Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Ο ΜακΦάντεν πάτησε Θεσσαλονίκη, με τον Αμερικανό να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

PAOK24

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρω τον Χάτσερ από το Μίσιγκαν. Είμαστε από την ίδια πόλη. Έχω μιλήσει μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο Μακφάντεν.

Για το αν είχε επαφή με τον Γλυνιαδάκη με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στο παρελθόν: Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ανδρέα ακόμα, δεν ασχολείται πολύ με τα social media, αλλά με το που βρεθούμε είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε από κοντά.

Για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν: Μου φάνηκε αστείο όταν το πρωτοάκουσα. Έρχομαι από τη Γαλλία και θα πάω ξανά να παίξω στη Γαλλία.Το ξεπέρασα γρήγορα και σκέφτομαι πως θα κερδίσει η ομάδα και πως θα τη βοηθήσω εγώ να κερδίσει.

Τι να περιμένουν από εκείνον: Όλη μου την καριέρα το πρώτο που έκανα ήταν να σκοράρω και είναι αυτό για το οποίο είμαι πιο γνωστός. Παρ’ όλα αυτά μπορώ να προσθέσω πολλά στο παιχνίδι μου. Μπορώ να παίξω και ως πλέι μέικερ και ως 2 και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Αν χρειαστεί να παίξω άμυνα θα το κάνω , είμαι βέβαια πολύ επιθετικός και βγάζω πολύ ενέργεια γενικά στο παιχνίδι.

Για το ότι ήθελε να παίξει το τελευταίο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: Η ομάδα στην οποία έπαιζα είχε μία ιστορία τραυματισμών, δεν ήταν πλήρης και δεν ήθελα να φύγω έχοντας αφήσει άσχημη εντύπωση. Ήθελα να φύγω με μία καλή εντύπωση και ήθελα να βοηθήσω πριν φύγω για να αφήσω την ομάδα με μία καλύτερη εικόνα.

Για το αν κάτι που έμαθε για τον ΠΑΟΚ έκανε πιο εύκολη την απόφαση του να έρθει στον «Δικέφαλο»: Ο ΠΑΟΚ είναι μία γνωστή ομάδα παντού στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό και μπορεί να προσφέρει πολλά όπως και το Champions League. Ασχολούμαι και παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Με ενδιέφερε η παράδοση της ομάδας και του παιχνιδιού και αυτά με έκαναν να έρθω πιο εύκολα.

Για την καθυστέρηση που υπήρξε στη μεταγραφή του επειδή απασχόλησε και το καλοκαίρι: Δε θέλω να ξανα φέρω τον Χάτσερ στη συζήτηση, αλλά εκείνος μιλούσε με εξαιρετικά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τα οποία δεν ήταν υπερβολικά ήταν η αλήθεια. Παινευόταν όπως έπρεπε για την ομάδα το καλοκαίρι.  Ήθελα να έρθω το καλοκαίρι, όλα όμως συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Παρακολουθούσα παιχνίδια και τα σκορ της ομάδας και πιστεύω ότι ο Θεός με έφερε εδώ για έναν σκοπό.

Για το αν ανυπομονεί για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Για αυτό μου αρέσει το μπάσκετ. Είδα ότι θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και είναι κάτι που με ενθουσίασε γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχω δει αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αποτελέσματα κοντινά για τον ΠΑΟΚ, στα οποία θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει.

Για το αν μπορεί να συνεννοηθεί στα ελληνικά: Ξέρω κάποιες λέξεις όπως το καλημέρα και το καληνύχτα. Μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα στις συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να σχηματίσω προτάσεις για να απαντήσω.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το PAOK24 news για ΠΑΟΚ και Εθνική

Η επικαιρότητα στο προσκήνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο PAOK24 News by GAS24 ήρθε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού της εθνικής με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024 με τα όσα έγιναν στη Τιφλίδα να αποτελούν θέμα συζήτησης, όπως φυσικά και όλες οι εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ