Connect with us

Γυναίκες

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη η Σαμπσόν

Έφτασε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ η υψηλόσωμη επιθετικός

PAOK24

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη η Σαμπσόν

Ο ΠΑΟΚ Morris, ανακοίνωσε νωρίτερα την μεταγραφή της επιθετικού, Σάρον Σαμπσόν, η οποία θα ενσωματωθεί στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προκειμένου να δώσει λύσεις στην θέση των φορ. Η Σουηδέζα, με καταγωγή από την Γκάνα, ύψους 1,82, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ Morris έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, η νεοαποκτηθείσα επιθετικός, Sharon Sampson.

Στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» την υποδέχτηκε ο έφορος του τμήματος, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, ο οποίος τις ευχήθηκε τα καλύτερα, καλωσορίζοντας την στην Θεσσαλονίκη.

Η Sharon Sampson θα ενσωματωθεί αμέσως στις προπονήσεις, πιάνοντας δουλειά από αύριο (24/01) στη Νέα Μεσημβρία.

Καλώς ήρθες στην Θεσσαλονίκη, Sharon!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τελευταίο τεστ πριν τα σπουδαία

Στο Πανόραμα φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ στην τελευταία «στροφή» της Α1 χάντμπολ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αθηνά Καπρινιώτη, τόνισε σε δηλώσεις της:

«Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά και για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης των ημιτελικών κόντρα στην Πυλαία. Θα μπούμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια κόντρα στην Πυλαία, τα οποία έρχονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και τα οποία θα κρίνουν την παρουσία μας στους τελικούς».

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δύσκολη μάχη μετά τις δύο σπουδαίες νίκες

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βουλιαγμένη σήμερα στο Ποσειδώνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Δικέφαλος μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ με 14-11, εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 13-6 του ΑΝΟΓ, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ