Connect with us

Νέο, σατανικό σχέδιο Τσίπρα (vid)

Ύστερα από σύσκεψη που είχε με το Γιάνη Βαρουφάκη και το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει την κίνηση-ματ.

PAOK24

Νέο, σατανικό σχέδιο Τσίπρα (vid)

Τι προβλέπει όμως το σχέδιο του; Δείτε στο βίντεο τι πραγματικά αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δύσκολη μάχη μετά τις δύο σπουδαίες νίκες

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βουλιαγμένη σήμερα στο Ποσειδώνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Δικέφαλος μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ με 14-11, εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 13-6 του ΑΝΟΓ, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan Super League με Mission & Seri!

Περιττό το ρίσκο στο ΟΦΗ – Βόλος, «καίγονται» για αποτέλεσμα οι Παναιτωλικός και Κηφισιά, σε Τρίπολη και Περιστέρι αντίστοιχα! Aνάλυση και προγνωστικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η δράση συνεχίζεται στα playouts της Stoiximan Super League, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά κυρίως όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ανοίγει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο στο Ηράκλειο, με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:30.

 

Mission για τη Stoiximan Super League στη Stoiximan

 

Βγάζει σκληράδα ο ΟΦΗ στη διαδικασία, όπου παραμένει αήττητος, καθώς μετά και το 2-2 στις Σέρρες μετράει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στις τέσσερις πρώτες στροφές των playouts. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, διατηρώντας με διαφορά που δεν τον εξασφαλίζει μαθηματικά, ουσιαστικά όμως του χαρίζει την άνεση της παραμονής.

 

Εντυπωσιακός είναι ο Βόλος του Χρήστου Κόντη. Μπήκε με 19 βαθμούς στα playouts και μάζεψε άλλους 10 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές! Πέτυχε τρεις σερί νίκες απέναντι σε Αστέρα, Κηφισιά και Παναιτωλικό, έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο και ανέβηκε στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει ακόμη ωστόσο 3-4 βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

 

Ο ΟΦΗ είναι σε καλή κατάσταση, παίζει με υπομονή και... βαθμοθηρική διάθεση που του βγαίνει. Ο Βόλος έχει αυτοπεποίθηση πλέον και ένας έστω βαθμός στο Ηράκλειο θα είναι χρυσάφι για τη συνέχεια. Κανείς δεν θα ρισκάρει αλόγιστα, σε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

 

2-3 γκολ & Ισεκά Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan

 

Στις 19:30, ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Με τρεις ήττες και δίχως συγκέντρωση ξεκίνησαν την προσπάθεια τους οι Αρκάδες στα playouts, εντούτοις έβγαλαν αντίδραση με «διπλό» στους Ζωσιμάδες.

 

Ο Ατιένθα στις καθυστερήσεις σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έστειλε την ομάδα στην κορυφή της διαδικασίας, ισόβαθμη στους 34 με τον Ατρόμητο. Διαδικαστικού χαρακτήρα τα ματς για τον Αστέρα, παίζει κυρίως για το γόητρο του.

 

Seri στη Stoiximan με Stoiximan Super League!

 

Τεράστιο «διπλό» στην Καισαριανή για τον Παναιτωλικό, στο εξάποντο ντέρμπι παραμονής με την Κηφισιά. Ήρωας για την ομάδα του Πετράκη ο Λομόνακο, που σκόραρε στο 70' και χάριε τη νίκη 1-0 στους Αγρινιώτες.

 

Έδειξε χαρακτήρα ο Παναιτωλικό και με τρίποντο στην έδρα της βασικής ανταγωνίστριας για την παραμονή, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι ωστόσο μόλις στο +2 από την 13η θέση και θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

 

Ο Αστέρας παίζει δίχως καμία πίεση, είναι άνετος στο χορτάρι, ωστόσο έχει θέματα συγκέντρωσης. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ υψηλό κίνητρο και ξέρει να κρατάει χαμηλά τον ρυθμό.

 

Χ ημίχρονο & Under 5,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan

 

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κηφισιά στο Περιστέρι. Αήττητος, με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στα playouts ο Ατρόμητος, που δείχνει σοβαρότητα και έχει στόχο την πρώτη θέση στο γκρουπ του υποβιβασμού.

 

Προηγήθηκε δύο φορές στο Πανθεσσαλικό, ισάριθμες δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 2-2 με τον Βόλο. Η ομάδα του Ίλιτς ισοβαθμεί με τον Αστέρα στην κορυφή, έχει ξεμπερδέψει προ πολλού με τα σενάρια της ουράς και θέλει το καλύτερο δυνατό φίνις στη σεζόν.

 

Η Κηφισιά πάλι «καίγεται» για αποτέλεσμα και ιδανικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πισώγυρισμα μεγάλο η ήττα στο εξάποντο με τον Παναιτωλικό, όπου βάσει στατιστικής άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

 

Έπαιξε ρόλο η πίεση και η απειρία, καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί ορθά τις πνευματικές ανάγκες του αγώνα. Στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας, τρεις στροφές πριν το φινάλε, η Κηφισιά είναι υποχρεωμένη να ψάξει παντού βαθμούς.

 

Χειροπιαστό κίνητρο ο Ατρόμητος δεν έχει, εντούτοις είναι ξεκάθαρο πως θέλει να βγει όσο πιο ενισχυμένος μπορεί από αυτά τα παιχνίδια. Και λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια. Η Κηφισιά πάλι δεν κρύβεται, είναι ανεβασμένη δημιουργικά, ωστόσο η πίεση συχνά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες της

 

Goal/Goal & Ατρόμητος Over 4,5 κόρνερ & Κηφισιά Over 3,5 κάρτες σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan

 

Σε φουλ ποδοσφαιρικούς ρυθμούς η Stoiximan και με μία Προσφορά* Γνωριμίας που δεν χάνεται με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*:

 

  • 1 μήνα Cosmote TV
  • Δώρο* χωρίς κατάθεση
  • Πολλές Εκπλήξεις*

 

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με μία εκπληκτική ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Γνωριμίας!

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ