Connect with us

Έκλεψε την παράσταση η Λύμουρα! (vid)

Στις καλύτερες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket Γυναικών 2019.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Έκλεψε την παράσταση η Λύμουρα! (vid)

Η διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Ισραήλ, όταν στο τέταρτο δεκάλεπτο έδωσε μία εντυπωσιακή ασίστ – μισό καλάθι στην Σπανού.

Μάλιστα, η FIBA ξεχώρισε τη συγκεκριμένη φάση τοποθετώντας την στη δεύτερη θέση των καλύτερων πέντε συνολικά από την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών.

Δείτε την εντυπωσιακή ενέργεια της Λύμουρα στο 0:33 του παρακάτω βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

To αρνητικό στατιστικό που χρήζει ανάλυσης και άμεσης αντιμετώπισης με φόντο τη συνέχεια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H προετοιμασία ενόψει του Kυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League εντάθηκε στη Νέα Μεσημβρία, με τους «ασπρόμαυρους» να προπονούνται το πρωί της Παρασκευής και να δίνουν εκ νέου ραντεβού για αύριο λίγες ώρες πριν «πετάξουν» για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις και τα ντέρμπι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Ένα στατιστικό που είναι σαφές πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι τα γκολ που δέχεται με το... καλημέρα στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αρνητικό αυτό στατιστικό παρατηρείται από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι κάτι που για την ώρα δεν έχει κατορθώσει να σταματήσει η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία μπαίνει αρκετά «υπνωτισμένη» στην επανάληψη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δεχθεί αρκετά τέρματα λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου μέρους. Έρχονται αναμετρήσεις υψηλού δείκτη δυσκολίας και θα πρέπει η συγκέντρωση όλων να είναι στο 100% για να περιοριστεί αυτή η... επαναλαμβανόμενη σύμπτωση!

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα τέρματα που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά των δεύτερων ημιχρόνων σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Αναλυτικά:

  • Αμπερντίν-ΠΑΟΚ 2-3 (50' Μιόρσκι, 58' Πολβάρα)
  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (54' Ελίασον)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ 1-2 (58' Μαρμούς)
  • Άρης-ΠΑΟΚ 2-1 (46' Σουλεϊμάνοφ, 59' Κίκε Σαβέριο)
  • ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (57' Ντέλετιτς)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (51' Μπακασέτας)
  • ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (47' Ελίασον)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (53' Σπόραρ)
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4 (54' Ποντένσε)
  • ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1 (49' Χότζα)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

Κόντρα στον Διομήδη θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 16:30, τον τοπικό Διομήδη.

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το νικηφόρο σερί του, μετά την επικράτηση με 28-20 επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του ΑΣΕ Δούκα με 26-21. Οι «Λύκοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο Νικόλας Κουκμίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μία δύσκολη έξοδος στο Άργος. Η ομάδα του Διομήδη είναι πολύ ανεβασμένη στο δεύτερο γύρο και τρέχει ένα σερί νικών. Θα είναι ντέρμπι αλλά οφείλουμε να είμαστε καλοί και να φύγουμε με το δίποντο, ώστε να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Τσάμπι Αλόνσο: «Αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου»

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Ισπανός τεχνικός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν πάει πουθενά ο Τσάμπι Αλόνσο! Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Ισπανός τεχνικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Μπάγερν Λεβερκούζεν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας τέλος στις φήμες για μετακίνησή του είτε στη Λίβερπουλ, είτε στην Μπάγερν Μονάχου, που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο 44χρονος σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε την παραμονή του, τονίζοντας πως στη διακοπή πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσει στις «Ασπιρίνες». «Είχα μια συνάντηση σε καλό κλίμα με τους ανθρώπους της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τους ενημέρωσα ότι θα μείνω και θα συνεχίσω στον σύλλογο. Μετά από πολλές κουβέντες σχετικά με το μέλλον μου, χρησιμοποίησα αυτή την διακοπή για να πάρω την απόφασή μου. Αυτό εδώ είναι το μέρος για εμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα πια είναι όλα ξεκάθαρα και μας μένουν δύο μήνες για να τερματίσουμε στην κορυφή. Η δουλειά μου στη Λεβερκούζεν δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχo, όλα είναι φανταστικά εδώ. Είμαι ακόμα νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Πήρα το χρόνο μου και είμαι σίγουρος γι' αυτό», πρόσθεσε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, έχει εντυπωσιάσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη δουλειά του στη Λεβερκούζεν, η οποία είναι μια ανάσα από την κατάκτηση της Bundesliga (+10 από την Μπάγερν Μονάχου με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν), στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και στα προημιτελικά του Europa League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ