ΑΣ
«Ραντεβού με την ιστορία»
Κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον αυριανό τελικό με τον ΟΦΝΙ στη Μίκρα!

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει βροντερό “παρών” στον αυριανό τέταρτο τελικό με τη Νέα Ιωνία στη Μίκρα (18:00) και να ενισχύσει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του Δικεφάλου να πετύχει την τρίτη νίκη της στη σειρά και να κατακτήσει ένα ακόμα Πρωτάθλημα, απεύθυναν οι οργανωμένοι φίλοι του Δικεφάλου!
“Την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Μικρας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Π.Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζει την Νέα Ιωνία. Το ματς αυτό είναι ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία. Κερδίζει ο Δικέφαλος και σηκώνουμε το Πρωτάθλημα. Καλείται ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. να δώσει το παρών σε αυτήν την τελευταία μάχη πριν την κούπα! Υ.Γ: Πρωταθλητή σε θέλουμε παντού Δικέφαλε!” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!
ΑΣ
«Έρχεται μια μεγάλη πρόκληση»
Ντεν Ντρις, Μπλάνκεναου για την ευρωπαϊκή πρόκριση του βολεϊκού ΠΑΟΚ

Μία θέση στη φάση των «16» του CEV Cup εξασφάλισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετά τις δύο νίκες που πέτυχε επί της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 3-0 σετ.
Ο Δικέφαλος στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Μιλάνο σε διπλούς αγώνες, με τους παίκτες του Μιλενκόσκι να μιλούν για μια πρόκληση για τους ίδιους.
Τζέι Μπλάνκεναου:
«Πιστεύω ότι παλέψαμε καλά και δείξαμε τι ομάδα είμαστε σε αυτόν τον πρώτο γύρο. Παίξαμε με διαφορετικές διατάξεις και κάθε παίκτης βγήκε μπροστά, ιδιαίτερα οι Μούχλιας και Κοκκινάκης. Πιστεύω ότι χτίσαμε αυτοπεποίθηση από αυτά τα δύο παιχνίδια και στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα».
Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μπορεί στο πρώτο σετ να κάναμε κάποια λάθη από το σερβίς, ωστόσο στη συνέχεια το διορθώσαμε, ξεκινώντας να παίζουμε όλο και καλύτερα. Κάθε σετ ήταν ισορροπημένο, ωστόσο στους τελευταίους πόντους πιέζαμε περισσότερο και το κατακτούσαμε. Η πρόκριση είναι κάτι το οποίο το θέλαμε, διότι έρχεται μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, αυτή με το Μιλάνο».

Τα «30α Αλεξάνδρεια» διεξάγονται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή περίπου 900 αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κορυφαίοι αθλητές από Ελλάδα αλλά και Ευρώπη, δίνουν το ραντεβού τους στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, προκειμένου να… μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ.
https://www.youtube.com/watch?v=fjnxN91k3as
ΑΣ
Το γιόρτασε κι ο Κατσαρής!
Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ είδε από κοντά το διπλό του Δικεφάλου στη Φρανκφούρτη

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ξανά την Άιντραχτ, αυτή τη φορά στην Φρανκφούρτη, και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου στο Europa Conference League, με την απευθείας πρόκριση στη φάση των "16" του θεσμού.
Στη Deutsce Bank Park βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής (στη φωτογραφία μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Περικλή Παπαδόπουλο), ο οποίος παρακολούθησε δια ζώσης το μυθικό διπλό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Μάλιστα, για τον ίδιο, ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από αρκετά χρόνια!