Connect with us

MEDIA

Η νέα εποχή του PAOK24

Το PAOK24 αλλάζει εποχή, πέρασε στα χέρια των δημιουργών του και υπόσχεται πολύ καλύτερες παροχές στους αναγνώστες του

Σταύρος Κόλκας

Η νέα εποχή του PAOK24

Όταν το 2009 μαζευτήκαμε για να στήσουμε ένα site, το σκεπτικό μας ήταν απλό. Έπρεπε να στηθεί ένα μέσο ενημέρωσης που θα μάζευε τον πυρήνα των οπαδών του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να έχουν σοβαρή και ρεαλιστική ενημέρωση.

Ο άλλος στόχος, ήταν να δημιουργηθεί ένας στρατός νεαρών δημοσιογράφων που θα έχουν σωστές βάσεις, έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή να απλωθούν σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο τρίτος στόχος, ήταν να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι τη συνέχειά μας. Η θεωρεία της εξέλιξης, είναι αμείλικτη. Νομοτελειακά θα εμφανιστούν παιδιά που θα σε ξεπεράσουν, άρα το πιο σοφό είναι να έχουν περάσει από τα χέρια σου.

Όταν στήσαμε το site λοιπόν, δεν είχαμε ευρώ. Οι καταστάσεις μας έφεραν να συνεταιριστούμε με ανθρώπους που μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε τις βάσεις, αλλά ουδέποτε ήμασταν προτεραιότητά τους γιατί το αντικείμενό τους ήταν διαφορετικό. Δεκτό, καμία κακία, όμως ήταν μαθηματικό να χωρίσουμε όταν οι συνθήκες το ευνοούσαν. Έτσι και έγινε.

Μέχρι το πρωί, θα έχετε τη νέα μορφή του PAOK24 στις οθόνες σας. Θα ήθελα τις πρώτες μέρες να είστε λίγο ελαστικοί γιατί στη πράξη θα γίνουν αρκετές διορθώσεις, όμως σε λίγες μέρες θα συνειδητοποιήσετε και εσείς πως τα όσα θα παρέχουμε σε ενημέρωση και ευκολία χρήσης, θα είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτό που προσφέραμε.

Και όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Το PAOK24 δεν θα είναι το μοναδικό μας μέσο, ήδη στα σκαριά είναι ένα δεύτερο το οποίο εκτιμάμε πως σε ένα δίμηνο θα είναι στον αέρα.

Για μας είναι τεράστια προίκα το γεγονός πως μισό εκατομμύριο κόσμος μας επιλέγει κάθε μήνα για την ενημέρωσή του. Είναι τεράστια προίκα πως ο μέσος όρος παραμονής του αναγνώστη στο PAOK24 είναι έξι λεπτά. Είναι νούμερα που δείχνουν εμπιστοσύνη προς τα εμάς, την οποία και πρέπει να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ομάδα του PAOK24 παραμένει ως έχει, ήδη έχει ενισχυθεί με έναν ακόμη καλό συνάδελφο, θα ενισχυθεί και με άλλους σύντομα.

Το επόμενο βήμα, είναι να διευρύνουμε και άλλο τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, να συνεχίσουμε να μεταφέρουμε αυτό που θεωρούμε σωστά και ηθικό για τον ΠΑΟΚ – και όχι μόνο – και να προσθέσουμε περισσότερο χιούμορ και διασκέδαση γιατί αυτό έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή η κοινωνία μας.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους, υποσχόμαστε πως θα βάλουμε ένα λιθαράκι να σας κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη και ελπίζουμε εσείς τη δική μας.

ΣΧΟΛΙΑ

MEDIA

Περί ευθυνών και όχι μόνο… (vid)

Το PAOK24 News by GAS24 δίνει απαντήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ PAOK24 NEWS

Βράδυ Πέμπτης με το PAOK24 News by GAS24 να έρχεται ζωντανά στις οθόνες σας.

Ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια και άλλα πολλά από τους Στ. Κόλκα και Σ. Αναστασιάδη που σας κράτησαν συντροφιά για μία ώρα.

Ποιος έχει την ευθύνη για την εικόνα του ΠΑΟΚ; Η εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» στη Λαμία και η συνέχεια.

Δείτε ξανά την εκπομπή...

https://www.youtube.com/watch?v=d4yUshKmSug

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Ώρα για PAOK24 News by GAS 24 (live vid)

Δείτε ζωντανά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ PAOK24 NEWS

Βράδυ Πέμπτης με το PAOK24 News by GAS24 να έρχεται στις οθόνες σας για μια ακόμη ζωντανή εκπομπή.

Η επόμενη μέρα της γκέλας στη Λαμία και το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο μέσα από τη ματιά των Στ. Κόλκα, Δ. Τσορμπατζόγλου και Σ. Αναστασιάδη.

Συντονιστείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=d4yUshKmSug

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Μια ομάδα μια θλίψη (vid)

Το PAOK24 News by GAS24 ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η άσχημη εικόνα του ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» και η ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Λαμία απασχόλησαν το PAOK24 News by GAS24 της Τετάρτης.

Δείτε την εκπομπή παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=qGsReZcyusM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ