Connect with us

"Ασπρόμαυρη" παρουσία!

Για το Σεράγεβο της Βοσνίας αναχώρησε η Εθνική ομάδα παίδων ελληνορωμαϊκής πάλης για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ελένη Μπούντου

"Ασπρόμαυρη" παρουσία!

Τρεις αθλητές του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν, ο Γιώργος Σωτηριάδης στα 63 kg, ο Αβραάμ Σωτηριάδης στα 76 kg και ο Ηλίας Πάγκαλίδης στα 85 kg.

Την Παρασκευή αγωνίζεται ο Ηλίας Παγκαλίδης, ενώ οι άλλοι δύο αθλητές Γιώργος Σωτηριάδης και Αβραάμ Σωτηριάδης θα αγωνιστούν το Σάββατο.

Την ομάδα συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Συλλόγου μας, Γιάννης Παγκαλίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι εκεί για το Νάσο!

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επτά χρόνια συμπληρώνονται χωρίς το Νάσο, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές και των μυαλό όλων!

Συγγενείς, φίλοι, κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρεθούν την Κυριακή 28/4 και ώρα 17:00 στο μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Νάσος Κωνσταντίνου τραυματίστηκε σοβαρά για να υποκύψει λίγο αργότερα από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Το μήνυμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή 28/04/2024 και ώρα 17.00 μπροστά στο μνημείο του Νάσου Κωνσταντίνου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου αδερφού μας…..

Υ.Γ: Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Λουτσέσκου

Στην τελική ευθεία με την τακτική στο επίκεντρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα και να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την Ένωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Γιορτή παρέα με τις κούπες

Ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ που γιόρτασαν σε οικογενειακό κλίμα τις επιτυχίες της σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Πάλη, οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Άρση Βαρών, και οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος Νεών Γυναικών-Νεανίδων στην πυγμαχία, έδωσαν το παρών σε μία υπέροχη γιορτή.

Παρών φυσικά ήταν ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, ο έφορος της Πυγμαχίας, Μιχάλης Βαρουσιάδης, και οι προπονητές των αθλημάτων του Δικεφάλου.

Η Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποιήθηκε στο Boston Bar, το οποίο ευχαριστούν τα τμήματα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ