Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Χημεία με την πάροδο του χρόνου»

Ο Σέρβος είχε 16 πόντους και μια καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Eurocup, μίλησε για τη συνοχή που έρχεται με τα παιχνίδια και το χρόνο, για την έλευση του Χάτσερ αλλά και για τη συνέχεια στη σεζόν.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Χημεία με την πάροδο του χρόνου»

Για τη νίκη επί της Ζολνόκι και τον τρόπο που ήρθε:
«Δεν είναι εύκολο να παίζεις όπως ξεκίνησες σε ένα παιχνίδι και για τα 40 λεπτά. Είναι λογικό να κουραζόμαστε κατά τη διάρκεια του αγώνα και να υπάρχεις ένας εφησυχασμός όταν υπάρχει και μια διαφορά πόντων. Η Ζολνόκι έπαιξε καλύτερα όταν εμείς εφησυχάσαμε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς το γυρίσαμε στο δικό μας ρυθμό στο τέλος. Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη δική του εξήγηση για τη χθεσινή εικόνα της ομάδας:
«Είμαστε μια πολύ νέα ομάδα, ο Χάτσερ ήρθε πριν τρεις μέρες. Πρέπει να βρούμε τη συνοχή μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και είναι σημαντικό που δείξαμε τη θέληση και κερδίσαμε σε τέτοιες συνθήκες .

Για τα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Κοιτώντας στην Ευρώπη, οι καλύτερες ομάδες είναι αυτές που παίζουν καιρό μαζί. Εχουν συνοχή. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, είναι και η χημεία, η συνέχεια με το να μαθαίνεις το παιχνίδι του άλλου. Αυτό θα έρθει με την πάροδο του χρόνου».

Για το πρόβλημα στα ριμπάουντ που αποτυπώθηκε με τα 20 περισσότερα των Ούγγρων χθες:
«Δεν το είχα προσέξει την ώρα του αγώνα, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε κοντά η Ζολνόκι. Είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Είναι ανάλογα και τον αγώνα, γιατί μετά τις αλλαγές, μπορεί να μείνει ο κοντός με τον ψηλό. Υπάρχουν διάφορες παράμετροι για αυτό».

Για το αν τον απελευθέρωσε η παρουσία του Χάτσερ:
«To κάθε παιχνίδι είναι μια ιστορία από μόνο του. Χθες βάλαμε εγώ με τον Ούρος, σε άλλο παιχνίδι μπορεί να είναι άλλοι. Δεν έχει σχέση μόνο το σκοράρισμα. Είναι θετικό που ήρθε ο Χάτσερ, είναι πολύ καλός παίκτης. Η ομάδα θα ταιριάξει με το παιχνίδι του και ο παίκτης με το παιχνίδι της ομάδας».

Για το πώς βλέπει τον όμιλο του Eurocup και τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις την έδρα σου. Δεν έχω παίξει στη Ρωσία, αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο όσο να παίζεις σε μια έδρα με ατμόσφαιρα, όπως της Παρτιζάν. Σίγουρα θα είναι δύσκολο με Λιέτουβος και Μπεσίκτας. Θα χρειαστούμε 3-4 νίκες στην έδρα μας και να κερδίσουμε και κάποια ματς εκτός».

Για την έκπληξη στο Σούλη Μαρκόπουλο:
«Είναι πολύ ωραίο σαν κομμάτι της ιστορίας. Είναι πολύ δύσκολο στο σημερινό μπάσκετ να φτάσεις τα 300 παιχνίδια, γιατί με την παραμικρή ήττα μπορεί να απολυθεί ένας προπονητής. Τα 300 παιχνίδια με μια ομάδα είναι μεγάλη τιμή είναι μεγάλη τιμή για τον κόουτς».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: «Τελικός» κόντρα στο Μαρούσι για μία θέση στα Play off

Σημαντικό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο» στο PAOK Sports Arena.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο PAOK Sports Arena θα δώσει ο ΠΑΟΚ mateco την τελευταία και πιο σημαντική μάχη για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό παιχνίδι (27/4 στις 20:15) απέναντι στο Μαρούσι, θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να κερδίσει και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα τελικού, δεδομένου ότι ο νικητής θα είναι αυτός που θα περάσει στα πλέι οφ και με αυτήν ακριβώς την λογική συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων». Ο Σταύρος Σχίζας, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Μαρούσι ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ