Connect with us

Γυναίκες

«Λύγισε» από το ΝΟ Βουλιαγμένης ο ΠΑΟΚ

Στροφή στο πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Βέργου

PAOK24

«Λύγισε» από το ΝΟ Βουλιαγμένης ο ΠΑΟΚ

Για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου το ΝΟ Βουλιαγμένης, από τον οποίο και ηττήθηκε με 9-4.

Μ’ ένα δυνατό τεστ ξεκίνησε το νέο έτος για το πόλο γυναικών, το οποίο αντιμετώπισε μία ομάδα η οποία είναι παραδοσιακή δύναμη στο ελληνικό γυναικείο πόλο, έχοντας από την αρχή του αγώνα τον τίτλο του φαβορί.

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Βέργου κερδίζουν σημαντικό έδαφος παιχνίδι με το παιχνίδι, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες, τις οποίες μάλιστα την φετινή σεζόν συνδυάζουν με θετικά αποτελέσματα. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, εκτός έδρας, κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, για την 11η αγωνιστική της Α1.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ για τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος έκανε το 3 στα 3 στο Final-4 και πήρε πανάξια την πρώτη θέση.

Μετά τις επιβλητικές νίκες κόντρα σε Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Άρη το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε το βράδυ της Δευτέρας.

Το σύνολο των Μελετιάδη και Καμπίτση επικράτησαν με 79-51 του Παναθλητικού Συκεών και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθλητικός Συκεών (Live Stream)

Ζωντανά ο τελικός του Final-4 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και Παναθλητικός Συκεών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παιχνίδι για τις θέσεις 1-2 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ.

Ο Δικέφαλος έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε Αναγέννηση Νέα Ρυσίου και Άρη.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=q1YhmbPo0QY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Η νίκη αφιερωμένη στον σύλλογο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Θαλή Θεοδωρίδη και της Θωμαής Βαρδαλή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση με 2-1 επί των Νέων Ατρομήτου.

Θαλής Θεοδωρίδης και Θωμαή Βαρδαλή αφιέρωσαν τη νίκη στον σύλλογο και τον κόσμο του Δικεφάλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 98 χρόνων ζωής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε:

«Ακόμα μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Με τους τρεις βαθμούς που πήραμε πλησιάζουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα. Οι παίκτριες μας δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες σήμερα, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της, και όλες αυτές οι ομάδες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο το φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση των 98 χρόνων της ομάδα μας, και σε όλους εκείνους τους οποίους έχουν χαθεί όλα αυτά τα χρόνια για την μεγάλη τους αγάπη, τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, είπε:

«Για ένα ακόμα παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ξεκινήσαμε δυναμικά στο παιχνίδι, είχαμε την κατοχή και ευκαιρίες να βάλουμε παραπάνω από ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να προσπαθούμε, βάλαμε το δεύτερο γκολ, και από ένα διαιτητικό λάθος, καθώς δεν υπέδειξε το χέρι, δεχτήκαμε το γκολ. Είμαστε χαρούμενες που πήραμε τη νίκη, την οποία αφιερώνουμε στον Σύλλογο μας, στον κόσμο του ΠΑΟΚ, για την συμπλήρωση των 98 χρόνων του Σωματείου μας. Πάμε να τα δώσουμε όλα την Τετάρτη στο Κύπελλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ