Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Προερχόμενη από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού με 3-2, η Κ19 του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σήμερα από την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου στο Δημοτικό Στάδιο Ρουφ.

Στέργιος Αναστασιάδης

Πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Το σύνολο των Γκαρσία και Σνάουτσνερ, μπορεί να… ίδρωσε, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ατρομητου, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Οι “ασπρόμαυροι” ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13′, με τον Γαϊτανίδη να κάνει το 1-0 μετά από ασίστ του Δούμτση.

Ο Ατρόμητος βρήκε απάντηση στο 31′ κι έκανε το 1-1, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή στη συνέχεια αλλά να μην βρίσκει το γκολ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, “φρέσκαρε” την ομάδα του στο δεύτερο μέρος, με τους Σαλαμούρα και Γκαργκαλατζίδη να μπαίνουν στη θέση των Γαϊτανίδη και Μελετίδη. 

Ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά, με τον Ατρόμητο να παίζει με δέκα παίκτες από το 75ο λεπτό.

Εκεί ήταν που ανέλαβε δράση ο Χατζηστραβός και μετά από δική του ατομική ενέργεια, ο άσος του ΠΑΟΚ έκανε το 1-2 και “χάρισε” στην ομάδα του ένα ακόμη πολύ σημαντικό “διπλό”, με τον “Δικέφαλο” να ανοίγει την… ψαλίδα από τους διώκτες του, φτάνοντας τους 22 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ακολουθούν με 18 και 16 βαθμούς αντίστοιχα κι αυτή την ώρα είναι στο 1-1, στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Τέλος αγώνα!

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις και ο ΠΑΟΚ πλέον είναι μία… ανάσα, πριν από την κατάκτηση ενός πολύ σημαντικού “διπλού”.

80′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!!! Ο ΠΑΟΚ παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ στο παιχνίδι, με τον Χατζηστραβό να κάνει άψογο τελείωμα, μετά από δική του ατομική προσπάθεια.

75′ Κόκκινη κάρτα σε παίκτη των γηπεδούχων, με 10 ο Ατρόμητος για το υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα.

70′ Aλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Δούμτση, περνάει ο Βουτσάς.

60΄ Συμπληρώθηκε μία ώρα αγώνα στο γήπεδο του Ρουφ, ο ΠΑΟΚ είναι ελαφρώς καλύτερος αλλά δεν βρίσκει λύσεις απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων. 

46΄ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στις θέσεις των Γαϊτανίδη και Μελετίδη, οι Σαλαμούρας και Γκαργκαλατζίδης 

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο…

45΄ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ είναι ισόπαλοι με σκορ 1-1. 

31΄ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο που ισοφαρίζει σε 1-1, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ. 

24΄ Πέντε τελικές έως τώρα ο ΠΑΟΚ (οι δύο στην εστία), μόλις μία ο Ατρόμητος εκτός εστίας. 

13΄ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ! (1-0). Αντεπίθεση για τον Δικέφαλο, ασίστ από τον Δούμτση και γκολ από τον Γαϊτανίδη!

10΄ Πιο δραστήριος ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, σε παθητικό ρόλο ο Ατρόμητος. Την ίδια στιγμή, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι ισόπαλοι με 1-1.

1΄ Ξεκίνησε ο αγώνας…

Η αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μελετίδης, Χατζηστραβός, Πανίδης, Δούμτσης, Γαϊτανίδης. 

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ οι Ταλιχμανίδης, Ξιφιλίνος, Βουτσάς, Μανιώτης, Σαλαμούρας, Γκαργκαλατζίδης και Θεοδωρίδης. 

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 11:30, την ίδια ώρα όπου στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, η Κ19 των “πράσινων” υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟΚ. 

Σε ότι αφορά τον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς σε 7 αγώνες. 

Με 19 βαθμούς σε 7 αγώνες, ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα, ενώ ακολουθούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με 18 και 16 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ 16 βαθμοί είναι και η συγκομιδή του Παναιτωλικού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ