Connect with us

ΑΣ

«Η καλύτερη δυνατή επιλογή»

Έχοντας καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή με το "ασπρόμαυρο" σκουφάκι στα 26 Αλεξάνδρεια, ο Μιχάλης Κοντιζάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και εξωτερίκευσε τις σκέψεις του για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, μετά από δύο δεκαετίες στον Εθνικό!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Η καλύτερη δυνατή επιλογή»

Αναλυτικά, ο νέος κολυμβητής του ΠΑΟΚ είπε: 

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: “Νιώθω περίεργα, γιατί ήμουν αθλητής του Εθνικού για 20 χρόνια… Μεγάλωσα και ανδρώθηκα εκεί, φέτος όμως ήθελα εγώ ο ίδιος να γίνει μια αλλαγή, έπρεπε να γίνει μία αλλαγή από μέρους μου για να μπορέσω να βοηθηθώ κι εγώ! Ο ΠΑΟΚ για εμένα, πιστεύω, ήταν η καλύτερη επιλογή, γνώριζα τους ανθρώπους, είχα φίλους εδώ και έτσι αποφάσισα να έρθω στη Θεσσαλονίκη να αγωνιστώ”.

Για την “μετακόμισή” του από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη: “Έχω έρθει πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη, οι κολλητοί μου είναι από εδώ, οπότε επισκέπτομαι πολύ συχνά την πόλη και δεν μου φαίνεται περίεργο… Το διαφορετικό για εμένα είναι η αλλαγή της ομάδας, το ότι πλέον το σκουφάκι που φοράω είναι του ΠΑΟΚ!”.

Για τις έως τώρα διακρίσεις του: “Έχω λάβει την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, έχω πολλά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών & Εφήβων, χρυσά μετάλλια σε βαλκανικούς, ενώ ακόμη έχω λάβει την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων”. 

Για τα 26α Αλεξάνδρεια: “Ήταν πολύ ωραία, μου άρεσαν πάρα πολύ! Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, ήταν διαφορετικά από τις άλλες φορές. Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή και ελπίζω κάθε χρόνο να είναι έτσι’.

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους αγώνες: “Κατέκτησα ένα χρυσό και να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα κιόλας, γιατί ακόμα κολυμπάω ένα μήνα και δεν έχω φτάσει στην κατάσταση που θέλω. Με βοήθησε πολύ ο προπονητής μου πριν τους τελικούς να αλλάξω μια μικρή λεπτομέρεια στο κολύμπι μου… Το γεγονός ότι κέρδισα με βοήθησε ψυχολογικά, καθώς είμαι αθλητής ψυχολογίας και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια”.

Γενικότερα για τα Αλεξάνδρεια: “Δυστυχώς, έπεσε μία εβδομάδα πριν τους αγώνες σε πισίνα 25μ. και οι αθλητές μοιράστηκαν ανάμεσα στους δύο αγώνες. Οι αγώνες είναι πάντα πολύ οργανωμένοι, η κατάσταση στο κολυμβητήριο άψογη, ενώ ακόμη το γεγονός ότι στο νικητή δίνεται κύπελλο, μόνο θετικό και ενθαρρυντικό είναι, γιατί κάποια παιδιά δεν έχουν την ευκαιρία να διακριθούν σε άλλες διοργανώσεις”.

Για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στη συνέχεια: “Έχω χρόνο να προπονηθώ και να φτάσω στην κατάσταση που θέλω ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί τον Αύγουστο. Στόχος αρχικά είναι το Χειμερινό ΟΠΕΝ, στο οποίο δεν ξέρω αν θα είμαι φουλ φορμαρισμένος και μετά το καλοκαιρινό, στο οποίο θα είμαι στα καλύτερά μου πιστεύω!”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έτοιμη για δυνατές μάχες η πάλη του ΠΑΟΚ

Στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχωρούν οι Έφηβοι της Πάλης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Απριλίου, με 11 αθλητές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Δαμιανός Χαραλαμπίδης

Σωτήρης Κουτέλης

Δημήτρης Ρωμανίδης

Γιώργος Χεριστανίδης

Σταύρος Τυριτίδης

Χαράλαμπος Πετρίδης

Βασίλειος Κώττης

Λεωνίδας Αθανασιάδης

Ελευθέριος Μποζίνης

Δημήτριος Μποζίνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με εννιά αρσιβαρίστες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε για το Λουτράκι η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Λουτράκι αναχώρησε η ομάδα Εφήβων Άρσης Βαρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει με εννέα αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς προετοιμάστηκαν πολύ σκληρά για τους αγώνες αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ντόριν Ποπαράν

Βασίλης Λαμπριανίδης

Λάσα Τσετσκλάδζε

Δημοσθένης Γεραμπακάνης

Ιωάννης-Άγγελος Παντελιάς

Νικόλαος Τσακιρίδης

Κυριακός Ονουφριάδης

Ελευθέριος Τσάκωνας

Βασίλειος Ερμίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Το futsal του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αξίζει!»

Ο προπονητής του Δικεφάλου για τον «τελικό» του Σαββάτου στη Μίκρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 19:30 στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 που θα κρίνει τις δύο θέσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε αυτό το οποίο αρχίσαμε πριν από εννιά μήνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία τους.

Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας και ο κόσμος, με στόχο να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παρέα.

Η ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει, στην Super League, και μόνο εκεί!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ