Connect with us

ΑΣ

Η πορεία του ΠΑΟΚ και η προοπτική της Ευρώπης

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Νίκης Λευκάδας το Σάββατο στις 16:00.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Η πορεία του ΠΑΟΚ και η προοπτική της Ευρώπης

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ και σχολίασε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις θέσεις που θα καταλάβουν οι ομάδες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Αρχικά, ο Βασίλης Μασλαρινός μίλησε για τη νίκη του Δικεφάλου επί του Αθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα τονίζοντας:

«Τα εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες όπως ο Αθηναϊκός πρέπει να τα κερδίζεις, αν και ξέρουμε ότι κρύβουν κινδύνους. Όλη την εβδομάδα η προετοιμασία μας κύλησε δύσκολα λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών μέσα στο Παλατάκι, ενώ είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά και κάποιες παίκτριες που ήταν άρρωστες. Ήταν ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσουμε στο παιχνίδι και στο πώς θα ξεκινήσουμε σε αυτό, κάτι που φάνηκε, με το γεγονός ότι ήμασταν νευρικοί στην αρχή και στην επίθεση και στην άμυνα. Βελτιώσαμε την άμυνα μας, γίναμε πιο επιθετικοί, βρήκαμε εύκολο σκορ και φτάσαμε στη νίκη. Βάλαμε και τις νεαρές αθλήτριες να παίξουν, αφού και αυτός είναι ένας στόχος μας, η ανάδειξη παικτριών από τις εξαιρετικές υποδομές που διαθέτουμε».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νίκη Λευκάδας:

«Έχει μία καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ, αφού φτιάχτηκε για να παίξει και στην Ευρώπη. Έχει σκαμπανεβάσματα, ίσως και λόγω των πολλών παιχνιδιών που δίνει, αλλά είναι μία δύσκολη έδρα στην οποία δεν έχουμε κερδίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλουμε να το πάρουμε το παιχνίδι, είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση».

Σχετικά με την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε πάρει τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Έχουμε κάνει κάποιες καλές νίκες στην Αθήνα, όπως με τις Εσπερίδες Καλλιθέας και το Μοσχάτο. Χάσαμε μέσα στον Πανιώνιο και στα Καλύβια, δύο δυνατές ομάδες, αλλά δε τις θεωρώ ήττες εκτός προγράμματος. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν κάνει αρκετές ήττες εκτός προγράμματος και σε συνδυασμό με τις νίκες τις δικές μας βρισκόμαστε στην τρίτη θέση».

Για το αν μπορεί μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να λάβει μέρος στην Ευρώπη και κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να γίνει αυτό:

«Οι παραπάνω αγώνες στη σεζόν σίγουρα σου δίνουν πράγματα. Το να παίξει μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη πρέπει να γίνει με σωστές βάσεις. Δεν αρκεί να ρισκάρεις μόνο αγωνιστικά, αλλά να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις και οικονομικά. Χρειάζεται ένα έξτρα budget. Θέλω ο ΠΑΟΚ να παίξει στην Ευρώπη, αλλά να υπάρχουν οι σωστές βάσεις. Αλλιώς προτιμώ να είμαστε εδώ που είμαστε και να έχουμε ένα τμήμα υγιές και αγωνιστικά και διοικητικά όπως είναι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση Μελαδίνη – Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Δημανόπουλος

Εξαιρετικές επιδόσεις των κολυμβητών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Δημανόπουλος.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης με χρόνο 22:31 στα 50μ. ελεύθερο πήρε την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 17-23 Ιουνίου.

Επίσης, με την επίδοση των 22:60 κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο υπήρχε εδώ και 16 χρόνια, από τον Απόστολο Τσαγκαράκη με 22:66.

Ο Χρήστος Δημανόπουλος με την σειρά του έκανε δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24:59, και στα Νιόβεια στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 23:12.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Γιορτή παρέα με τις κούπες

Ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ που γιόρτασαν σε οικογενειακό κλίμα τις επιτυχίες της σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Πάλη, οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Άρση Βαρών, και οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος Νεών Γυναικών-Νεανίδων στην πυγμαχία, έδωσαν το παρών σε μία υπέροχη γιορτή.

Παρών φυσικά ήταν ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, ο έφορος της Πυγμαχίας, Μιχάλης Βαρουσιάδης, και οι προπονητές των αθλημάτων του Δικεφάλου.

Η Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποιήθηκε στο Boston Bar, το οποίο ευχαριστούν τα τμήματα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ