Connect with us

ΑΣ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την θηριώδη επιθετικό Σάρον Σαμπσόν!

Μεταγραφική ενίσχυση για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»

PAOK24

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την θηριώδη επιθετικό Σάρον Σαμπσόν!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή της επιθετικού, Σάρον Σαμπσόν, γεννημένη το 2002 στην Σουηδία με ύψος 1,82! Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της και δίνει ραντεβού στο…γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Sharon Sampson.

Γεννημένη στις 14/10/2002 στην Σουηδία, με καταγωγή από την Γκάνα, η Sharon Sampson αγωνίζεται ως σέντερ φορ, είναι αριστεροπόδαρη και έχει ύψος 182cm.

Βασικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της είναι η ταχύτητα και η τεχνική της, τα οποία συνδυάζονται άψογα με το ύψος της, αφού τα σωματικά προσόντα της τις προσδίδουν απίστευτη ταχυδύναμη.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο τη σεζόν 2012-2013 από την σουηδική, Assyrsika FF, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2018, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από το υψηλού επιπέδου σουηδικού ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τριετία στην Hammarby FF, στην οποία ουσιαστικά «συστήθηκε» στον γυναικείο χώρο, παίρνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και δείχνοντας το ταλέντο της.

Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στην Telge United FF, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες της άνοιξαν την «πόρτα» της Εθνικής Γκάνας.

Έτσι, η Sharon Sampson αγωνίστηκε με την Κ20 Εθνική της Γκάνας σε φιλικό απέναντι στην αντίστοιχη του Μαρόκο, και στην συνέχεια κλήθηκε στο ρόστερ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στις ΗΠΑ, και πιο συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, το οποίο είναι πρώτης κατηγορίας. Εκεί αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, σκοράροντας το νικητήριο τέρμα το οποίο εξασφάλισε στην ομάδα της την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Morris, η Sharon Sampson, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες, και είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, και αυτό θα με βοηθήσει να γίνω ακόμα καλύτερη παίκτρια, ούσα συμπαίκτρια με τις καλύτερες. Τα λέμε στο γήπεδο!».

Welcome Sharon!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ