Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να μείνω και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ» (ηχητικό)

Μετά από μία γεμάτη σεζόν με τη Βέροια, στην οποία πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Super League, ο Δημήτρης Γιαννούλης ετοιμάζεται να διεκδικήσει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

PAOK24

«Να μείνω και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ» (ηχητικό)

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που ανήκει στον «Δικέφαλο» και θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, διεκδικώντας τη μετέπειτα παρουσία του σε αυτή στη σεζόν που έρχεται, μίλησε για το ιδιαίτερο φετινό καλοκαίρι του, για τις επιδόσεις του στη Βέροια και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό PAOK24:

Για το πώς περνάει αυτές τις ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση με τον ΠΑΟΚ: Εκτός από τις διακοπές έχω άλλες υποχρεώσεις. Κάνω προπονήσεις για να είμαι έτοιμος με την προετοιμασία. Πήρα τη μετάθεση μου για τη Θεσσαλονίκη, οπότε είναι όλα καλύτερα και με τη θητεία μου τώρα. Σταμάτησα για δύο εβδομάδες για διακοπές και τώρα ξεκίνησα τις συνδυαστικές ατομικές προπονήσεις με βάρος στο αερόβιο.

Για την πρώτη του σεζόν στη Super League με τη Βέροια: Ήταν αρκετά τα παιχνίδια που πήρα. Μέχρι ένα βαθμό είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα παραπάνω πράγματα από τον εαυτό μου, αλλά περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει τη νέα χρονιά.

Για το γεγονός ότι με βάση τα στατιστικά του στη Βέροια ήταν καλύτερος αμυντικά παρά επιθετικά, έχοντας πάει στην ομάδα της Ημαθίας ως εξτρέμ και έχοντας χρησιμοποιηθεί τελικά ως αριστερός μπακ: Είναι λίγο παράξενο αυτό. Από την πρώτη στιγμή που έγινα αριστερό μπακ, επειδή δεν ήταν η φυσική μου θέση, ο προπονητής μου μου είπε να επικεντρωθώ στην άμυνα. Δεν έβγαινα τόσο στην επίθεση, δεν κάναμε και τόσα στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό.

Για τη θέση του: Αυτή η θέση προέκυψε όταν πήγα στη Βέροια και ο κ. Γεωργιάδης στην προετοιμασία με χρησιμοποίησε εκεί. Νομίζω πλέον ότι μου ταιριάζει περισσότερο και μου αρέσει πιο πολύ. Είναι τελείως διαφορετική θέση, έχεις χώρους για να ανέβεις στην επίθεση και δεν έχεις τόσο σκληρή η άμυνα πάνω σου.

Για το φετινό του καλοκαίρι: Είναι κομβικό καλοκαίρι για την καριέρα μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω στον ΠΑΟΚ. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι θα συμμετέχω στην πρώτη προπόνηση. Δεν ξέρω τώρα κάτι παραπάνω.

Για τον ΠΑΟΚ που είδε την περσινή σεζόν: Ένας πολύ καλός ΠΑΟΚ ειδικά στα πλέι οφ, νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχιστεί αυτό και την επόμενη χρονιά.

Για το αν τον τρομάζει ο ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ: Επειδή είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλος και ο ανταγωνισμός. Υπάρχει πίεση. Μόνο καλύτερο μπορούν να με κάνουν αυτά τα πράγματα και ελπίζω να κερδίσω τη θέση μου στον ΠΑΟΚ. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Για τους προσωπικούς του στόχους: Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ, να πάρω τις ευκαιρίες μου και γιατί όχι να καθιερωθώ. Είναι πολύ καλό ότι στον ΠΑΟΚ καθιερώνονται νέοι Έλληνες παίκτες για μένα και τα παιδιά της ηλικίας μου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ποτέ να μην παρατάς!

Η υποχρέωση του ΠΑΟΚ να αντιδράσει και ο ορατός κίνδυνος της 4ης θέσης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχοντας... καταφέρει να γίνει η πρώτη ομάδα στα φετινά πλέι οφ που χάνει βαθμούς από τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, ασφαλώς και η ΑΕΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και οι "ασπρόμαυροι" έχουν μεν μαθηματικές ελπίδες αλλά όχι... ρεαλιστικές με βάσει την εικόνα τους το τελευταίο 20ήμερο, ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να μαζέψει τα "κομμάτια" του και να δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για τους τρεις βαθμούς προκειμένου στη χειρότερη περίπτωση να μείνει στην 3η θέση με παιχνίδι λιγότερο συγκριτικά με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθεί στην 4η και στο -2 από τον Ολυμπιακό, εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει εκ νέου στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω κίτρινων καρτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την 7η αγωνιστική

Μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ στη Λαμία και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε 3ος αν και έχασε 2 βαθμούς (1-1) στη Λαμία, ωστόσο η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους επτά βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έμεινε στην τέταρτη θέση αφού δεν κέρδισε (1-1) στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το φινάλε αλλά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν 4 αγώνες αφού θα παίξουν στην Τούμπα στις 12/5.Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε 3-0 τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Παρέμεινε πρώτη και αύξησε τη διαφορά της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 4!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 75
2. Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 68
4. Ολυμπιακός 67
5. Άρης 49
6. Λαμία 35

*Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η, 28/4)

17:00 Ολυμπιακός - Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός - Άρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Άδειος από ενέργεια και ιδέες»

Όσα γράφει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε την γκέλα στο «Αθανάσιος Διάκος» μέσα από το καθιερωμένο match report, υπογραμμίζοντας πως ο Δικέφαλος «πέταξε δύο βαθμούς» στη μάχη του τίτλου. Ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+9′, ωστόσο δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο ΔΑΚ Λαμίας και να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε άδειος από ενέργεια και ιδέες στη Λαμία και το πλήρωσε, καθώς πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου και πριν τα τρία ντέρμπι στην Τούμπα, που θα κρίνουν τα πάντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ