Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι στοίχημα που θα κερδηθεί»

Μετά την έγκριση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Βασίλης Ανατολίτης, έκανε λόγο για το στοίχημα της «Νέας Τούμπας» που θα κερδηθεί.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι στοίχημα που θα κερδηθεί»

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στη δήλωσή του:

«Η σημερινή ιστορική απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να παρέχει θετική ψήφο στην εκπόνηση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο γήπεδο στη Τούμπα, αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του “δικέφαλου” του Βορρά.

Λίγες μόνο ώρες πριν την στέψη του ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή Ελλάδος για το 2019, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάζει τη δική της σφραγίδα στην υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση του αστικού ιστού και κατ’επέκταση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες οπαδούς του αλλά τη Θεσσαλονίκη γενικότερα. Και αυτό γιατί η πόλη μας είχε δεκαετίες να δει την υλοποίηση ενός ανάλογου έργου με πολυεπίπεδη σημασία και πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Αποτελούσε, λοιπόν, υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ως ενεργοί και υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες, να σταθούμε δίπλα σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία που φέρνει την ευρύτερη περιοχή της Τούμπας μπροστά σε μια νέα εποχή προόδου.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί και θα κερδηθεί».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν αναμονή του Μπάμπα

Το πρόσωπο των ημερών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ράχμαν Μπάμπα είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο Γκανέζος προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα, με την παρουσία του στην αναμέτρηση της 31ης Μαρτίου με τον Παναθηναίκό να έχει τεθεί σε αμφιβολία καθώς μέχρι χθες δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Τη δεδομένη στιγμή αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς πρόκειται για ένα από τα στελέχη  του βασικού κόρμου, έχοντας σημαντικό ρόλο στον τρόπο ανάπτυξης του Δικεφάλου,, όταν ένα από τα σημεία αναφοράς της φετινής πορείας των «ασπρόμαυρων».

Θυμίζουμε πως κατα τη διάρκεια της διακοπής επέστρεψαν στο γήπεδο οι Μιχαηλίδης, Σάστρε, Οζντόεφ και  Τσιγγάρας που αντιμετώπισαν προβλήματα, τα οποία και ξεπέρασαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: «Κλειδώνει» το Πανθεσσαλικό, ερωτηματικό ο κόσμος

Η σύσκεψη της ΕΠΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως αύριο Πέμπτη (28/3) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό στην οποία θα βρεθούν εκπρόσωποι Παναθηναϊκού και Αρη αλλά και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12 μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

Αυτό που προκύπτει πλέον είναι πως  «κλείδωσε», ουσιαστικά, η διεξαγωγή του τελικού του στο Πανθεσσαλικό, αλλά παραμένει ανοιχτό το αν θα  υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Μπριζ: Η «παρουσίαση» των ευρω-σκόρερ

Η λίστα με τους πρώτους σε γκολ κάθε ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σελίδα του Conference League παρουσίασε τους πρώτες σκόρερ κάθε μιας από τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για την Κλαμπ Μπριζ, από 4 γκολ έχουν πετύχει οι Βανάκεν, Τιάγκο και Σκοβ Ολσεν. Για τον ΠΑΟΚ, Κουλιεράκης και Ζίβκβιτς έχουν από τρία, με την ΟΥΕΦΑ να μην πιστώνει στον Κρητικό κεντρικό αμυντικός το σουτ με το οποίο έκανε το 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ