” την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τους τελικούς της Volleyleague.

Φίλες και φίλοι του PAOK24 καλησπέρα από το PAOK Sports Arena. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 4ου ημιτελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει.

Επιμέλεια: Ραφαήλ Γκαϊδατζής

ΣΧΟΛΙΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

98 φωτογραφίες 98 χρόνια περήφανης ιστορίας και το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πασίγνωστη η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις», η οποία κακώς αποδίδεται στην κινέζικη λαϊκή σοφία ή σε κάποιον αρχαίο Ιάπωνα σοφό. Ακόμα και έτσι όμως, περικλείει μεγάλη ποσότητα αλήθειας, καθώς δύναμη της φωτογραφίας είναι τεράστια.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ, ακολουθούν 98 "δυνατές" όσο και ιστορικές φωτογραφίες, οι οποίες φυσικά είναι ελάχιστες για να περιγράψουν την τεράστια ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας, την επιδραστικότητά του στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από το 1926 έως σήμερα, το αποτύπωμα που άφησε και αφήνει στην αθλητική και κοινωνική ζωή.

Από το πρώτο καταστατικό του συλλόγου, το γήπεδο στο Συντριβάνι, στο γήπεδο της Τούμπας και στο "Παλατάκι". Από τα πρώτα "ασπρόμαυρα" τρόπαια, κερδισμένα με αίμα και θυσίες ετών, μέχρι την εποχή του Ιβάν Σαββίδη,  από τους ανθρώπους που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία, στα - κάθε ηλικίας - παιδιά στην κερκίδα και σε αυτούς που έφυγαν από τη ζωή αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Το αποτύπωσε άψογα η Βελένη Πολυξένη, το μελοποίησε και το τραγούδησε ακόμα πιο άψογα ο (Τουμπιώτης) Νίκος Παπάζογλου...

Είναι κάτι στιγμές τρυφερές και λεπτές

Σαν κλωστές τυλιγμένες σ' αδράχτι,

Σε γυρνούν απαλά, σε μεθούν σιωπηρά

Σε γεμίζουν με πείσμα και άχτι

Για όλα αυτά που ζητάς

Για πολλά που πονάς

Για το τίποτε μιας ευτυχίας

Και γυρνάς σαν τρελός

Του καθρέπτη εαυτός

Θύμα - θύτης κακής συγκυρίας.

Πλημμυρίζουν το χθες μαγεμένες σκιές

Που ξοπίσω μου γράφουν τροχιά

Με κρατούνε θαρρώ σαν αλήθειες παλιές

Σε λαβύρινθο δέσμιο βαθιά.

 

 

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ