Connect with us

Το σχόλιο της ημέρας

Κατ` αρχήν να ευχηθούμε εκ μέρους των συντελεστών του PAOK24.com και του Newsfish.gr «Χρόνια πολλά» σε όλους, με υγεία, σωματική και πνευματική για να μπορέσουμε να αντέξουμε αυτόν τον παραλογισμό που βιώνουμε σε ότι κι αν κάνουμε.

Άκης Σακισλόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Του Ακη Σακισλόγλου

Τα τμήματα του ΠΑΟΚ, άλλα λιγότερο κι άλλα περισσότερο, παίρνουν μιαν ανάσα πριν από τη δύσκολη συνέχεια και το ίδιο κάνουμε κι εμείς, διότι όλο το προηγούμενο διάστημα ζήσαμε σπουδαία γεγονότα και εξωτερικεύσαμε έντονα συναισθήματα.

Ο «Δικέφαλος» είναι πρώτος στο ποδόσφαιρο, αποτελεί τη νέα αθόρυβη δύναμη στο μπάσκετ, προσπαθεί να μπει σφήνα στο βόλεϊ και να επιστρέψει στην κορυφή του χάντμπολ. Εχει επίσης σπουδαίες ομάδες στο γυναικείο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, στο γυναικείο χάντμπολ, για να μην αναφερθώ εκτενώς στις εξαιρετικές ακαδημίες, Κ20 και Κ17, Κ15, ακόμη και Κ9… Ο ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους πραγματικά δημιουργικούς αθλητικούς οργανισμούς αυτής της χώρας.

Σε φάση ανάπτυξης και δημιουργίας είναι, φυσικά, και η ομάδα μας εδώ στο PAOK24.com. Λες και μας παρασέρνει ο άνεμος που πνέει στον «Δικέφαλο». Λες και η αύρα του φετινού ΠΑΟΚ μας δίνει έμπνευση για νέα πράγματα. Ετσι, από κάποιες απλές συζητήσεις δημιουργήσαμε το newsfish.gr το οποίο από το πρώτο τρίμηνο λειτουργίας του απέκτησε περισσότερους από 70.000 μοναδικούς χρήστες μηνιαίως και θα «δέσει» ακόμη καλύτερα στο σάιτ, όπως το έχουμε σχεδιάσει και σύντομα θα το δείτε.

Προχθές κάναμε και την πρώτη μας εκδήλωση. Είδαμε μια ταινία, κουβεντιάσαμε για τον ΠΑΟΚ μας, ήπιαμε και ένα κρασί για να ευχηθούμε για τις γιορτές. Τα συναισθήματά μου, ως νέου μέλους της παρέας, είναι πολύ έντονα.

Δεν ξεχνώ λοιπόν:

– Τον κύριο Σωκράτη, φύλακα στον κινηματογράφο, που μιλά δέκα περίπου γλώσσες,μεταξύ των οποίων Τούρκικα, Περσικά, Αράβικα και συγκινημένος μού έλεγε πόσο καλή παρέα του κάναμε και πόσο ωραία πρόσωπα είδε στο χώρο εκείνο το βράδυ.

– Τον ακροατή μας τον Θοδωρή, που ήρθε με ένα πορτ παγκάζ γεμάτο πράγματα, αλεύρι, ζυμαρικά, γάλατα και όλα τα καλά, έτσι, απλά «γιατί μπορούσε» και ήθελε.

– Τον σορό από σακούλες που μαζέψαμε, από τις τεράστιες κάποιων παιδιών που με έκαναν να τους μαλώσω για τα τόσα χρήματα που ξόδεψαν ως τις μικρές, με ένα δυο πραγματάκια που αποδεικνύουν το μεγαλείο όλων μας, τον συμβολισμό και την αξία της προσφοράς, όση κι αν είναι αυτή.

– Το βλέμμα των ανθρώπων του «Δεσμού» όταν είδαν την επόμενη μέρα τις περίπου 200 σακούλες που τους παραδώσαμε. Από βδομάδα θα σας πω και σε ποιους ακριβώς πήγαν όλα αυτά αφού ο Δεσμός θα μας στείλει επιστολή.

– Τον Αργύρη Μπακιρτζή, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο «Ας περιμένουν οι γυναίκες» και έμαθε από το γιο του για την εκδήλωση. «Δεν με έχω δει ποτέ στην ταινία», μας είπε, και άρχισε τις διηγήσεις για τα γυρίσματα, την αγάπη του Μπουλά για το καζίνο, την αγάπη του Σταύρου Τσιώλη για τον ΠΑΟΚ.

– Τον Κώστα Σιδέρη, μέλος και αυτός των Χειμερινών Κολυμβητών, που τραγούδησε το τελευταίο τραγούδι της ταινίας και ήταν κι αυτός κοντά μας για να διαπιστώσει ότι «άσπρισαν τα μούσια μου μετά από τόσα χρόνια ρε παιδιά»…

– Τέλος, μου μένει στο μυαλό η αγωνία του φίλου μας του Διονύση Κομπατσιάρη από το «Αυθεντικόν catering» να πάνε όλα καλά και να μείνει ευχαριστημένος ο κόσμος. Ο Διονύσης ο οποίος όταν έμαθε πως θα κάνουμε μια εκδήλωση για καλό σκοπό, μας πρόσφερε ΔΩΡΕΑΝ όλο το κέρασμα στους καλεσμένους μας, έτσι γιατί «ΠΑΟΚ είσαι…»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00), με μία προπόνηση σήμερα.

Οι πέντε διεθνείς, έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός ήταν ξανά οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι μακροχρόνια απόντες.

Με την επιστροφή των διεθνών, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ