Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Τοπ μεταγραφή, ΕΠΙΚΗ παρουσίαση! Ο Σάμπιτζερ στη Μπάγερν για βουρστ και μπύρα!

Αλλάζει συνήθειες ο Αυστριακός

PAOK24

Τοπ μεταγραφή, ΕΠΙΚΗ παρουσίαση! Ο Σάμπιτζερ στη Μπάγερν για βουρστ και μπύρα!

Με ένα βίντεο που τον δείχνει να… απορρίπτει ένα πιάτο αυστριακού φαγητού, για χάρη μίας μπίρας και μίας μερίδας με λουκάνικα, η Μπάγερν ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό της του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ. Ο διεθνής Αυστριακός μέσος αποτελούσε προσωπική επιλογή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον οποίο συνυπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια στη Λειψία, και αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Βαυαρών το φετινό καλοκαίρι, μετά τον Νταγιό Ουπαμεκανό (επίσης από τη Λειψία).

Ο 27χρονος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2025 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω στην Μπάγερν. Ακόμα και ως παιδί, ήμουν πολύ περήφανος για τη φανέλα της Μπάγερν και έπαιρνα μια νέα κάθε Χριστούγεννα. Θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο, θέλω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και φυσικά να κερδίσω πολλούς τίτλους».

Ο Ζάμπιτσερ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Αντμίρα Βάκερ, στη συνέχεια έπαιξε στη Ραπίντ Βιέννης και το 2014 μεταπήδησε στη Λειψία. Μετά από ένα χρόνο ως δανεικός στη Σάλτσμπουργκ, καθιερώθηκε στη γερμανική ομάδα (η οποία τότε έπαιζε ακόμη στη δεύτερη κατηγορία) και έφτασε μαζί της ως τον ημιτελικό του Champions League το 2020. Συνολικά, έχει καταγράψει 145 συμμετοχές και 32 γκολ στην Bundesliga, ενώ αποτελεί μόνιμο στέλεχος της εθνικής Αυστρίας (54 συμμ./ 8 γκολ), με την οποία αγωνίστηκε και στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

https://twitter.com/FCBayern/status/1432342446545977350

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Βανάκεν: «Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να το πιστέψει»

Ο ηγέτης μέσος της Κλαμπ Μπριζ ήταν ξεκάθαρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Χανς Βανάκεν έβγαλε και χθες την ποιότητα του στην Τούμπα και σε δηλώσεις του στο Βέλγιο, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του. «Είναι μία πραγματικά όμορφη, ιστορική στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας βελγικός σύλλογος κατάφερε να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πατήσαμε γερά στα πόδια μας.

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες του. Είναι θέμα τόλμης. Ξέραμε από το πρώτο παιχνίδι ότι θα υπήρχαν χώροι για αντεπίθεση. Στο ημίχρονο ήταν 0-2, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερο. Είχαμε εκτιμήσει ότι η ρεβάνς θα ήταν πιο δύσκολη εκ των προτέρων, αλλά αυτή είναι και η δύναμή μας. Ποτέ δε δώσαμε στον ΠΑΟΚ την αίσθηση να το πιστέψει, ότι μπορεί». είπε και συνέχισε…

«Πριν από ένα μήνα κανείς δεν θα το φανταζόταν αυτό. Μας είχαν ξεγράψει και τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα θα απολαύσουμε την πρόκριση. Αν ονειρευόμαστε έναν τελικό; Ναι. Όταν είσαι στον ημιτελικό, θέλεις να πας και στον τελικό. Αλλά τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ