Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ»

Με τοποθέτησή του στο Facebook, ο Μπάνε Πρέλεβιτς εξήγησε το τι εστί #keeppaokalive και έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ζητώντας από τους απανταχού φίλους του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν την ομάδα μπάσκετ χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ»

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του Μπάνε Πρέλεβιτς, στη σελίδα του #keeppaokalive στο Facebook, έχει ως εξής: “Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μας κι όταν ένα μέλος της οικογένειας αντιμετωπίζει μία δύσκολη κατάσταση, αυτή η ίδια η οικογένεια είναι η πρώτη που θα ασχοληθεί, θα ενδιαφερθεί και θα στηρίξει. Χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις.

Αυτό πρέπει να κάνουμε, αυτή τη στιγμή για το μπάσκετ, όλοι εμείς που ανήκουμε σ’ αυτή την τεράστια οικογένεια. Στήριξη και συμμετοχή στο μπάσκετ, σε ένα άθλημα, που στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΟΚ κράτησε το φρόνημα υψηλό, την ενότητα των ΠΑΟΚτσήδων ακλόνητη και δημιούργησε και νέες γενιές φιλάθλων, που σήμερα γεμίζουν τα γήπεδα.

Τώρα είναι η στιγμή που όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του, μπορεί να στηρίξει το μπάσκετ, να βοηθήσει την ομάδα να μείνει σε υψηλό επίπεδο. Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε το #keeppaokalive Για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι, όχι απλά ζωντανός, αλλά σε υψηλό επίπεδο και να μπορεί διεκδικεί και να οραματίζεται το επόμενο βήμα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. To #keeppaokalive δεν είναι έρανος, ούτε δωρεά. Είναι όμως η αφορμή για να ενεργοποιηθούμε όλοι γύρω από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και να την στηρίξουμε, δείχνοντας τη δύναμή μας κι εξασφαλίζοντας πως η ομάδα που αγαπάμε θα έχει εκτός από παρελθόν, σίγουρο παρόν κι ελπιδοφόρο μέλλον.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα του #keeppaokalive είναι ένα εργαλείο στα χέρια του κάθε ενός από μας, που μπορεί από όποιο σημείο της γης κι αν βρίσκεται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με τον πλέον απλό τρόπο, να αποκτήσει εισιτήρια ή προϊόντα της μπουτίκ, παράλληλα επιτρέποντας στην ομάδα μας να συνεχίσει να αγωνίζεται, να πιστεύει και να ονειρεύεται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τα παιδιά από το ΣΦ ΠΑΟΚ στο Λονδίνο που ήταν οι πρώτοι κοινωνοί της νέας αυτής προσπάθειας. Υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το #keeppaokalive και δήλωσαν την απερίφραστη συμπαράστασή τους στο εγχείρημα.

Το Λονδίνο ήταν ο πρώτος σταθμός. Μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα επισκεφθούμε κάθε σημείο της γης που φιλοξενεί ΠΑΟΚτσήδες της διασποράς προκειμένου το #keeppaokalive να εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα της ασπρόμαυρης οικογένειας και στην κινητήρια δύναμη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Προγραμματίζουμε ήδη το επόμενο ταξίδι και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόσκληση ή σκέψη για να βρεθούμε με τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο.

Η δύναμη βρίσκεται στα μεγέθη και το μέγεθος της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο, όπως τεράστια είναι και η αγάπη που τρέφει για κάθε τι ΠΑΟΚ. Για αυτό πιστεύω στη συμμετοχή όλων των φίλων του ΠΑΟΚ και στην παγκόσμια δυναμική τους.

Ξεκινάμε αυτό το Σάββατο…

#keeppaokalive

Μπάνε Πρέλεβιτς”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

KAE ΠΑΟΚ: «Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι σήμερα και για πάντα»

Το μήνυμα της ΚΑΕ με φόντο τη σημερινή ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν' αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Πέρασαν 98 χρόνια! 98 χρόνια γεμάτα πάθος. 98 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες! Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου έστειλε τις δικές του ευχές με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ! 98 χρόνια με το ίδιο πάθος! Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι τώρα και για πάντα. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ