Connect with us

ΑΣ

Και σε 5-6 εβδομάδες…

Η βαθμολογική διαφορά από τους «διώκτες», οι «μάχες» που απομένουν και οι σκέψεις για φιέστα και φέτος στην Τούμπα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Και σε 5-6 εβδομάδες…

Έξι «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μετά και τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν επί του Άρη, μοιάζει να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο στις αναμετρήσεις που έχει δώσει, βρίσκεται στο +5 από τα δεύτερα Τρίκαλα και στο +6 από τον τρίτο Άρη και το πρόγραμμα του ως το τέλος της σεζόν είναι ιδιαίτερα βατό, με την ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς να στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να χάσει ούτε ένα παιχνίδι.

Για τον ΠΑΟΚ τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι με: Λάρισα (εξ’ αναβολής – εντός), Προοδευτική Περάματος (εκτός), Οδυσσέα Γλυφάδας (εντός), Εργοτέλη (εκτός), Λάρισα (εκτός) και με Αγία Παρασκευή (εντός).

Μάλιστα, πρόθεση των ανθρώπων του τμήματος είναι η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στην Αγία Παρασκευή να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν και εκεί οι παίκτριες του Δικεφάλου να πανηγυρίσουν και φέτος την κατάκτηση του τίτλου, που ενδεχομένως να τον έχουν «κλειδώσει» μαθηματικά από τις προηγούμενες αγωνιστικές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ