Connect with us

ΑΣ

Σοβαρές αιχμές από Χαμαλίδου – Τι απαντάει ο ΠΑΟΚ

Τι αναφέρει η παίκτρια σε ανάρτηση της στα social media για τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σοβαρές αιχμές από Χαμαλίδου – Τι απαντάει ο ΠΑΟΚ

Αίσθηση προκαλεί η δημόσια τοποθέτηση της παίκτριας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ιωάννας Χαμαλίδου, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας τραυματισμών.

Η Χαμαλίδου τραυματίστηκε αρχικά στον αστράγαλο σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Ελλάδας τον Γενάρη του 2016 και επέστρεψε μετά από έναν χρόνο, όμως στάθηκε ξανά άτυχη αφού αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η παίκτρια ήρθε στα 15 της στον ΠΑΟΚ από τα Γιαννιτσά πανηγυρίζοντας με τον Δικέφαλο του Βορρά πολλούς εγχώριους τίτλους, ενώ συμμετείχε και στο Champions League, με τις εμφανίσεις της να της ανοίγουν την πόρτα για τα κλιμάκια της εθνικής από τις κορασίδες και μέχρι τις γυναίκες.

Η Χαμαλίδου υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν την στήριξαν κατά τη διάρκεια των τραυματισμών της, με την ίδια να πληρώνει από μόνη της την επέμβαση, τις φυσικοθεραπείες και τις εξετάσεις της, ενώ επισημαίνει πώς ενώ η ομάδα, της υποσχέθηκε να της επιστρέψει ένα συγκεκριμένο ποσό αυτό δεν έγινε ποτέ, την ώρα που δεν της καταβάλλονταν οι μισθοί για το διάστημα που ήταν εκτός δράσης.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι οι άνθρωποι του τμήματος δεν την συμπεριέλαβαν στο πριμ που δόθηκε στις παίκτριες της περσινής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης, η αθλήτρια κάνει λόγο για παροχή «εξευτελιστικού μισθού» όπως τον χαρακτηρίζει που δεν έφτανε ούτε για την κάλυψη του ενοικίου της, ενώ αφήνει αιχμές ότι χωρίς να ενημερωθεί υπήρχαν σκέψεις για να δοθεί δανεική σε άλλη ομάδα εκτός Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός πώς σπουδάζει στην πόλη.

Όλη αυτή η κατάσταση, όπως αναφέρει η παίκτρια, την οδήγησε στο να πάρει την απόφαση της να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αφού θεωρεί πώς η συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπο της, ξεπερνάει τα όρια.

Η απάντηση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο οποίος αφήνει να εννοηθεί πώς η δημόσια τοποθέτηση της παίκτριας έρχεται σε ένα «περίεργα» χρονικά σημείο, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα.

Όπως είναι φυσικό, ο Δικέφαλος του Βορρά, στέκεται στους «προσβλητικούς και υποτιμητικούς» όπως χαρακτηρίζει χαρακτηρισμούς της παίκτριας και επιφυλάσσεται να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου.

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών, με αφορμή ανάρτηση της αθλήτριας της ομάδας κας. Ιωάννας Χαμαλίδου, η οποία αναφέρεται με προσβλητικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Σωματείου μας, επιλέγοντας μία χρονική στιγμή, δύο μέρες πριν τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα, επιφυλασσόμαστε για λόγους διαφύλαξης της ηρεμίας του τμήματος, να απαντήσουμε από εβδομάδα, σημειώνοντας μόνο ότι είναι γνωστό ανά το πανελλήνιο ότι ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ αποτελεί αθλητικό «παράδεισο», που όλοι οι αθλητές θέλουν να αγωνιστούν σε αυτόν. 

Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας, υποσχόμενοι ότι θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Σωματείου μας!»

Ολόκληρη η ανάρτηση της παίκτριας:

«Πρωτοήρθα στην ομάδα στην ηλικία των 15,ούσα κάτοικος Γιαννιτσών. Ο ΠΑΟΚ έγινε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου,θυσίασα σχολείο, φίλους,χρόνο και χρήματα για να είμαι κοντά στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα διότι χάρη σ’ αυτήν αποκόμισα εμπειρία παίζοντας σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια συμμετέχοντας στο champions league,ήμουν μέλος όλων των τμημάτων της εθνικής Ελλάδος (κορασίδες, νεάνιδες, γυναίκες),πήρα μόρια μέσω της πανελλήνιας κατάκτησης μας,απ’ τα οποία κατάφερα να περάσω στη σχολή της αρεσκείας μου και τέλος γνώρισα σπάνιους ανθρώπους – διαμάντια που έχω την τιμή να αποκαλώ φίλους.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Μετά από δύο αλλεπάλληλους τραυματισμούς που με ανάγκασαν να μείνω εκτός αγωνιστικής δράσης δύο ολόκληρα χρόνια, η ομάδα που αγαπούσα ανιδιοτελώς μου γύρισε την πλάτη, έδειξε πλήρη αδιαφορία για την κατάσταση μου και ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Με άφησε μόνη μου σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές χωρίς να με υποστηρίξει ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Πολέμησα μόνη μου και τα κατάφερα να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Επιστρέφοντας στην ομάδα,γεμάτη όνειρα και όρεξη για δουλειά,η διοίκηση του ΠΑΟΚ φρόντισε να μου ξανακόψει τα φτερά.

Γνωρίζοντας πως τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα δεν μου παρείχε τον μισθό μου,πως τα έβγαζα δύσκολα πέρα και πως πλήρωσα όλες τις εξετάσεις,τις φυσικοθεραπειές και την εγχείρηση με δικά μου χρήματα,μου υποσχέθηκαν να γίνει επιστροφή κάποιων χρημάτων. Όχι μόνο δεν πήρα πίσω τα χρήματα για την εγχείρηση (Που έγινε σε γιατρό του ΠΑΟΚ), δεν με έβαλαν στη λίστα του πριμ από τον Α.Σ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχαν και σκοπό να μου δίνουν εξευτελιστικό μισθό που δεν έφτανε ούτε για την εξόφληση του ενοικίου μου.

Τέλος μου γύρισαν για ακόμα μια φορά την πλάτη, σχεδιάζοντας εν αγνοία μου να με στείλουν με μορφή δανεισμού σε ομάδα εκτός Θεσσαλονίκης, αγνοώντας το γεγονός ότι είμαι φοιτήτρια, με την πρόφαση να ετοιμαστώ εκεί κατάλληλα και μετά να επιστρέψω στην ομάδα. Έχω μάθει απ την ζωή μ να υπομένω τα δύσκολα,η συμπεριφορά όμως της ομάδας απέναντι στο πρόσωπο μου περνάει τα όρια της ανεκτικότητας μου και γι αυτό το λόγο αποχωρώ.

Με εκτίμηση προς τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ιωάννα Χαμαλίδου»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στοίχησε το τελευταίο οκτάλεπτο

Ήττα και 6η θέση στη 2η φάση για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την ήττα με 10-8 από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης του G1 στην Α1.

Ο Δικέφαλος μένει στην 6η θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι πράσινοι είναι στην 5η με 39.

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Δικέφαλος, ελέγχοντας πλήρως την αναμέτρηση και στα δύο μέρη του γηπέδου. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα, 0-1, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, ωστόσο με δύο τέρματα οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo διαμόρφωσαν το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 1-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι μείωσαν, 2-3, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε άμεσα, 2-4. Στη συνέχεια του οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 3-5.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πέτυχε πρώτος γκολ, 3-6, με τους γηπεδούχους να απαντούν με 2-0 σερί, 5-6. Οι παίκτες του Δικεφάλου αύξησαν το προβάδισμα τους, γράφοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 5-7. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την συγκέντρωση τους, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή. Μην εμφανίζοντας το καλό τους πρόσωπο και στα δύο μέρη του γηπέδου, οι παίκτες του Δικεφάλου επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν την ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 10-8.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 2-2, 5-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 2, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 3, Μπραΐμης 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 2, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης Ι. 1, Τσολακούδης, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 4, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ