Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Μπράβο ρε μάγκες!

Τρομερή κίνηση από τους φίλους του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά

PAOK24

Μπράβο ρε μάγκες!

Πριν από λίγες ημέρες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ βρέθηκε στα Γρεβενά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα των Σειρήνων.

Ο κόσμος του Δικεφάλου από τα Γρεβενά και τους γύρω νομούς υποδέχτηκαν θερμά τις «ασπρόμαυρες» και τις «έσπρωξαν» στην επικράτηση που φέρνει τον ΠΑΟΚ ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Πριν τον αγώνα, τα μέλη του τοπικού συνδέσμου βράβευσαν τις δύο ομάδες, οι οποίες με τη σειρά τους έδωσαν κάποια συμβολικά δώρα.

Οι Σειρήνες Γρεβενών δώρισαν μια επετειακή φανέλα από την περσινή σεζόν που η ομάδα κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και ένα λάβαρό της.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έδωσε μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλες τις παίκτριες.

Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών αποφάσισε τα δώρα να… πιάσουν τόπο και να τεθούν σε δημοπρασία με ποσό εκκίνησης τα 50 ευρώ και τα χρήματα που συγκεντρωθούν να δοθούν στο Γηροκομείο Γρεβενών.

Η διαδικασία θα μείνει «ανοιχτή» μέχρι τις 31 Μαρτίου.

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Κορυδαλλός (Live Stream)

Ζωντανά ο αγώνας της ομάδας futsal

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

7η αγωνιστική στη Futsal Super League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Κορυδαλλό στη Μίκρα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=idTi7tEs1nM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πύργος – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο αγώνας της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

5η αγωνιστική στην Α' Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα του Πύργου.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Για την τρίτη σερί νίκη απέναντι στον ΖΑΟΝ

Θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ομάδα Βόλεί Γυναικών του ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο Κυριακή 1η Νοεμβρίου τον ΖΑΟΝ στη Μίκρα, με στόχο να καταγράψει τρίτη συνεχόμενη νίκη, μετά το 1-3 επί της ΑΕΚ.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ η αναμέτρηση που ξεκινά στις 19:00 θα μεταδοθεί από το AC PAOK TV.

Για τον αυριανό αγώνα, η Έστερ Γιάσπερ ανέφερε στην επίσημε σελίδα του Ερασιτέχνη:

«Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Φυσικά, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά φέτος υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και ο ΖΑΟΝ είναι μία από αυτές που θέλουμε να κερδίσουμε.

Μπροστά μας έχουμε τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στην ΑΕΚ, τον ΖΑΟΝ και τον Παναθηναϊκό. Επομένως, πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης ως ομάδα και να προσεγγίσουμε με τη δέουσα προσοχή και τις τρεις αναμετρήσεις.

Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω πώς θα παρουσιαστούμε απέναντι σε αυτές τις ομάδες και πού βρισκόμαστε σε σχέση με εκείνες. Η δουλειά στις προπονήσεις πηγαίνει καλά, θεωρώ ότι είμαστε προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ανυπομονώ να αγωνιστούμε.»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ