Connect with us

Το… γιόρτασαν οι πρωταθλήτριες

Ο πρωταθλητής της Α’ Εθνικής το… γιόρτασε με την πρωταθλήτρια ομάδα της Β’ Εθνικής.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το… γιόρτασαν οι πρωταθλήτριες

Ο Αγροτικός Αστέρας από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α’ Εθνική και ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν προσκεκλημένος στη γιορτή της ομάδας του Ευόσμου με τις δύο ομάδες να δίνουν φιλικό αγώνα που είχε τον χαρακτήρα φιέστας.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος ευχαριστούν τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη και το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Αστέρα για την άψογη φιλοξενία και παράλληλα τους συγχαίρουν για την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με:

Νάση, Καραπέτσα, Γκάτσου (46′ Kαλέση), Νεφρού (46′ Φιδάνη), Μήτκου (46′ Δάδιου), Κακαμπούκη (46′ Προξένου), Στράντζαλη (46′ Πίτσιου), Γεωργίου (46′ Πατερνά), Γιάννου, Σπυριδωνίδου (46′ Πούλιου), Σακελλάρη.

ΣΧΟΛΙΑ

MEDIA

Δείτε live το PAOK24 News by GAS24

Ελάτε στη μεγάλη «ασπρόμαυρη» παρέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ PAOK24 NEWS

Βράδυ Παρασκευής με το PAOK24 News by GAS24 να έρχεται ξανά στις οθόνες σας με μια ακόμη ζωντανή εκπομπή.

Ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις, παρασκήνιο, με τη ξεχωριστή ματιά του κορυφαίου «ασπρόμαυρου» portal.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης σας περιμένουν στην παρέα τους.

Συντονιστείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=K65h4O39vCc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του ΟΣΦΠ!»

Σοκαριστικές λεπτομέρειες στο φως

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την υπόθεση των επεισοδίων στο Κλειστό του Ρέντη της 7ης Δεκέμβριο του 2023, που κόστισαν την ζωή στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, όπως φαίνεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με έναν εκ των τριών, στην κατάθεση που έδωσαν, κάποιοι από τους ηγέτες της «Εγκληματικής Οργάνωσης» κατάφεραν να φυγαδευτούν μαζί με τα μέλη της ομάδας βόλεϊ (!!!) του Ολυμπιακού, την ώρα που ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε να προσαχθούν οι χούλιγκαν.

Πιο συγκεκριμένα στην κατάθεση αναφέρεται:

«Το βράδυ της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη είδα τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη να τσακώνεται με έναν αστυνομικό γιατί δεν ήθελε να πάνε οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσαγωγή», αναφέρει αρχικά ο προστατευόμενος μάρτυρας.

Σε άλλο σημείο μάλιστα, εξηγεί τον τρόπο που κάποιοι από τους κατηγορούμενους κατάφεραν να αποφύγουν την προσαγωγή: «Σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού ο Ιωσήφ βρίσκεται με καρτελάκι στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί με άλλους δυο, τον Κιάτο και τον Μάριο, μετά τα επεισόδια στο Ρέντη, δεν προσήχθησαν μαζί με όλους εμάς και όπως άκουσα να συζητιέται αργότερα φυγαδεύτηκαν μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού.

Επειδή πηγαίνω αρκετά χρόνια στο γήπεδο, αυτοί οι τρεις μαζί με κάποιους άλλους είναι τα άτομα που ασχολούνται ενεργά με τη Θύρα 7, είναι σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στα περισσότερα αθλήματα.

Συνήθως κάθονται εντός του αγωνιστικού χώρου, κάποιοι φοράνε καρτελάκι και παίρνουν αποφάσεις τόσο για την οργάνωση της κερκίδας με συνθήματα, πανό κλπ όσο και για τα μεγάλα επεισόδια που πρόκειται να συμβούν.

Εννοώ ότι σε επεισόδια που έχουν συμβεί είτε με την αστυνομία, είτε με αντίπαλους οπαδούς, αυτοί είναι που θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι επιθέσεις».

Πηγή: sdna.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ