Connect with us

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Μπερνάρ

Κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου οι «πράσινοι»

PAOK24

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Μπερνάρ

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στην προσέγγιση που δέχθηκε το Σάββατο (14/8) από την ιταλική Βερόνα, για την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αντί 3 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν εξαρχής προς τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου πως δεν προτίθενται να πουλήσουν σε αυτούς τους αριθμούς έναν από τους πλέον υποσχόμενους παίκτες της ομάδας, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Για να μπει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία οποιασδήποτε συζήτησης γύρω από τον «Αλεξανδρό» (ο οποίος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2024), θα πρέπει η πρόταση που θα έρθει να είναι πολύ, πολύ υψηλότερη και βεβαίως να περιλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης.

Από εκεί και πέρα, προχωράει σε πολύ σταθερές βάσεις το θέμα της μεταγραφής του Μπερνάρ Ντουάρτε στον Παναθηναϊκό. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του 30χρονου μεσοεπιθετικού είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ αντίστοιχα προχωράει ο «απεγκλωβισμός» του από τη Σαρίγια των Η.Α.Ε. με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός κι ο Βραζιλιάνος άσος έχουν συμφωνήσει προφορικά επί των βασικών οικονομικών όρων κι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για το τελικό deal, όσον αφορά το διετές συμβόλαιο που του έχουν προτείνει οι «πράσινοι», το οποίο θα «αγγίξει» σε ετήσια βάση τα 2 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Έρχεται στη Λισσαβόνα ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ»

Δημοσίευμα της «Record» αναφέρεται στο ενδιαφέρον για την αγορά του Γάλλου μέσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στον ΠΑΟΚ έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Σουαλιό Μεϊτέ τη φετινή σεζόν, με το Γάλλο μέσο να έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα για ένα χρόνο.

Η ρήτρα αγοράς που μπήκε τότε, ήταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ και όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική εφημερίδα «Record» στην ηλεκτρονική της έκδοση… «Ο ΠΑΟΚ στη Λισσαβόνα για τον Μεϊτέ. Οι Έλληνες προσπαθούν για το μέσο. Ο ΠΑΟΚ θα στείλει εκπροσώπους του στη Λισσαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες, για να διαπραγματευτεί τη μόνιμη μεταγραφή του Σουαλιό Μέϊτέ».

Ο συντάκτης αναφέρει ότι η ρήτρα που μπήκε το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ και σημειώνει ότι ο «ελληνικός σύλλογος ελπίζει να πάρει τον παίκτη με λιγότερα».

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι με τον Μεϊτέ» και καταλήγει με τα φετινά του επιτεύγματα, με 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το «αντίο» του Γκορντεζιάνι στον ΠΑΟΚ (pic)

Τι ανέφερε στο μήνυμα του μετά τη μεταγραφή του στη Ντιναμό Τιφλίδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Τιφλίδας, με την ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ΠΑΟΚ χθες.

Ο 22χρονος επιθετικός, είπε το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ, γράφοντας στο μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι

Τα δεδομένα για το καλοκαίρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία, στους επόμενους δύο μήνες θα κριθούν όλα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ωστόσο όπως όλες οι ομάδες, έτσι κι ο ΠΑΟΚ άρχισε να σκέφτεται και να προετοιμάζεται για το καλοκαίρι.

Η συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, τόσο σε ότι αφορά το σημερινό ρόστερ, όσο και σε ότι αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν.

Άλλωστε, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν είναι υπέρ της άποψης πως όλοι και όλα θα κριθούν στο τέλος της σεζόν, όταν και θα γίνει το ταμείο.

Aυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη στις τελευταίες τηλεφωνικές επαφές, στις οποίες έχουν ορίσει και τις γραμμές στις οποίες θα κινηθούν μεταγραφικά, όταν έρθει η ώρα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για να δει τι υπάρχει στην αγορά και τις διαθέσιμες επιλογές θα υπάρχουν για το καλοκαίρι, ώστε να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα των οριστικών αποφάσεων για να γίνουν οι επιλογές.

Αυτό που θέλουν να ξέρουν στην Τούμπα, είναι οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι και φυσικά, το κόστος για τον καθένα, αλλά και το αν έρχονται στην Ελλάδα.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Με βάση τα σημερινά δεδομένα εκεί που επικεντρώνει περισσότερο την έρευνα αγοράς ο ΠΑΟΚ, είναι οι θέσεις του επιθετικού, αλλά και του χαφ.

Ο λόγος είναι πως αφενός υπάρχει το γνωστό θέμα στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ θέλει να ξέρει τι επιλογές θα έχει το καλοκαίρι για το “εύκολο γκολ” και αφετέρου πως στα χαφ υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες το καλοκαίρι και στην Τούμπα θέλουν να είναι έτοιμοι.

Τα συμβόλαια των Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Σβαμπ λήγουν, για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού κάποιες συζητήσεις δεν ξεκίνησαν ακόμη και κάποιες που ξεκίνησαν δεν έχουν προχωρήσει πολύ.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ξεψαχνίζει την αγορά των χαφ, για να ξέρει τι επιλογές θα έχει και να κινηθεί αναλόγως.

Αυτές είναι οι θέσεις στις οποίες δεδομένα γίνεται έρευνα αγοράς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ περιορίζεται εκεί.

Μπορεί σήμερα οι υπόλοιπες θέσεις να είναι σχετικά καλυμμένες, αλλά κανείς δεν ξέρει τί ανάγκες μπορεί να προκύψουν, με ενδεχόμενες πωλήσεις ή αποχωρήσεις, γι΄ αυτό το λόγο στην Τούμπα έχουν τις κεραίες ανοιχτές.

Σε κάθε περίπτωση, οι καλοκαιρινές προσθήκες ΔΕΝ θα είναι πολλές, θα είναι όμως πολύ ποιοτικές και στα οικονομικά δεδομένα που έχει πάει πλέον ο ΠΑΟΚ, με συμβόλαια κοντά στο εκατομμύριο.

Πηγή: Forza

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ