Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Λουκέτο στη Serie Α και μετά τις 3 Μαΐου»

«Το ποδόσφαιρο δεν θα ξαναρχίσει στις 3 Μαΐου. Οι ομάδες της Serie A ήδη έκαναν λάθος όταν ήταν η στιγμή να σταματήσουν. Πρέπει να καταλάβουν ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν» είπε ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, ο οποίος ανακοίνωσε ακόμη μεγαλύτερη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Λουκέτο στη Serie Α και μετά τις 3 Μαΐου»

«Σκεφτόμουν τα παιδιά μας, που συνήθιζαν να κάνουν χειραψίες, να αγκαλιάζονται, να περνούν το μπουκάλι με το νερό ο ένας στον άλλον… Όλα αυτά θα λείψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το να ξαναρχίσουν οι αγώνες στις 3 Μαΐου δεν είναι ρεαλιστικό», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Repubblica ο Βιντσέντζο Σπανταφόρα. 

Διαβάστε περισσότερα στo Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 στους συλληφθέντες» (vid)

Τι αναφέρθηκε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανάμεσα στους 57 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, βρίσκονται τρία ηγετικά στελέχη της Θύρας 7, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, Μίνα Καραμήτρου, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί…»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Βρούτσης, μίλησε εκδήλωση για την οπαδική βία και για τις 57 συλλήψεις και προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου.

«Λέμε ποτέ να μην υπάρξει ένα νέο παιδί ακόμα στον βωμό της βίας, ή της οπαδικής βίας. Δυστυχώς με τον Γιώργο συνέβη αυτό, ένα ακόμα παιδί που χάνεται από τη δολοφονική ενέργεια ενός χούλιγκαν. Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, με χαροποιούν σήμερα αυτά τα οποία ακούμε στο ραδιόφωνο και τα μέσα ενημέρωσης από την ελληνική αστυνομία».

«Γιώργο θα είσαι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζεις πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή, για να μας θυμίζεις πόση είναι η αγάπη που είχαν οι γονείς σου σε σένα, αλλά και οι συνάδελφοί σου και για να μας θυμίζεις ταυτόχρονα και να θυμόμαστε όλοι μαζί πόσο απεχθής και δολοφονική και καταστροφική τελικά για κάθε κοινωνία είναι η βία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην ίδια εκδήλωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια στη Λαμία

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Λαμία διαθέτει εισιτήρια για φιλοξενούμενους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αναφέρει στην ανακοίνωση της:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24.Τιμή Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
8-9 €25

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω web από το ακόλουθο link:

https://www.more.com/sports/lamia-paok-7i-play-offs-stoiximan-super-league-23-24/

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο:

  • Ονοματεπώνυμο Κατόχου
  • Τηλέφωνο
  • Διεύθυνση email
  • ΑΜΚΑ

Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα ονομαστικό/α εισιτήριο/α στο δηλωθέν email. Για την είσοδο στο γήπεδο μπορεί είτε να σκανάρει το εισιτήριο μέσα από το κινητό του, είτε να το εκτυπώσει.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης), καθώς θα διεξάγονται έλεγχοι εξώ από την κερκίδα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ