Connect with us

ΑΣ

Ραντεβού τίτλου στο «Παλατάκι»!

Η ευκαιρία των νεανίδων του Δικεφάλου του Βορρά να φέρουν ακόμη έναν τίτλο στα τμήματα υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ραντεβού τίτλου στο «Παλατάκι»!

Ξεκινάει η τελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΚΑΣΘ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα να έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης στις 21:30 στο PAOK Sports Arena κόντρα στον Παναθλητικό Συκεών και οι νεανίδες του ΠΑΟΚ με νίκη θα πανηγυρίσουν τον τίτλο αλλά και την πρόκριση τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, οι ομάδες «μεταφέρουν» τις νίκες τους από τα ματς της κανονικής διάρκειας και εφόσον ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύο φορές και μάλιστα με άνεση τον Παναθλητικό, ξεκινάει την σειρά των τελικών από το 2-0.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κύπελλο Ανδρών: Παρουσία θεατών οι αγώνες του Final-4 στη Λάρισα

Η διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διευκρινίζει ότι οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών που είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 29-30 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ. Νεάπολης στη Λάρισα, θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η οποία ανακοινώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, αφορά αποκλειστικά και μόνο την απαγόρευση «οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ, Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».

Η Ε.Ο.ΠΕ. ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει ότι όσοι επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δια ζώσης έπρεπε να κάνουν αίτηση προεγγραφής θέσης εισόδου και η προθεσμία ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου και οι σχετικές λίστες έχουν δοθεί ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου το κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα το διήμερο 29-30 Μαρτίου θα φιλοξενήσει τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ και εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που θα παρακολουθήσουν υψηλού επίπεδου θέαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ